Nieuw

De prijs van de “culturele verrijking”: steeds meer problemen met multiculturele jeugdbendes in Wenen

Foto ter illustratie.

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar allochtonen al jaren de meerderheid van de bevolking vormen, ondervindt nu steeds meer de gevolgen van de multiculturele “verrijking”. In de probleemwijk Kagran worden ouders en autoriteiten geterroriseerd door agressieve jeugdbendes met een migratieachtergrond. Sinds april wachten jeugdige migrantenbendes kinderen op weg naar school op. De daders eisen geld en beweren messen te dragen. Wie geen geld geeft, wordt met geweld bedreigd.

“In het bijzonder is het rondom de metrostations Rennbahnweg, Kagraner Platz en Kagran erg”, citeren de media Beatrice S., moeder van drie kinderen. Tien- en elfjarigen worden op weg naar school lastiggevallen, “leeggeschud” en op sociale media bedreigd. Een 15-jarige werd zelfs “geëscorteerd” naar het huis van zijn ouders en moest van thuis meer geld ophalen, zegt Beatrice S.

Ze staat in nauw contact met de ouders van andere slachtoffers, jeugdcentra en heeft de politie gealarmeerd. De daders – grotendeels van Tsjetsjeense afkomst – zijn meestal bekend, maar jonger dan 14 jaar en dus met de huidige wetgeving strafrechtelijk niet aansprakelijk.

De politie voelt zich radeloos: “De politie kan alleen de symptomen van dergelijke ongewenste ontwikkelingen aanpakken, het basisprobleem moet vanuit een andere invalshoek worden benaderd”, legt een woordvoerder uit. Dit is niet genoeg voor de getroffenen. Zij zijn nu terecht bezorgd dat de hele buurt “omkiepert” – een gevolg van tientallen jaren “welkomstcultuur”.

Bron:
Der Preis der „Bereicherung“: Immer mehr Probleme mit Multikulti-Jugendbanden in Wien
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De prijs van de “culturele verrijking”: steeds meer problemen met multiculturele jeugdbendes in Wenen

 1. Alphons Mantel // juni 22, 2019 om 10:41 //

  Merkel nodigde hen uit

  Like

 2. vangie1206j // juni 22, 2019 om 10:44 //

  En niemand doet wat? Mijn stelling is blijf met je gore klauwen van kinderen af zoniet dan…. Dat mag ik hier niet schrijven maar wraak is het minste wat in mij opborreld.
  En dat komt omdat de laffe overheid niets doet ter bescherming van weerloze kinderen.

  Like

 3. Horatius // juni 22, 2019 om 14:16 //

  De culturele verrijking neemt intussen onrustbarende proporties aan met dank aan Merkel, Juncker, Timmermans en andere ‘wereldverbeteraars’ met een sinistere agenda.

  De politie is radeloos en de andere bevoegde autoriteiten staan onder strenge controle van Brussel en Straatsburg. Want de daders zijn immers minderjarig en bovendien afkomstig uit oorlogsgebieden en dus in ernstige mate getraumatiseerd.
  Dit probleem doet zich ook voor in vele andere steden in Europa waaronder Amsterdam. En geen wonder na vele decennia met een stadsbestuur bestaande uit Linkse Goedmensen zoals o.a. Job Cohen en nu Femke Halsema.

  Of dit straattuig nu minderjarig is of niet, ze dienen stuk voor stuk in preventieve hechtenis te worden genomen in sobere kampementen onder een zeer streng regime.
  Maar dit gaat echter niet gebeuren, want de Goedmensen en andere linkse creaturen leggen onmiddellijk de vergelijking met de Duitse concentratiekampen en dan zijn de gaskamers nooit ver weg in hun wereldvreemde gedachtegoed.

  Uitzettingsbeleid van criminele en uitgeprocedeerde asielzoekers via detentiecentra staat voor hun gelijk met de deportaties van Joden, politieke gevangenen, deserteurs, verzetsstrijders etc. naar de straf- en vernietigingskampen van Nazi-Duitsland. Een totaal kromme vergelijking en een ernstig tekort aan historisch besef en enige realiteitszin.

  Waar tal van Europese steden mee te maken hebben zijn nepvluchtelingen die uitsluitend profiteren van onze welvaartsstaat en het buitengewoon milde strafklimaat. Het zijn voor het merendeel jongeren met een culturele of een religieuze achtergrond die hun volkomen ongeschikt maken voor een positieve bijdrage in onze westerse samenleving.

  Zelfverdediging is uit den boze; gehersenspoeld door overwegend linkse docenten laat onze jeugd dit over zich heen komen, want de migrant is immers zielig en moet zich nog wat aanpassen aan onze normen en waarden.

  Tot de vlam in de pan slaat en de in slaap gesuste autochtone bevolking het heft in eigen handen gaat nemen en er volksbewegingen ontstaan en vervolgens volksmilities de orde gaan herstellen en handhaven. Dat het een en ander niet op elegante wijze zal geschieden moge overduidelijk zijn.

  Daar zijn echt geen populisten voor nodig maar het definitieve einde van een opgelegde cultuur van verdraagzaamheid en tolerantie t.a.v. het wrakhout van de Derde Wereld en het Midden-Oosten.

  Like

 4. Johan P // juni 22, 2019 om 16:52 //

  “…Ze staat in nauw contact met de ouders van andere slachtoffers, jeugdcentra en heeft de politie gealarmeerd. De daders – grotendeels van Tsjetsjeense afkomst – zijn meestal bekend, maar jonger dan 14 jaar en dus met de huidige wetgeving strafrechtelijk niet aansprakelijk….”

  Slechts deels waar.
  Ten eerste is het bij minderjarigen ALTIJD zo dat de ouders/verzorgers aansprakelijk kunnen worden gesteld.
  Ten tweede is het zo dat de rechter bij extreme gevallen bevoegd is om hen als volwassenen te berechten.

  Ook hier is het weer veel meer een kwestie van onwil dan onmacht.

  Like

 5. Hitler draait zich in zijn graf om. Lees zijn werk eens, hij had het toen al over vreemdelingen, in Wenen waar hij als jonge volwassene een tijd verbleef.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s