Nieuw

Duitsland: Politie stopt Turks huwelijkskonvooi

Op 23 juni jl. rond  15.00 uur stopte de politie een Turks huwelijkskonvooi van 8 voertuigen en ongeveer 20 personen op de beursrotonde in Keulen-Deutz, nadat op de Zoobrug onder andere illegale bedreigingen waren geuit. Alle passagiers en voertuigen werden gecontroleerd. In totaal werden 6 rijbewijzen in beslag genomen en alle betrokkenen wegens geweldsaanwendig of -dreiging aangeklaagd. Bovendien werden er proces-verbalen uitgedeeld. 8 patrouillewagens werden ingezet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitsland: Politie stopt Turks huwelijkskonvooi

 1. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 19:19 //

  Bijna wekelijks komt er een toeterende file turrekies voorbij, raampjes open, kijk mij eens koppies er uit. Als Nederlander wordt je al bekeurd als je naar je claxon wijst, maar onze agentjes hebben een zeer slappe houding naar mohammedanen. Hoe zou dat toch komen?

  Like

 2. Gerrit Schuurman // juni 24, 2019 om 20:45 //

  Het is machtsvertoon, dat begrijpen onze lieve elites niet. Het begon als een ludieke actie onder de noemer cultuur. Dat liet men toe, nu is het een recht voor hen en dat pak je ze niet meer af.
  Dat het deze keer in Duitsland werd gestopt zal juist zorgen voor meer meer meer zeker in Nederigland.

  Like

 3. Victor // juni 24, 2019 om 20:59 //

  Wat een kutzooi zeg dat we dat pikken, dit doen ze in Nederland ook.

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juni 24, 2019 om 21:53 //

  Inmiddels ook een bekend theaterstukje: Turk gefrustreerd vanwege een vlekje op z’n auto. Wil je een Turk uit z’n dak zien gaan? Hoef je alleen maar te wijzen naar z’n glimmend blik … Voor een scala aan mannen is een glimmend blik surrogaat aan z’n scrotum; ligt héél gevoelig.

  Liked by 1 persoon

 5. De rechters zullen naar alle waarschijnlijkheid gaan bepalen, dat dit toch echt etnisch profileren van de Duitse politie was. En met zoveel politievertoon zal er ook wel een emotionele schadevergoeding inzitten.

  Liked by 1 persoon

 6. Al die grote bakken waarin ze rijden, drugsbakken!

  Like

 7. Dagroosje // juni 25, 2019 om 12:08 //

  “Al die grote bakken waarin ze rijden, drugsbakken!”

  En bakken van de zuurverdiende beelastingcenten van de oorspronkelijke europeanen.
  Je zou haast de neiginng hebben om al hun luxe banden ter plekke leeg te schieten,, maar ook daarmee zou je alleen maar de eerdergenoemde belastingbetalers straffen. Oeveloze ellende, die alleen maar bedoeld en uitgeoevend wordt om de bewoners te treiteren en uiteindeliijk laten zien, wie werkelijk de baas is over de westerse landen.

  Like

 8. Sandra // juni 25, 2019 om 13:07 //

  Het zijn criminele bende, waar niemand iets van zegt als iemand zijn nek uitsteekt wordt degene kapot gemaakt gebeurt ook hier. SGP liegt een blanke boeven zooi. Hun hebben heel veel door bange blanken gekregen ook in nederland. 1 keer turk uitgescholden door de hele buurt blank zwart hindoe moslims door iedereen uitgekost ook door familie en bijna uitgeroeid. Dus moet ik oppassen. Gelukkig kan ik bij jullie mij ei kwijt. Je wordt iedereen voor van alles uitgemaakt van gek racistisch tot eenzame etc etc.

  Like

 9. Tegenwoordig maken de nederlanders zich overal druk overzelf iemand die toeterd is al heelll erg mensen toch er zyn wel ergere dingen op de wereld ik word hier zo misselyk van johik schaam me dat ik nederlandse bent,

  Like

 10. Als je nu jaloers bent op degene met die grote wagens moet je ook vies werk doen zoals wc schoonmaken dAn kryg je ook een wagen geef die mensen een oprot premie nou dan is iedereen weg hier hoorjullie zyn ondankbaar

  Like

 11. Zeg Yvonne, onder welke steen leef jij? Denk je nu echt dat je met wc schoonmaken zoveel verdiend dat je een dikke auto kunt kopen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s