Nieuw

VN eist om 55.000 IS-terroristen vrij te laten

Een van de jongens in deze IS-executievideo is van Britse afkomst.

De 55.000 IS-terroristen, waaronder zogenaamde familieleden, moeten vervolgd of vrijgelaten worden, zegt VN-mensenrechtendirecteur Michelle Bachelet, vermeldt Reuters.

De Verenigde Naties eisen nu dat de tienduizenden IS-terroristen die in kampen in Syrië of Irak gevangen zijn genomen, vervolgd of vrijgelaten worden.

Volgens Michelle Bachelet, directeur van de VN-mensenrechten, moeten landen “verantwoordelijkheid nemen voor hun burgers”.

Het toepassen van staatloosheid op de IS-kinderen is niet aanvaardbaar, legt Bachelet uit, verwijzend naar de slechte omstandigheden in de kampen.

Zij is van mening dat de kinderen, zelfs degenen die hebben gemoord voor IS, enorm hebben geleden en zijn beroofd van hun zogenaamde mensenrechten.

– Buitenlandse familieleden moeten teruggestuurd worden naar hun thuisland, zegt Bachelet.

Bron:
U.N.’s Bachelet says 55,000 linked to IS in Syria, Iraq should be tried or freed
Reuters

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on VN eist om 55.000 IS-terroristen vrij te laten

 1. Hans Kreuger // juni 24, 2019 om 12:46 //

  Allemaal verwarde mannen. Ook een verwarde vrouw die mensenrechtentrut?? Maak haar dan verantwoordelijk voor ieder slachtoffer na die debiele aktie.

  Like

 2. vangie1206j // juni 24, 2019 om 13:47 //

  Las ik beroofd van hun mensenrechten. Hebben dit uitschot inclusief die kinderen dan nog (mensen)rechten. Nou dan moet je wel een mens zijn en niet een monsterlijke moordenaar.
  Al die vermoorde mensen en dan vooral Christenen hadden bij dat schorem ook geen rechten.

  Like

 3. Wordt het niet eens tijd deze Michelle Bachelet op te pakken en te veroordelen vanwege landverrader en gruwelen tegen de mensheid?

  Like

 4. Willem // juni 24, 2019 om 15:45 //

  Kijk nou eens wat er in Eindhoven is gebeurd, Pegida lui met stenen en eieren bekogeld, kan gewoon, worden niet opgepakt. Er is altijd zoveel begrip voor die gasten, kinderen die een man de hals doorsnijden, kom maar hier naar toe arme jongens. En dan de politie bij de itfar, overal hoofddoekjes en niqabs etc. etc. Ik wil hele harde woorden gebruiken want ik wordt kotsmisselijk van het PC gedrag, ziende blind en horende doof en het vizier op tolerantie voor de intolerantie. De beste slogan die ik las is : wie islam zaait zal sharia oogsten. Ben bang dat het niet zo lang meer zal duren.

  Like

 5. Feniks // juni 24, 2019 om 20:00 //

  De VN ?
  Is dat niet die Islamitische organisatie?

  Like

 6. ” …. vervolgd of vrijgelaten …. ? Natuurlijk …. + plus een fikse schadevergoeding !
  Dan een paar maanden rust in een resort op onze kosten,
  en als ze uitgerust zijn kunnen ze verder doen.
  Den Dolf zou nogal lachen mocht hij dit weten zeg !
  Zo’n scenario had zelfs hij niet kunnen bedenken.

  Like

 7. De ouders, lees terroristische koppesnellers en verkrachters,hebben hun kinderen opgeleid tot moordenaar. Zij zijn de oorzaak van hun stateloos zijn.
  Stuur het zootje terug danwel laat ze daar waar ze naar toe zijn gereisd, inclusief de verraders van het nederlandse volk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s