Nieuw

Madness! Portugal’s President vows to open EU’s borders to millions of Africans from the ‘Portuguese Commonwealth’ CPLP until 2020

Fast forward 2 weeks to Portugal’s National celebration, held on the 10th of June in the Cape Verdean city of Mindelo, on the island of São Vicente, the Portuguese president, now with Portugal’s half-Indian prime minister declared that they were on the side of Cape Verde in the defence of the abolition of visas in the framework of the EU and the free movement of citizens within the CPLP (the equivalent to the English Commonwealth or the French Francophonie).

This completely ludicrous and deranged free movement deal with citizens from some of the poorest, most violent and lowest IQ countries in the World would completely end Portugal and also the EU as we know it, ..

Defend Europe >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Madness! Portugal’s President vows to open EU’s borders to millions of Africans from the ‘Portuguese Commonwealth’ CPLP until 2020

 1. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 12:53 //

  Dat krijg je van al dat koloniseren. Allemaal verwarde mannen.

  Like

 2. Sandra // juni 25, 2019 om 15:23 //

  Portugal zou zich moeten schamen
  Mooie land maar verpest door slechte leiders boeven criminelen die het land zo kapot maken. Ik ben heel erg blij met sommige van jullie artikelen. Want ik leef er midden in. Ik sta er mee op en ga ook mee naar bed. Sociaal cultureel planbureau praat onzin.Ik vervloek zulke ratten die mijn leven verzieken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s