Nieuw

Duitsland: Gevangenis voor eenieder die de EU-vlag verbrand

Nieuw wetsvoorstel in Saksen "Zware sancties tegen degenen die de fundamentele waarden van de EU willen vernietigen"

Een nieuw wetsontwerp in Duitsland zal de vernietiging van symbolen van de Europese Unie strafbaar stellen. In het geval van een misdrijf worden boetes of gevangenisstraffen tot drie jaar voorgesteld.

Het is de wetgevende macht van de Duitse deelstaat Saksen die “krachtige maatregelen wil zien tegen degenen die tot doel hebben de fundamentele waarden van de Europese Unie te vernietigen”, meldt de krant Saarbrücker Zeitung.

De wet moet de EU-vlag beschermen tegen “verwijdering, vernieling, onbruikbaarheid of onherkenbaarheid”. Bovendien zal de wet ook de Europese hymne beschermen, die bestaat uit het laatste deel van Ludwig van Beethovens negende symfonie.

Wie de vlag publiekelijk vernietigt, bijvoorbeeld door hem te verbranden, kan binnenkort met gevangenisstraf worden geconfronteerd. Concreet betekent dit dat eenieder die “de EU-vlag verwijdert, vernietigt, schade aanricht, onbruikbaar of onherkenbaar maakt”, wordt gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.

In Frankrijk heeft de regering van president Emmanuel Macron het voortouw genomen in de EU-vlag adoratie en bevolen dat deze vanaf het voorjaar van 2019 verplicht moet worden gesteld in alle klaslokalen, ongeacht of de school staats- of privé-school is.

Bron:
Droht bald Haftstrafe fürs Verbrennen der EU-Fahne?
Saarbruecker Zeitung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Duitsland: Gevangenis voor eenieder die de EU-vlag verbrand

 1. tim pietersen // juni 23, 2019 om 18:08 //

  EUssr

  Liked by 1 persoon

 2. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 19:20 //

  Ik heb altijd geweten dat de EU een linkse dictatuur is. Jammer, wat moet ik nu met mijn voorraad EU toiletpapier doen?

  Like

 3. antiislamnu // juni 23, 2019 om 19:33 //

  Typisch toch dat uitgerekend Duitsland zich zo druk maak om die kut vlag of is het toch een Duits project? O nee Frans Duitse as was het toch en de rest doet er niet toe

  Like

 4. Greengo // juni 23, 2019 om 20:13 //

  ‘Kevin Shipp was a decorated CIA officer who refused to look the other way in regard to government criminality and cover-up. At a very important public awareness event, held by GeoengineerWatch.org in Northern California, on July 28th, 2017, Mr. Shipp presented a shocking and compelling presentation on numerous, horrific and ongoing government crimes. The total persecution of anyone who dares to tell the truth about rampant government tyranny is also fully exposed. The paradigm we have all known has been built on deception and the dark agendas of the global power structure.’

  CIA Agent Whistleblower Risks All To Expose The Shadow Government

  Like

 5. Scarface // juni 23, 2019 om 22:01 //

  Na de nazi’s hebben we nu te maken met de euzi’s.

  Liked by 2 people

 6. vangie1206j // juni 24, 2019 om 01:16 //

  De Nederlanders kunnen gewoon die EU vlag verbranden want die hebben toch Nee gestemd tegen de EU dictators.

  Liked by 1 persoon

 7. edwin vissers // juni 24, 2019 om 10:30 //

  Jonathan Kleck and The Big Satanic Sting https://youtu.be/imaDyHx24bU via @YouTube

  De slachtoffers van vlucht MH17
  298 levens werden door het neerhalen van vlucht MH17 abrupt beëindigd. Dit is een poging de slachtoffers van de vlucht een gezicht te geven.

  het was een satanisch offer .

  Like

 8. edwin vissers // juni 24, 2019 om 10:32 //

  De slachtoffers van vlucht MH17
  298 levens werden door het neerhalen van vlucht MH17 abrupt beëindigd. Dit is een poging de slachtoffers van de vlucht een gezicht te geven.
  Jonathan Kleck and The Big Satanic Sting https://youtu.be/imaDyHx24bU via @YouTube

  het was een satanisch offer .

  Like

 9. Rommel, ik kan niemand een duim of like geven als ik ergens mee eens ben, er popt een schermpje heel kort op en dan verdwijnt het, maar niets gebeurd,

  Like

 10. edwin vissers // juni 24, 2019 om 18:16 //

  satan

  Like

 11. @jtprf // juni 24, 2019 om 17:52

  Dat zijn de mensen uit de toekomst die met een tijdmachine hiernaartoe komen en experimenten op ons uitvoeren om te kijken hoe we reageren. Gewoon negeren. Ze gaan vanzelf weer weg.

  Like

 12. Wie maalt er om dat fascistisch symbool ?
  Adolfa Hitler …. ?

  Like

 13. Rommel // juni 24, 2019 om 20:12 // Lolbroek

  Like

 14. Heb je dat dan nooit dat je iets zoekt op een plek waar het voor het laatst lag en het is er niet, en een paar uur later wel? Dat zijn die tijdreizigers. Die doen experimentele onderzoeken op ons. Laat je niet gek maken.

  Like

 15. “…. krachtige maatregelen wil zien tegen degenen die tot doel hebben de fundamentele waarden van de Europese Unie te vernietigen”, meldt de krant Saarbrücker Zeitung.

  Zal zich dat ook richten tegen al die genen die de ondergang van Duitsland bewerkstelligen ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s