Nieuw

Nederland moet weer bommen gaan gooien op Syrië van Trump

Nederlandse F-16s - Wikipedia

Er staat nauwelijks nog iets overeind om bommen op te gooien, maar de woestijn is groot …

Het is een vreemd verhaal. Volgens de Volkskrant verzoekt de VS Nederland om een bijdrage aan een zogeheten ‘veiligheidsmechanisme’. Dat moet voorkomen dat er in Noordoost-Syrië een ‘machtsvacuüm’ ontstaat.

Het kabinet overweegt opnieuw een militaire bijdrage te leveren aan de strijd tegen terreurbeweging Islamitische Staat in Syrië.

Dat is lariekoek die twee beweringen samen. ISIS zit niet in het Noord-Oosten.

In het Noord-Oosten zitten de Koerden die een hele lap Arabisch land aan hun eigen enclave toegevoegd hebben. En als we de Koerden helpen om Assad (en Turkije) buiten de deur te houden krijgen we van de Amerikanen als dank jihadi’s terug:

Volgens bronnen in Den Haag worden door de Amerikanen drie dingen van Nederland gevraagd: de hervatting van de F-16-missie, het terughalen van Nederlandse IS-strijders en hun kinderen, en het leveren van hulp (‘non-lethal aid’) aan de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF).

Dat verklaart de voortdurende propaganda voor het terughalen van jihadisten waar we mee overspoeld worden. Onze kolonisator wil dat we ze terugnemen.

Opvallend kaartje gebruikt de Volkskrant trouwens in het artikel:

Ze geven openlijk toe dat Al-Qaeda (Al Nusra) de baas is in Idlib. Dat is bij mijn weten voor het eerst.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Nederland moet weer bommen gaan gooien op Syrië van Trump

 1. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 21:24 //

  Komen we ook eens van die oude bommetjes af, op wie moeten we ze gooien van die verwarde man? Niet op moslims hoop ik want dat is hier een beschermde diersoort

  Like

 2. En wat mocht iemand de nederlandse bemoeienissen niet waarderen
  en eens een kernkopje op Amsterdam gooien …. ? Ik denk zo dat ik de aankoop van nederlandse produkten ga afschaffen, als symbolische steun aan die onschuldige
  burgers die ze weer gaan doden.

  Like

 3. Hefzibah Yahudah // juni 25, 2019 om 09:28 //

  En eh niet Number 45 maar fake Israël geeft de opdracht. Doen ze al decates.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s