Nieuw

Californication: Levende rat valt uit plafond van restaurant

Importeer de Derde Wereld en wordt de Derde Wereld.

En in het geval van Californië is het de schuld van Ronald Reagan. Het was Ronald Reagan die in 1986 drie miljoen illegale immigranten legaliseerde.

Het gevolg is dat Californië, dat ooit een stevige Republikeinse staat was, nu een communistisch hellhole is vol feministen, junkies, transgenders en derdewereldgeteisem dat de marxistische pest heeft aan alles en iedereen die blank is.

De volgende – electoraal belangrijke – Amerikaanse staat die aan de Derde Wereld ten prooi valt is Texas. In 2022 zal de grootste bevolkingsgroep in Texas de Hispanics zijn. En dan is het over voor blank Amerika, zoals de bedoeling was van de joodse anti-blanke Immigration Act van ’65.

De Democraten winnen sowieso al zeker drie van de vijf staten die de meeste kiesmannen leveren: Californië, 55; New York, 29; en Illinois, 20. En Florida wankelt ook al een tijdje. Als Texas valt in 2022, en dat is een demografische zekerheid, is het over. De Republikeinen zullen nooit meer een presidentsverkiezing winnen.

Daarom had Trump in deze termijn een muur moeten bouwen. Het was de laatste kans. En hij heeft hem verprutst. Het enige ding wat hij werkelijk had moeten doen. Nobody gives a damn dat het werkloosheidscijfer onder negers het laagste ooit is. Het zou indrukwekkend zijn als hij ze naar Afrika gestuurd zou hebben, maar dat heeft hij niet, hij heeft er alleen maar meer binnengelaten.

En wat in Californië gebeurt staat ons ook te wachten.

Fox News:

Customers at a Los Angeles, Calif., Buffalo Wild Wings were in for a stomach-churning incident when a rat reportedly fell from the ceiling and landed on a table.

Alisha Norman, who was visiting Los Angeles from Texas, was getting ready to order at the chain restaurant when she heard something crawling above her, she told FOX35. Soon after, a rat fell and landed on a menu on the table.

The diners were reportedly shocked by the rodent – but the manager quickly disposed of the creature.

“The waitresses stood off to the side until after the manager picked him up with two plates and dumped him in a bag,” Norman said.

According to a statement from Buffalo Wild Wings to Fox News, the restaurant immediately closed following the incident for cleaning.

Als je mensen uit de derde wereld je restaurants laat runnen, dan runnen ze ze als restaurants in de derde wereld.

En die regel geldt voor absoluut alles.

Ze zijn al begonnen met het runnen van onze regering als de derde wereld. De politie zal op deze manier worden geleid (Aalbersberg pleitte voor een politiekorps dat minstens voor de helft uit allochtonen bestaat.). De gezondheidszorg zal op deze manier worden geleid. Dit zal van invloed zijn op elk aspect van je leven.

De meeste blanken zijn niet naar de derde wereld geweest. Of als ze dat wel hebben gedaan, zijn ze in dure resorts gebleven die worden beheerd door blanken.

Ik heb een deel van mijn volwassen leven in de derde wereld doorgebracht, en ik kan je zeggen: niets werkt ooit goed. Niets is ooit eenvoudig. Je kunt nooit gewoon doen wat je probeert te doen.

De straten zijn chaotisch, met dakloze bedelaars en oplichters. De wegen worden nooit gerepareerd. Er zijn voortdurend auto-ongelukken omdat het verkeer zo ongeorganiseerd is en er zoveel mensen dronken rijden. Of omdat lokalio’s zebrapaden schilderen op ‘snelwegen’ en ze als wandelroutes gebruiken, of omdat chauffeurs plots stoppen om een banaan te kopen bij een kraampje op de vluchtstrook. Als er een auto-ongeluk is en de politie er toevallig bij komt als ze zin hebben, is er geen poging om de fout vast te stellen en of je al dan niet naar de gevangenis gaat is afhankelijk van hoeveel geld je hebt.

Elke interactie met de politie kan ertoe leiden dat je in de gevangenis wordt gegooid, of kan ertoe leiden dat je wegkomt met moord, afhankelijk van hoeveel geld je hebt.

Rechters worden ook regelmatig omgekocht, maar oordelen voortdurend volgens de clanloyaliteit. (Derdewereldlanden zijn zelden echte natiestaten en bestaan over het algemeen uit verschillende clans).

Bussen rijden regelmatig van kliffen af en doden tientallen passagiers.

Alles is zo corrupt dat je er niet eens op kunt vertrouwen dat een product dat je koopt bij een officiële verkoper van westerse producten geen nep is. Bijna alle Derde Wereld landen kennen importbeperkingen voor Westerse goederen omdat hun betalingsbalans hopeloos is, waardoor de originele producten als smokkel binnenkomen, onbetaalbaar, of nep zijn.

Marseille

Gebouwen storten gewoon in en niemand repareert ze. Uiteindelijk worden ze afgebroken en bouwen ze nieuwe gebouwen. Of ze laten ze gewoon rotten en laten er dakloze mensen en dieren in leven. Marseille is al in Afrika veranderd.

Er zijn voortdurend branden en die zijn meestal niet te blussen. Soms branden hele blokken of zelfs hele buurten gewoon op.

Als je betrokken bent bij een ongeval, kan het uren duren voordat een ambulance je kan bereiken, als die al komt. Als er iets ernstigs gebeurt, zal je waarschijnlijk sterven.

En als je een restaurant binnengaat en er zijn niet overal kakkerlakken en ratten, dan betekent dat waarschijnlijk dat alles zwaar besproeid is met kankerveroorzakende bestrijdingsmiddelen, die ze niet kennen en die de overheid niet reguleert, dus besproeien ze gewoon alles.

Wat die ratten betreft: worstjes en ander gemalen vlees worden vaak gemaakt van ratten. Of kat. Of hond. Er is geen enkele manier om het te weten, tenzij je je smaakpapillen echt hebt aangescherpt, want ze bedekken alles met hete kruiden.

En als ze geen ratten eten dan eten ze mensen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Californication: Levende rat valt uit plafond van restaurant

  1. Hans Kreuger // juni 23, 2019 om 20:59 //

    Gewoon een verwarde rat.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s