Nieuw

Merkel belooft intensievere strijd tegen “rechtsextremisten”

De Duitse bondskanselier Angela Merkel roept nu op tot intensievere strijd tegen ‘extreemrechts’ en ‘nazisme’ als reactie op de moord op politicus en vluchtelingenprotégé Walter Lübcke.

De Duitse christendemocratische politicus Walter Lübcke werd op 2 juni van dit jaar buiten zijn huis in Kassel doodgeschoten. Lübcke had zich bekend gemaakt voor het voeren van een extreem massale immigratiepolitiek en was een groot voorstander van meer immigratie naar Duitsland.

Een verdachte met banden met het “georganiseerde nazisme” is gearresteerd.

Dit heeft kanselier Angela Merkel er nu toe aangezet om een strengere aanpak te eisen ten opzichte van de critici van het regime in Duitsland.

– Rechts-extremisme moet in de kinderschoenen bestreden worden, aldus Merkel, volgens de Frankfurter Allgemeine, in verband met een kerkforum in Dortmund.

– Het was niet alleen een afschuwelijke daad, maar ook een reden voor ons om op alle niveaus opnieuw te kijken naar tekenen van rechts-extremisme, aldus de bondskanselier.

Opmerkelijk is dat wanneer bijvoorbeeld moslims terreurdaden begaan, de Duitse autoriteiten er altijd snel bij zijn om erop te wijzen dat ze niets met de islam te maken hebben en dat men niet alle moslims over één kam mag scheren.

Deze regel geldt natuurlijk niet voor zogenaamde “rechtsextremisten”, die juist expliciet over één kam moeten worden geschoren, want dan is uiteraard niet slechts de individuele persoon schuldig, maar is de gehele politieke vleugel kwaadaardig.

– Al te vaak wordt gesproken over individuele gevallen of krankzinnigheid als het gaat om extreemrechtse aanslagen. Terrorisme is terrorisme. Er valt niets te relativeren, zegt minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken aan Deutsche Welle.

De minister van Binnenlandse Zaken zegt ook dat hij openstaat voor het beperken van de burgerrechten van rechtsextremisten om de ‘rechtsstaat’ te versterken.

Volgens de laatste inventarisatie van de inlichtingendienst BvF, die verantwoordelijk is voor de bescherming van de grondwet, omvat het ‘rechtsextremistische’ milieu in Duitsland iets meer dan 24.000 mensen, waarvan er 12.700 bereid worden geacht geweld te gebruiken.

Hoe het BvF dat cijfer heeft weten te verkrijgen, of hoe men de burgerrechten van mensen met regiem- of immigratiekritische meningen wil gaan beperken, heeft nog niemand van het linksliberale regime op geantwoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Merkel belooft intensievere strijd tegen “rechtsextremisten”

 1. veni vidi foetsie // juni 24, 2019 om 16:07 //

  Achilles hiel van de dictatuur….”De Duitse christendemocratische politicus Walter Lübcke werd op 2 juni van dit jaar buiten zijn huis in Kassel doodgeschoten”….

  De enige optie voor een verraden burger om macht uit te oefenen en verraad toch npg een vonnistoe te bedelen is persoonlijk rekeningen te presenteren….dit is de grootste angst van dictators, niet weten of ergens thuis in de tuin, bij de sauna of op vakantie iemand staat met een schoteltje met de rekening voor het verraad van grondrecht en volk…

  …en hier is geen maatregel tegen te bedenken behalve totale isolatie…laat de politici nu net hun levensbestaansrecht en zelfverheerlijking zoeken in de schijnwerpers…

  Er is dus altijd een weg met minimale middelen voor wie wil om recht te doen gelden….zelfs het bestaansrecht.

  ” Let there be light “…

  Like

 2. Deze domme doos is de realiteitszin totaal ontgaan. Ik vraag me werkelijk af waarom mensen zo kunnen zijn. Is toch niet normaal meer?

  Liked by 2 people

 3. Was ze nou ook maar zo streng tegen gewelddadige asielzoekers. Dan waren er niet zoveel slachtoffers gevallen.

  Liked by 2 people

 4. De machts wellustigen hebben het zelf zo ver laten komen, mits het werkelijk een uit de rechts extremistische hoek was.
  Diezelfde motivatie om de strijd aan te binden met de islamitische cultuur en geweld daden, de linkse
  gewelds beluste aktie groepen, heeft ze niet zo hoog in het vaandel. Verlogene machts süchtige Kuh . Tril nog eens effe voor de filmcamera’s Frau Merkel, foxtrotje op 600 BpM

  Liked by 1 persoon

 5. edwin vissers // juni 24, 2019 om 18:25 //

  Ik ben nog steeds veilig ,amen

  Liked by 1 persoon

 6. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 19:21 //

  Mag links extremisme dan wel? Die gasten zijn veel feller hoor.

  Liked by 2 people

 7. Scarface // juni 24, 2019 om 23:34 //

  … het beperken van de burgerrechten van rechtsextremisten om de ‘rechtsstaat’ te versterken.

  Bedoelde hij hier wellicht de ‘linksstaat’?

  Liked by 1 persoon

 8. Fransdo // juni 24, 2019 om 23:42 //

  Volkomen de weg kwijt …………

  Liked by 1 persoon

 9. heksenhiel // juni 25, 2019 om 00:10 //

  Bekende beweging die Merkel maakt toch. Zagen we plm. 75 jaar geleden ook. Zal ze dan toch zijn dochter zijn of in ieder geval familie.

  Like

 10. Savage[NL] // juni 25, 2019 om 07:04 //

  @edwin vissers …. egoïstische eikel !!!

  Like

 11. Dagroosje // juni 25, 2019 om 12:19 //

  Wanneer verdwijnt eindelijk deze heks van de wereld(toneel). Oh ja, degenen die haar steunen zouden natuurlijk ook mee moeten verhuizen pffff….. Hun kapitale villa staat overigens wel gereed, eveneens hun veilige super comfortabel ingerichte ondergrondse bunkers om zich veilig terug te trekken als het daar op uit zou komen. Maar wie kan er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk daadwerkelijk hun toekomstige veiligheidsoord gaan betrekken, zonder een haar van het volk te krenken? Wie en waar is de dappere?

  Like

 12. Notice the little star on her right shoulder? Wake the fuck up, white people.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s