Nieuw

Trump gaat toch geen illegalen verwijderen – op verzoek van de Democraten

Donald Trump zei afgelopen week dat deze week miljoenen illegale migranten uit het land zullen worden gedeporteerd “net zo snel als ze zijn binnengekomen”.

Donald Trump zei tijdens zijn verkiezingscampagne ook dat hij een muur zou bouwen. Hij zei ook dat hij de immigratie zou stoppen. Hij zei ook dat hij de Amerikaanse troepen terug zou trekken uit Syrië.

De Amerikanen zijn gebleven in Syrië en het troepenaantal in Afghanistan en Somalië is verdubbeld, ook gooide Amerika onder Trump meer bommen dan onder Obama.

Ik was ervan overtuigd dat Donald Trump deze week echt miljoenen mensen zou verzamelen en deporteren.

Nu kom ik erachter dat hij niet van plan is iets te doen wat hij zei dat hij ging doen, en ben ik enorm verbaasd.

Als hij dingen doet die de Democraten willen dat hij doet, dan helpen ze hem misschien om MAGA te doen.

Daily Mail:

President Donald Trump heeft gezegd dat hij de geplande handhavingsacties van de Immigratie- en Douanedienst om duizenden illegale immigranten die een gerechtelijk bevel tot deportatie hebben te verwijderen, uitstelt.

‘Op verzoek van de Democraten heb ik het Illegal Immigration Removal Process (Deportation) twee weken uitgesteld om te zien of de Democraten en Republikeinen samen kunnen komen en een oplossing kunnen bedenken voor de asielproblemen aan de Zuidgrens. Zo niet, dan beginnen de deportaties!’, zei Trump in een tweet op zaterdagmiddag.

De invallen van de dienst waren gepland om bij dageraad op zondag in minstens 10 belangrijke steden te beginnen, wat tot woedende protesten van lokale Democraten leidde die beloofden om de deportaties te bestrijden.

Trump was vastbesloten geweest dat de invallen zaterdagochtend zouden plaatsvinden, en zijn verbluffende omkering van de ICE-invallen kwam te midden van een tumultueuze week waarin werd onthuld dat hij op het laatste moment een geplande aanval tegen Iran had ingetrokken nadat hij had geleerd tot hoeveel doden dat zou leiden.

“verbluffende omkering”

Ja, ik ben ook verbluft dat hij werkelijk niet één van zijn beloftes houdt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

17 Comments on Trump gaat toch geen illegalen verwijderen – op verzoek van de Democraten

 1. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 20:46 //

  Die malloot is zelf een nakomeling van een criminele immigrant, hij ziet er tenminste niet uit als een native American, zelfs zijn naam is Nederlands.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 23, 2019 om 21:03 //

  Welke ‘native American’ heb jij dan voor ogen voor de functie van Amerikaans ‘opperhoofd’ ?

  Like

 3. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 21:26 //

  Gebruik je eigen laffe naam nou eens gringo!

  Liked by 1 persoon

 4. Fransdo // juni 24, 2019 om 10:26 //

  Flikker toch op jongens. Hij heeft beloftes gedaan maar zoals elk verstandig mens weegt en heroverweegt hij, dat heet voortschrijdend inzicht. Als hij rigoureus elke belofte en gedachte zonder verder nadenken zou nakomen dan was Iran al gebombardeerd en was er inmiddels een enorme exodus van Mexicanen op gang gekomen. En had je dan de commentaren eens moeten zien.

  Hier in Nederland hebben ze er al moeite mee om uitgeprocedeerde asielzoekers en veroordeelde asielcriminelen uit te zetten en wat moet je dan doen met hardwerkende Mexicanen?

  Geef hem even de tijd, komt tijd komt raad en rede.

  Like

 5. Hefzibah Yahudah // juni 25, 2019 om 09:35 //

  Begrijp het nou. Van the blacks krijgt hij geen of weinig votes dus moeten anderen daar voor opdraaien. In dit geval de illegalen want er komt een bill dat ze hoe dan ook mogen stemmen

  Like

 6. Greengo // juni 25, 2019 om 10:31 //

  @Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 21:26 //

  Ik vind dat jij je op een agressieve, bij voorbaat minachtende wijze opdringt aan mijn private ruimte inherent persoonlijke keuzen. Behoorlijk dominant & arrogant.

  Misschien kun je het een en ander overwegen en ook jezelf het, zo is reeds gebleken gemakkelijk repeteerhaar, etiket van ‘verwarde man’ opplakken.

  Nog opgemerkt dat het op mij als eigenaardig overkomt dat je mij er persoonlijk, vanuit het niets, op aanvalt een nickname/alias te gebruiken terwijl je ‘frank & vrij’ je commentaren achterlaat op een site als Fenixx waarvan de gehele redactie werkt onder een alias.

  ‘Hans Kreuger’, zeg je? Ben je bekend met ‘Catfish”?
  Ik ook.
  Al vond ik wel een leuk exemplaar ‘Hans Kreuger’ op Linkedin. Connectie?

  Like

 7. Fransdo // juni 25, 2019 om 11:18 //

  Ik ben het volledig met Greengo eens. Hans Kreuger: Dimmen!!!! NU!!!!!

  Like

 8. tim pietersen // juni 25, 2019 om 12:08 //

  fransdo STFU jidf shill , alleen de domste boomers geloven nog in trump…………, jij bent geen domme boomer maar een jidf shill

  bewijs: Fransdo // juni 24, 2019 om 10:26 //
  Flikker toch op jongens. Hij heeft beloftes gedaan maar zoals elk verstandig mens weegt en heroverweegt hij, dat heet voortschrijdend inzicht. Als hij rigoureus elke belofte en gedachte zonder verder nadenken zou nakomen dan was Iran al gebombardeerd en was er inmiddels een enorme exodus van Mexicanen op gang gekomen. En had je dan de commentaren eens moeten zien.

  trump heeft beloofd om een wall te bouwen en illegale immigratie te stoppen : er is geen wall en immigratie is geexplodeert terwijl israel bezig is met het bouwen van nieuwe muren (met amerikaans taxpayer geld)

  hij heeft juist beloof d om geen FOREIGN wars meer te doen (dus daar lieg je ook al), nu is hij bijna een oorlog voor israel begonnen #(((neocons)))

  kijk ook deze video (aan de rest) waar het een en ander wordt uitgelegd

  https://www.youtube.com/watch?v=HKU-clVyf38 Trump’s Reelection Rally FLOP | America First Ep. 409

  Like

 9. Fransdo // juni 25, 2019 om 12:18 //

  @TIM PIETERSEN gelukkig weet ik niet wat jidf shill betekent en dus bedankt voor het compliment. Je had me ook kunnen benaderen met ‘je moeder, je moeder, je moeder’, ook daar lig ik niet wakker van.

  De groetjes maar weer

  Like

 10. Greengo // juni 25, 2019 om 14:29 //

  @Fransdo, bedankt voor het openbaar ventileren van je steun.

  @Tim Pietersen, uit eigen beweging, lijkt het, heb je jezelf de rol toegeëigend van moderator van Fenixx. Een meermaals wijzend vingertje naar diverse Fenixx-forumparticipanten die gebaseerd op jouw subjectieve overtuiging het etiket ‘STFU jidf shill’ opgeplakt krijgen.

  In werkelijkheid ben je niets minder dan een snob die ervan overtuigd is de waarheid in pacht te hebben en eist dat een ieder dezelfde meningen is toegedaan, alsook over (precies) dezelfde kennis beschikt en kan, neen zal, putten uit dezelfde bronnen. Geen ruimte voor ‘groei’ & ontwikkeling. Geen zandloper.. die je overigens meerdere malen draaien kan.

  Een aantal jaren geleden had je hier, overigens, niets te zoeken dan wel te vinden. Ook Fenixx is gegroeid en ontwikkeld door nooit te stoppen met nieuwsgaring en waarheidsvinding en derhalve altijd in progressie. Iets wat jij een ander misgunt.

  Tim, je komt op mij over als een narcistisch type met een fascistische inslag.

  Groet, An Every Day Learning Student

  Like

 11. tim pietersen // juni 25, 2019 om 21:27 //

  LOL twee joden die mekaar feliciteren LMAO

  jidl = jewish internet defense league , je weet wel die luitjes die verschijnen op sites zoals deze (of youtube comment sections), net doen alsof ze gek (gaslighting) zijn, nos propaganda en narratives pushen en mekaar feliciteren …………

  vooral blijven ‘projecteren’ greengo oy vey……….

  en fransdo heeft, zoals het een jidl’er betaamt, alle aangedragen links, bewijzen en argumentatie genegeerd . (en steunt trump voor de volle 100% want MIGA make israel great again #eretzisrael, want dat is trump zijn beleid)

  trump heeft beloofd om een wall te bouwen en illegale immigratie te stoppen : er is geen wall en immigratie is geexplodeert terwijl israel bezig is met het bouwen van nieuwe muren (met amerikaans taxpayer geld)

  hij heeft juist beloof d om geen FOREIGN wars meer te doen (dus daar lieg je ook al), nu is hij bijna een oorlog voor israel begonnen #(((neocons)))

  kijk ook deze video (aan de rest) waar het een en ander wordt uitgelegd

  https://www.youtube.com/watch?v=HKU-clVyf38 Trump’s Reelection Rally FLOP | America First Ep. 409

  nick also destroyed rc maxwell in a debate (a diversity hire rnc shill that was fully into marco rubio and is now a trump supporter for sheckels ) zoek maar op op youtube red elephants kanaal

  Like

 12. tim pietersen // juni 25, 2019 om 21:30 //

  https://www.youtube.com/watch?v=-N4U4ZjHy8k&t=5130s Nick Fuentes vs R.C. Maxwell on Trump’s Performance and More

  https://www.youtube.com/watch?v=Galk59IhFsk Nick Fuentes VS R.C. Maxwell on Israel lobby

  Like

 13. Fransdo // juni 26, 2019 om 08:52 //

  @Greengo, graag gedaan. 1 ding nog: in je reactie suggereer je dat tim pietersen eist dat ik over dezelfde kennis beschik. Maar daar zeg ik op: nee, dank je wel, ik heb een bepaalde kennis en die raak ik niet graag kwijt enkel om tim pietersen te plezieren.

  Enne ……… jewish internet defense league?

  HAHAHAHAHAHAHA!!!

  Like

 14. tim pietersen // juni 26, 2019 om 10:03 //

  hahahahahahaha (((fransdo)))) met al je jewish takes …………., (en weer niet ingaan op de links/bewijzen LOL)

  ps heb je ook niet-joodse takes/narratives?

  laten we beginnen met de uss liberty, wat is jouw take?

  kijk vooruit naar jouw antwoord

  Like

 15. tim pietersen // juni 26, 2019 om 10:12 //

  de msm/nos journaal/cidi achtige takes van fransdo passen niet bij een site zoals deze, als hij nou op nu.nl had gezeten met deze shit van hem dan was het andere zaak geweest, dan had ie inderdaad onwetendheid kunnen claimen net zoals de andere geprogrammeerde cattle op sites zoals nu.nl

  het is alsof je met hogere wiskunde bezig (zoals op fenixx.org) bent en je vraagt naar differentiaalberekingen voor het modelleren van fysische verschijnselen en fransdo roept “da da 6- 2 = 3” (de nonsens die de (((geprogrameerde))) goyim op nu.nl uitbraken)

  de twee matchen niet fransdo…………..

  wat betekent dat jij geen ignorance kunt claimen (had wel gekunt op nu.nl)

  ps hoeveel shekel krijg je per uur?

  Like

 16. Fransdo // juni 26, 2019 om 14:42 //

  Jongens, ik haak af hier, het niveau is te veel gedaald.

  Like

 17. tim pietersen // juni 26, 2019 om 22:10 //

  doei (je hebt geen enkel punt geadresseerd, geen enkele vraag beantwoord)

  nogmaals: ‘laten we beginnen met de uss liberty, wat is jouw take?’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s