Nieuw

Zorgen van een Amerikaanse denktank: Midden-Europeanen beschouwen de VS als een grotere bedreiging dan Rusland

Natuurlijk vindt Washington dit helemaal niet leuk: een team van deskundigen van de Amerikaanse denktank Atlantic Council heeft de houding van Midden-Europeanen ten opzichte van Rusland en de VS onderzocht en een “verontrustende” tendens gevonden: een “negatieve perceptie op de Verenigde Staten”.

Een rapport getiteld “The United States and Central Europe: Tasks for a Second Century Together” is nu op de website van de organisatie gepubliceerd.

Volgens het verslag is de instelling van de Midden-Europeanen ten opzichte van de NAVO sinds 2017 verbeterd. Tegelijkertijd echter beschouwt een groot deel van de bevolking – gemiddeld 23 procent – de NAVO als een bedreiging. In dit verband kan het rapport niet anders dan de verdenking uit te spreken dat deze houding “te wijten is aan Russische desinformatie”.

Het vervolgt: “Nog erger is het feit dat de meerderheid van de Bulgaren en Slowaken Rusland niet als de grootste bedreiging beschouwt, maar de VS”.

Slechts zeven procent van de ondervraagden in Bulgarije beschreef Rusland als een bedreiging. 25 procent vermeldde de VS in dit opzicht. In Slowakije beschouwt 41 procent van de respondenten de VS als een bedreiging, slechts 25 procent Rusland.

Bron:
Sorgen einer US-Denkfabrik: Mitteleuropäer
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zorgen van een Amerikaanse denktank: Midden-Europeanen beschouwen de VS als een grotere bedreiging dan Rusland

 1. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 12:59 //

  Ik snap dat,, de bevolking van Amerika die het voor het zeggen heeft bestaat toch uit de nakomelingen van west Europese criminelen, en nu denken ze d de wereld te kunnen regeren

  Like

 2. Greengo // juni 23, 2019 om 13:31 //

  Het is niet zozeer de VS / USA welke de bedreiging vormt, noch Rusland. Dit is, door deze denktank moedwillig, te kort door de bocht gesteld. Het is het, sinds jaar en dag geïnfiltreerde, Militair Industrieel Complex, een niet langer geheim, corrupt orgaan o.a. genesteld in een van de takken van de CIA en welke zich o.a. een weg naar ‘de macht’ heeft gebaand door op illegale wijze wetten te wijzigen t.g.v. clan’s eigen belang. Follow the Money. Dit orgaan (MIC) bediend zichzelf middels lange, héél lange, vanzelfsprekend invloedrijke tentakels die gekronkeld liggen over; in en boven de gehele wereld en connecties heeft, op staatsniveau, daar waar menigeen het niet zou vermoeden.. De grotendeels opgekochte dan wel geannexeerde media fungeren als zandmannetjes en toverfeeën voor een groot & grotendeels trouw; naïef; ongeïnteresseerd; niet capabel (mentaal e/o fysiek); comfortzone verkiezend publiek. En waar president Donald Trump alléén maar als een arrogante kapitalistische klootzak wordt afgeschilderd. Een Nederlandse volksopstand (sociale cohesie) zal nog even op zich laten wachten.

  Ik vraag me af in hoeverre er ook, in Europa woonachtige, respondenten zijn meegenomen vanuit de mohammedaans-islamitische subcultuur aangezien dezen welzeker onderwezen zijn en worden betreffende het zionistische systeem en diens lange, eveneens, oorlogszuchtige tentakels. De Amerikaanse- en Israëlische vlaggenverbrandingen houden hiermee rechtstreeks verband.

  De Europese bevolking van landen welke op hardhandige en meedogenloze wijze communistische – en/of islamitisch-fascistische systemen hebben ‘moeten’ ondergaan en waarvan nog dagelijks de littekens zicht- en voelbaar zijn, zijn vandaag de dag ook die bevolkingsgroepen die zich lastig laten bedienen van deze zandmannetjes en toverfeeën; met andere woorden dezen geloven niet in sprookjes en zijn eerder geneigd om de eigen cultuur en inherente gebruiken en omgangsvormen, authenticiteit, etc. met hand en tand te (willen) verdedigen. Dit te (willen) doen heeft dan ook niets te maken met ‘Rusland’ en/of hedendaagse Russische infiltratie of propaganda. Dit te propaganderen laat blijken dat ook deze ‘Denk Tank’ niet meer is dan een zuignap op een van de eerder genoemde tentakels.

  Like

 3. waardeloos onderzoek; dus vergeet de zgn. conclusies

  Like

 4. Sommige mensen gaan er vanuit dat 23% van de centraal Europese bevolking met molentjes lopen, iedereen met een boerenverstand heeft zijn eigen gedachte over de Noord Atlantische Terreur Organisatie, dit instituut moest na 1989 niet meer levensvatbaar zijn door het wegvallen van de vijand de Sovjet Unie. Natuurlijk is de levensstandaard langzaam veel beter geworden, maar tegelijkertijd wordt er ook getwijfeld aan de met veel tam tam gebrachte democratie en financiële voorspoed, net zoals het in Nederland ook zo geweldig gaat, er wordt zelfs gedacht door de regering om de voedselbanken te sluiten omdat deze heel weinig te doen hebben (Kuch).

  Like

 5. Wat is oorlogszuchtiger dan een jankee of gringo ?
  Juist ! Twee jankees of gringos.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s