Nieuw

Word wakker dwaze rasontkenner

Ras is realiteit en cruciaal. Men kan dit feit niet ontkennen. Er worden echter pogingen ondernomen die we moeten ontmoedigen en op het voor de hand liggende wijzen.

Wanneer iemand niet het gevestigde klimaatverhaal voor zoete koek slikt, noemt men hem “klimaatontkenner” en is hij ignorant en dom. Dit ondanks het feit dat er zeer goede redenen zijn om aan te nemen dat de invloed van de mens op de temperatuur en het kooldioxidegehalte van de aarde zeer beperkt is. We beïnvloeden het milieu natuurlijk op vele andere manieren, maar deze zijn voor de klimaatjehova’s bijna oninteressant. Zou het kunnen omdat deze moeilijker zijn om belasting op heffen of is het gewoon toeval?

Aan de andere kant, als men het voor de hand liggende beweert dat Europeanen en bijvoorbeeld Afrikanen of Aziaten verschillend zijn, krijgt men meestal een autoresponder. “Iedereen is gelijk” en “er zijn geen rassen”.

Maar hallo, word nu eindelijk eens wakker zotte rasontkenner.

Het is echt de hoogste tijd om de bal hier terug te kaatsen. Als je ontkent dat mensen anders zijn en verschillende eigenschappen hebben, ben jij de rasontkenner. Ignorant, dom en absoluut niet geaard. Alles begint met ras. Samenlevingen zien er uit op grond van de mensen die er wonen. Daarom zijn er verschillen in etnisch homogene gebieden, zoals in bepaalde woonwijken in Amsterdam, waar de bevolking het meest lijkt op die in de Arabische wereld en andere gebieden waar deze groep een kleiner deel van de bevolking uitmaakt. Hoe minder het Arabische deel van de bevolking is en hoe minder Arabisch de betreffende samenleving in kwestie wordt, des te minder gewelddaden, diefstallen, roofovervallen en brandstichtingen er zullen zijn.

Als we gebieden nemen die nog steeds min of meer etnisch Nederlands zijn, verschillen ze volledig van de hierboven beschreven gebieden. Hoewel ze veel minder subsidies krijgen toegewezen, is de omvang van geweld, overvallen en autobranden een stuk minder. Socialisten hebben zo hun eigen verklaringen, maar we weten allemaal dat ze niet waterdicht zijn. Elke samenleving is een product van degenen die er wonen. Nederlanders creëren goede gemeenschappen, alle andere bevolkingsgroepen niet. Dan zijn er nog andere bevolkingsgroepen dan Nederlanders die goede gemeenschappen creëren. Wat ze gemeen hebben is dat ze homogeen zijn en het lijkt ook heel gunstig om op een veilige afstand van het Afrikaanse continent te zijn. Geef me een voorbeeld van het tegenovergestelde, rasontkenner.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Word wakker dwaze rasontkenner

 1. vangie1206j // juni 23, 2019 om 13:12 //

  Met andere woorden alle mensen zijn gelijk. Is dat zo! Ik kan geen gelijkenis ontdekken tussen zwarte Afrikanen en blanke Europeanen.
  Dat zal dan wel aan mijn gebrek aan kennis zijn.

  Liked by 3 people

 2. Dagroosje // juni 23, 2019 om 15:18 //

  Je zou het alleen kunnen controleren, als bepaalde uitgekozen rassen, als proefproject samen onder dezelfde omstandigheden, in dezelfde omgeving, cutuur, opleiding en dagelijkse gewoontes zouden leven voor een lange periode.
  Dan pas zou je kunnen zien hoe zij de ontwikkeling als individu zouden doormaken c.q. zich aanpassen om (eventuele) onderscheid te kunnen vaststellen.

  Zo lang mensen afgebakend in hun eigen omgeving met hun eigen taal en gewoontes door het leven gaan en onder de invloed zijn grootgebracht van hun plaatselijke noormen, blijft zelfs voor de hierin afgestudeerde psychologen appels met peren vergelijken.

  Like

 3. Jack vanderVeen // juni 23, 2019 om 17:38 //

  wetenschappelijk is het d.m.v. DNA-profielonderzoeken aangetoond dat er reeds enkele verschillende menselijke rassen bestaan. Conclusie moet dan ook zijn dat er meerdere Adam en Eva verhalen zich moeten hebben afgespeeld.

  Like

 4. IJsbrand Koudvuur // juni 24, 2019 om 08:48 //

  Geronimo leeft nog steeds in een droomwereld en komt met het allang achterhaalde en uitgekauwde sprookje dat Hitler half joods is, geen rassen bestaan en als klap op de vuurpijl ook nog met buitenaardsen aanzetten!
  Geronimo is een resultaat van te veel internet en te weinig werken…

  Like

 5. Horatius // juni 24, 2019 om 14:26 //

  Natuurlijk bestaat de mensheid uit vele rassen en in theorie kan die diversiteit een aangename en kleurrijke samenleving opleveren als men voldoende respect zou kunnen opbrengen voor elkaars cultuur en religie.

  De praktijk laat helaas zien dat er sprake is van vooroordelen, vaak gebaseerd op uiterlijke kenmerken en te grote verschillen in cultuur. Wat in de ene cultuur is toegestaan wordt in een andere cultuur met de dood bestraft. Religie speelt vaak een rol bij etnische conflicten sinds de mensheid bestaat en het aantal dodelijke slachtoffers loopt in de honderden miljoenen.

  Een neutrale waarnemer die de aarde zou bezien vanuit de ruimte zou gemakkelijk tot de conclusie kunnen komen dat de mensheid een mislukt experiment is. Zeker gezien het feit dat we beschikken over genoeg atoomwapens om al het leven op onze planeet totaal te vernietigen. Dat zijn de voor- en nadelen van de technische vooruitgang die een formidabele sprong vooruit maakte tijdens de tweede helft van de19e eeuw.

  Niet geheel toevallig werden al die uitvindingen zoals de telegraaf, stoomkracht, telefoon, radio, de auto, het vliegtuig en kernsplitsing gedaan door Amerikanen, Duitsers, Engelsen, Fransen etc. en niet door onze getinte medemensen die andere zaken aan hun hoofd hadden en bleven steken in het stenen tijdperk.

  Dat gegeven werpt automatisch de vraag op: is het ene ras intelligenter dan het andere ras?
  Hadden de muziekwerken van Bach en Beethoven ook geschreven kunnen worden door Afrikanen, Arabieren, Hottentotten of Eskimo’s? Die vraag stellen is eigenlijk de vraag beantwoorden: want er zijn geen voorbeelden te vinden dat cruciale uitvindingen of muzikale meesterwerken gedaan of geschreven werden door de genoemde rassen.

  Natuurlijk zijn er verschillen in intelligentie, maar ook verschillen die duidelijk in het voordeel zijn van de z.g. primitievere volkeren. Zoals een aangeboren overlevingsinstinct, saamhorigheid door een stammencultuur en zoals bij de moslims overduidelijk het geval is: een religieus fanatisme. Wat overigens ook een zelfvernietigend effect heeft gezien de terreuraanslagen waarbij men zelf bewust het leven laat.

  Kortom: men hoeft echt geen antropoloog te zijn of een racist om tot de conclusie te komen dat er duidelijke verschillen bestaan tussen de verschillende rassen en bijbehorende culturen.
  Of hier een achterliggende bedoeling of een opdracht achter zit door onze Schepper is voer voor theologen, verlichte of radicale imams, de Paus en zijn kardinalen of de lezers van Fenixx.

  Ooit was er een tijd dat men d.m.v. schedelmetingen aan probeerde te tonen of bepaalde uiterlijke kenmerken een bewijs zouden zijn voor een aangeboren crimineel gedrag.
  De resultaten van dit omstreden onderzoek zijn opgeborgen in stoffige archieven.

  Volgens onbevestigde geruchten zouden alleen George Soros en Claude Juncker toegang hebben gehad tot deze archieven wat de aanleiding zou kunnen zijn voor een excessief alcoholgebruik en een totaal uit de hand gelopen hobby.

  Liked by 2 people

 6. waarom7 // juni 24, 2019 om 16:27 //

  Geronimo ,waarom heb jij een gebruikersnaam ontleend aan de beroemde/beruchte indiaan uit Amerika? Toeval of ben je gewoon rascistisch bezig naar blanken toe?

  Liked by 1 persoon

 7. waarom7 // juni 24, 2019 om 16:39 //

  Alles, zonder overdrijving in één stuk samengevat.
  Rationeel, rustig en zonder het bekende overschreeuwen van een”gesprekspartner”zoals je op talloze tv programma`s ziet later op de avond.
  Wat voor mij reden is alleen CSI te kijken, waarin je kan verwachten dat de werlekijkheid gevormd wordt om een verhaal te maken.
  Netjes gedaan!

  Like

 8. wat een prietpraat, rassen zijn het wel degelijk. O wacht honden, er bestaan geen rassen, allemaal dezelfde honden.
  Zet een Fin en een Pygmee naast elkaar, hoe duidelijk wil je het hebben.

  Like

 9. Hefzibah Yahudah // juni 25, 2019 om 10:18 //

  @horatius ooit gehoord van Mensa Moussou.
  Door de rassenscheiding in Amerikkka hebben neanthertalers alles geclaimed wat zwarten hebben ontwikkeld. Do your reseach dummy.

  Like

 10. sandra // juni 25, 2019 om 10:21 //

  Rot zwarten zijn ook lichtgetint. In mijn straat rot vette ronselpoedel antilliaanse lichtgetint maar is een kanke vettw negerin. Wil alles naar haar habd zetten. Ze zegt ook rassen bestaan niet surinaamsers en antillianen ontkennen alles. Rot duivels. Ze vroeg mij wat ik er aan had omdat ze mij racistisch vindt. Ik zeg heel veel ik wil rustig leven in mijn eigen cultuur, maar duivelse geile negerinnen heksen ontkennen alles ik heb het zelf meegemaakt. Ze willen de biel plat neuken met hun vette luie kanke lijven.

  Like

 11. Horatius // juni 26, 2019 om 12:23 //

  @Hefzibah Yahudah,

  Ik moet helaas bekennen dat ik nog nooit heb gehoord van Mensa Moussou.
  Ik heb echter wel gehoord en gelezen over de Homo-Erectus waarvan de rechtstreekse afstammelingen nog steeds leven in Anatolië, binnen een stam waarvan de leden op handen én voeten lopen.

  Volgens antropologen is een van de oorzaken van deze afwijking (een vorm van antropoïde) een eeuwenlange inteelt binnen een zeer beperkte samenleving.
  Ook in Marokko in het Rifgebergte leven er stammen waarvan de leden in grote mate lijden aan schizofrenie met exact dezelfde oorzaak: namelijk een structurele inteelt.

  Veel jonge Marokkanen in Nederland genieten een Wajonguitkering vanwege bepaalde psychische afwijkingen die volgens deskundigen te maken hebben met het feit dat neven met nichten trouwen. Een ‘exotische’ afwijking volgens GroenLinks en DENK maar af te raden in het belang van de algehele volksgezondheid en het terugdringen van de criminaliteit en radicalisering.

  Wat hebben de ‘zwarten’ (een door u genoemde term) ontwikkeld wat vandaag de dag nog een zinvolle bijdrage kan opleveren in onze samenleving waarvan u ook deel uitmaakt?
  Het koppensnellen is bij de wet verboden, evenals het kannibalisme en het dragen van een peniskoker in de openbare ruimte kan ook problemen opleveren.

  Maar toegegeven: de komst van de islam naar West-Europa heeft vele ‘voordelen’ waaronder het dragen van een boerka, vrouwenbesnijdenis, het ritueel slachten van dieren en rechtse opiniemakers, terreuraanslagen, kinderhuwelijken, veelwijverij, eerwraak en vooral niet te vergeten het vrijdaggebed.
  Maar helaas ook een stijgende criminaliteit waaronder het plofkraken en het veelvuldig misbruik maken van de sociale voorzieningen.

  Ik heb dus wat onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van de multiculturele samenleving met dank aan de PVV en het FvD. Politieke partijen die het beste voor hebben met de Nieuwe Nederlanders als ze maar deelnemen aan het arbeidsproces en openlijk afstand nemen van de radicale islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s