Nieuw

Race Wars – The ‘Acid Throw People’ Attacking Negroes in Formerly White London

Echte Britten

We weten allemaal wie ‘The Acid Throw People’ zijn.

Het is een islamitisch dingetje om salpeter-, fosfor-, en zoutzuur over mensen te gooien. Meestal gooien ze het over vrouwen, maar de misogyne lieverdjes van links hebben niet alleen de pest aan vrouwen. Ze haten ook negers.

De enige reden dat ze nooit heel Afrika veroverd hebben is omdat ze dan nog een reservoir in stand hielden waar ze jaarlijks op slavenjacht konden gaan. Als heel Afrika geïslamiseerd zou zijn zou dat tot enige reli-theoretische problemen geleid hebben. Al werden moslims ook regelmatig door moslims als slaaf gehouden.

Peak-Weimar leidde in Duitsland ooit tot een tegenreactie. De LGBT-manie zal dat ook dit keer ongetwijfeld uitlokken.

Peak-Diversity is nieuw, dat is nog nooit geprobeerd. De mensen die daar over nagedacht hebben om dat als wapen op onze landen los te laten hebben er ongetwijfeld goed over nagedacht.

Vorige oorlogen zullen er bij verbleken.

Het zal me eigenlijk worst zijn als Arabieren zich al 1400 jaar misdragen in Afrika. Ik woon daar niet. Dat hun gedrag, hun conflicten, onder het mom van diversiteit, hier het straatbeeld bepalen dankzij de Collaborerende Timmermansen gaat me wel aan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Race Wars – The ‘Acid Throw People’ Attacking Negroes in Formerly White London

 1. Dagroosje // juni 23, 2019 om 13:55 //

  Als dit soort mensen de macht krijgen dan is alle kans dat Europa met zijn diversiteit in de ooirlog terecht komt en niet andersom. Wie heeft Timmermans of Merkel of andere brusselgaangers de toestemming gegeven om op eigen houtje te kunnen handelen en met een paar halfgaren de toekomst van Europa te kunnen bepalen? In elk geval, geen van alle zijn door het volk gemachtigd om de geschiedenis van ons Continent uit te wissen en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen te ontnemen. Wie staat nou een keer op om dit soort psychopaten een halt toe te roepen?

  Like

 2. Greengo // juni 23, 2019 om 14:03 //

  Narcism; Sadism; Psychopaths; Sociopaths; Totalitarian
  Those are ruling OUR world.

  Antisocial Psychopath and Sociopath: Antisocial Personality Disorder

  Sadistic Narcissist

  http://samvak.tripod.com/faq1.html

  Like

 3. vonpuffelen // juni 25, 2019 om 20:29 //

  Londen vorige eeuw, voor die vette jezuiet uit Limburg is dit een hel op aarde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s