Nieuw

Neger grijpt blanke tiener in wurggreep en sleept hem met 60 kilometer per uur over de snelweg

Een 18-jarige in Georgia zegt dat hij dankbaar is dat hij nog leeft nadat een man hem in een hoofdklem hield en hem over de weg heeft gesleept.

Dalton, 18, die niet wil dat zijn achternaam wordt gebruikt, zegt dat hij niet weet wat de ruzie veroorzaakte.

“Ik weet eerlijk gezegd niet wat de oorzaak was”, zei Dalton. “Hij stapt uit zijn auto, komt naar me toe en slaat me in het gezicht”.

De politie identificeerde de andere betrokken bestuurder als Emmitt Grubbs. De verdachte pakte uiteindelijk de sleutels van Dalton en ging terug naar zijn auto.

Emmitt Grubbs

Dalton ging achter hem aan, en het incident escaleerde verder. De 18-jarige zegt dat Grubbs hem in een hoofdklem had en schreeuwde: “Ik ga je vermoorden”.

“Toen hij me begon mee te sleuren, hield ik de auto vast omdat ik wist dat ik meteen na het loslaten van de auto van zou vallen,” zei Dalton.

Dalton hield vol, zelfs toen de auto naar verluidt tot 40 mijl per uur versnelde.

De 18-jarige zegt dat hij elke dag dankbaar is dat hij nog leeft. Als hij zich ooit weer in een soortgelijke situatie bevindt, zegt hij deze keer dat hij niet uit zijn truck zou komen.

“Ik zou gewoon 911 bellen. Maar op dat moment, met de adrenaline en hij had mijn eigendom, is dat is het enige waar ik aan dacht om het terug te krijgen,” zei hij.

Gerechtsverslagen tonen aan dat Grubbs al eerder veroordeeld was tot een proeftijd van 12 maanden nadat hij in 2016 werd beschuldigd van een eenvoudige mishandeling. Dat incident was ook een geval van schijnbare verkeerswoede. Het slachtoffer vertelde de politie dat Grubbs op de weg stopte, hem in het gezicht sloeg en vertrok.

Bron:

Man, 18, dragged down Georgia highway in alleged road rage incident

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on Neger grijpt blanke tiener in wurggreep en sleept hem met 60 kilometer per uur over de snelweg

 1. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 12:51 //

  Dat doet die man vast niet zonder reden. Neger is trouwens een scheldwoord. Het ras is ook niet relevant bij zo’n aktie…

  Liked by 1 persoon

 2. Neger is geen scheldwoord het is een aanduiding .

  Like

 3. Yvonne // juni 24, 2019 om 15:26 //

  Beetje moeilijk een signalement te geven aan de politie heer Kreuger
  U bent misschien ook voorstander van de reclame spots waar opeens allemaal gekleurde gezinnen in figureren?

  Like

 4. “Neger is trouwens een scheldwoord”. Neen. Neger en Blanke zijn legitieme benamingen.

  Alleen diversiteitszeikers hebben er problemen mee. Maar die zijn niet serieus te nemen.

  Like

 5. Wakkere Joost // juni 25, 2019 om 00:09 //

  Roetmop, zwarte, kaffer, aap, potkachel, zo kun je ze ook noemen
  Of anders gewoon Toby of boy.Er is genoeg keuze.LoL.

  Like

 6. Hefzibah Yahudah // juni 25, 2019 om 09:12 //

  Al deze ophef. Neanderthalers zijn niet wit maar hebben een roze kleur zoals een varken🐷🐷🐖🐖 veel dieren hebben prachtige kleuren maar zo’n roze kleur heeft maar een dier. I wonder if there’s a connection. Lol 😂 I

  Like

 7. Greengo // juni 25, 2019 om 10:04 //

  @Hefzibah Yahudah, ‘geen zwarte stemt op Trump’ & het bericht hierboven geven aan dat jijzelf ‘gezegend’ bent met een zwarte huidskleur & je doordrenkt bent met blankenhaat. Je uitspraken doen me denken aan een themtube-kanaal waarvan ik de naam – god zij dank – kwijt ben en werd onderhouden door een zwarte, blankenhatende, zich superieur voelende narcistische jood. Ik neem aan dat jijzelf tot die subgroep behoort.

  Like

 8. Sandra // juni 25, 2019 om 10:35 //

  Ik geloof niet dat blanken zwarten haten. Zwarten willen de boel naar hun hand zetten. Hun ontkennen alles alleen geil zijn ze en willen vrouwen van blanke en ook veel aziaten plat neuken en spannen samen met veel moslims. Blanke hebben ook veel beschaving opgebouwd. Zwarten hebben hun vette geile lichaam en hoge stem . Ik ken veel zelfs mijn kanke buren antillianen surinamers hun ontkennen alles. Zwarten slopen alles niets mag puur zijn. Dank zij rot tyfus blanken woningbedrijf die hun woningen in mij buurt geven om de boel naar hun hand te zetten. Het boeven en rasontkenners en ook gestoorden erger dan dieren zijn ze. Niet allemaal maar veel. Ik wordt ook gepest door een vette negerin.

  Like

 9. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 19:46 //

  Wakkere Joost durft zijn volle naam niet te noemen, lul zonder ballen. Het valt me in deze rubrieken trouwens op dat de grofste scheldkanonades worden geuit door lafbekken met een schuilnaam

  Like

 10. Wakkere Joost // juni 25, 2019 om 23:30 //

  Hans kreuger is zogenaamd wel je echte naam geloof je zelf?
  Ik geloof zelf dat je echte naam Pik moraal is.
  Huilebalk! Boy, roetmop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s