Nieuw

Trump: Ik wil geen oorlog met Iran

De Amerikaanse president Donald Trump verduidelijkt nu dat hij geen oorlog met Iran wil, maar als dat wel zo is, zal hij het land “vernietigen”, zegt hij in een interview met NBC News.

Donald Trump heeft vrijdag nooit een definitief bevel gegeven om Iran aan te vallen als reactie op het neerschieten van een Amerikaanse drone, legt hij nu uit.

Maar er was “iets” dat klaar stond om tegen het land te worden gericht, als hij groen licht zou hebben gegeven voor een aanval.

Hij verwerpt informatie over de bewering dat er gevechtsvliegtuigen in de lucht waren.

De president herhaalt dat hij geen 150 Iraniërs wilde doden vanwege een onbemande drone. Het zou niet proportioneel zijn, legt hij uit.

– Ik vind het niet leuk, zegt hij tegen NBC. Ik wil geen oorlog, maar als dat wel zo is, dan zie je een vernietiging die je nog nooit eerder hebt gezien. Ik wil het niet, maar Iran mag geen kernwapens hebben.

De Verenigde Staten beweren dat de neergehaalde drone boven internationaal water vloog, terwijl Iran beweert dat die boven Iraans grondgebied vloog.

Bron:
Trump: Decision To Call Off Attack On Iran: ‘I Didn’t Think It Was Proportionate’ | NBC Nightly News
NBC News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8472 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Trump: Ik wil geen oorlog met Iran

  1. Greengo // juni 22, 2019 om 16:16 //

    Like

  2. Alsof Trump iets te willen heeft.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s