Nieuw

John Bolton vliegt naar Israël om excuses aan te bieden dat Iran nog niet gebombardeerd is, zegt dat hij het spoedig zal doen

Je dacht dat die titel overdreven was he?

Is niet zo:

The Jewish Telegraph Agency:

“Noch Iran noch een andere vijandige acteur mag de Amerikaanse voorzichtigheid en discretie verwarren met zwakte,” zei Bolton. “Niemand heeft hen een jachtvergunning verleend in het Midden-Oosten.”

Hij sprak in Jeruzalem naast de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Bolton en zei dat hij in het Midden-Oosten was voor eerder geplande vergaderingen met Israëlische en Russische veiligheidsadviseurs is. En hij waarschuwde Iran dat de V.S. een geduchte tegenstander blijven.

“Onze leger is herbouwd, vernieuwd en klaar om te gaan,” zei Bolton.

Dit is volkomen krankzinnig.

Probeer je een situatie voor te stellen waarin een adviseur van de president van een land naar een ander land gaat om een persconferentie te geven met de leider van het tweede land en belooft om het leger van zijn land van herkomst te gebruiken om een oorlog te beginnen om de agenda van het vreemde land te helpen.

Dit is zo onbegrijpelijk bizar dat het moeilijk is het te bevatten.

Vrijdag riep Tucker Carlson op om John Bolton te ontslaan.

“Je kunt hem niet wegsturen omdat hij voor altijd in de krochten van de federale agentschappen lijkt te leven…”, zei Tucker Carlson over Bolton.

En daar lijkt het wel op, beetje bij beetje hebben de Neo-Con haviken weer allemaal hun plek opgeëist in de Trump-regering, en die hebben maar één doel: Death & Destruction, voor Israël.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on John Bolton vliegt naar Israël om excuses aan te bieden dat Iran nog niet gebombardeerd is, zegt dat hij het spoedig zal doen

 1. themis // juni 24, 2019 om 12:29 //

  Samantha Vinograd, joods uiteraard, net als Ben Shapiro: WOEDEND, DIEP BELEDIGD, dat ze niet zomaar amerikaans belastinggeld en amerikaanse soldaten krijgen om opnieuw talloze niet-joden te vermoorden. Die tegenwerking hadden ze niet verwacht, omdat ze immers al 100 jaar succesvol gratis gebruik hebben kunnen maken van de US én altijd de victim-card hebben kunnen trekken om weg te komen met hun misdaden tegen de (niet-joodse, uiteraard) menselijkheid en ontelbare miljoenen (ik tel hier ook de ontelbare slachtoffers van alle door de joden georkestreerde bank-crashes mee) slachtoffers en triljoenen dollars hebben mogen maken. Showing your true colours, Sam en Ben! Zelfs de allersufste sheeple moeten nu toch achter hun oor krabben en
  zich afvragen wat er nu eigenlijk écht gebeurt achter dat hele holohoax-gordijn.

  Like

 2. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 13:00 //

  Waar bemoeien die klote tanken zich nu weer mee, is een continent bezetten niet genoeg?

  Like

 3. Hefzibah Yahudah // juni 25, 2019 om 09:24 //

  Om te beginnen. Stop met de benaming joden. HET ZIJN GÉÉN JODEN. HET ZIJN IMPOSTERS KHAZARIANS. CONCLUSIE ZIJ ZIJN DE NIET JODEN GOYIMS. Bloeddorstige terroristen.
  Hun tijd zit er bijna op dan komen DE ECHTE HEBREW ISREALITES.
  Nog even volhouden.

  Like

 4. Ruud Karsten // juni 25, 2019 om 15:28 //

  Als ik met deskundigen(?)over Khazarians spreek, dan hoor ik heel vaak, dat dat een mythe is. Maar de geschiedenis kun je toch niet zomaar uitwissen…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s