Nieuw

KlimaatPipi waarschuwt voor “de ondergang van de civilisatie”

De 16-jarige klimaatactiviste Greta Thunberg waarschuwt dat de wereld, zoals wij die kennen, ten onder zal gaan als de uitstoot van kooldioxide niet sterk en zeer snel wordt gereduceerd.

Klimaatexpert en technologie professor Lars Bern heeft het klimaatalarmisme met een Doomsday-cult vergeleken.

De beroemdste klimaatalarmiste ter wereld, Greta Thunberg, gooide onlangs nog eens olie op het vuur toen ze sprak op de eliteconferentie “Brilliant Minds” in Stockholm.

Daar voorspelde ze de ondergang van de beschaving.

– Rond het jaar 2030 zullen we in een situatie verkeren waarin we een onomkeerbare kettingreactie hebben gecreëerd, zonder enige menselijke controle mogelijk, die naar alle waarschijnlijkheid het einde van onze beschaving zal betekenen.

– Tenzij er permanente veranderingen in de geïndustrialiseerde samenlevingen worden doorgevoerd, waaronder een vermindering van de uitstoot van kooldioxide met ten minste 50%, ging ze verder.

Volgens de 16-jarige is deze profetie geen mening, maar is ze gebaseerd op de wetenschap.

LEES OOK: Slechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt

Zij geeft de westerse landen de schuld.

– We moeten bijna alles veranderen. Maar het is een minderheid die vandaag de dag niet binnen de limieten van de aarde leeft. De rijkste tien procent produceert de helft van alle broeikasgassen. De rijkste één procent produceert meer dan wat 50 procent van de armen vrijmaakt. Het zijn niet de mensen van landen als Mozambique, Bangladesh of Colombia die het meest verantwoordelijk zijn voor deze crisis. Het zijn vooral mensen zoals jij in het publiek, zei ze, met haar vinger naar het publiek wijzend.

Bron:
Greta varnar för “civilisationens undergång”
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on KlimaatPipi waarschuwt voor “de ondergang van de civilisatie”

 1. Yvonne // juni 24, 2019 om 15:43 //

  Waarom krijgt zo n huppeldoos die amper 16 jaar op deze aarde leeft zo achterlijk veel aandacht?

  Like

 2. Zij is de ondergang van de civilisatie

  Like

 3. “de ondergang van de civilisatie” daar ben ik het wel mee eens op zich alleen de oorzaak is de massaimigratie, laat haar daar eens druk om gaan maken.

  Like

 4. Sandra // juni 25, 2019 om 11:34 //

  Ze wil aandacht en dat krijgt ze op deze manier. Ze is overal in kranten en media en daar geniet zij van. Gestoorde pipi voor mij. Als of zij niets beters te doen heeft. B.V. rassenontkenners strafbaar stellen of boete geven. Met klimaat is ze een popster.

  Like

 5. vonpuffelen // juni 25, 2019 om 17:29 //

  Kappen met oorlogje spelen levert veel meer CO2 winst op maar dat mag weer niet van dezelfde CO2 elites.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s