Nieuw

Beweerde dat er slechts twee geslachten zijn – werd de klas uitgegooid

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Een 17-jarige leerling werd uit de klas gegooid en door de leraar berispt nadat hij beweerde dat er slechts twee geslachten zijn – man en vrouw.

De 17-jarige Schotse student die gedurende 30 minuten uit de klas werd verbannen wegens het ventileren van zijn mening dat er slechts twee geslachten zijn, legde de poging van de leraar tot corrigeren op video vast.

In de video zie je hoe de de leraar zijn berisping inleidt door te zeggen dat de leerling “recht heeft op zijn mening”, waarop de leerling antwoordt “als ik dat heb, waarom heb je me dan uit de klas gegooid? Het is niet erg inclusief”.

De 17-jarige zegt tijdens de confrontatie dat hij het “belachelijk vindt om iets anders dan twee geslachten te hebben” en dat “het totaal niet wetenschappelijk is”. De leraar antwoordt dan dat “niet alle beleidsmaatregelen wetenschappelijk zijn”.

Wanneer de leerling zich afvraagt ​​waarom de leraar, maar niet hijzelf, zijn mening in de klas kan uiten, verklaart de leraar dat hij zijn eigen mening niet uitdrukt, maar slechts de mening van de nationale schoolautoriteiten.

De leerkracht zegt ook dat de leerling ervoor heeft gekozen om een confrontatie te beginnen rond het geheel omdat hij er ook voor had kunnen kiezen om te zwijgen en de mogelijkheid om er geen discussie van te maken.

Autoriteiten van de gemeente Aberdeenshire, waar het evenement plaatsvond, steunen de leerkracht en vinden dat de video uit zijn context is getrokken.

De vakbond voor leraren becommentarieert het geheel met de woorden “het klinkt als een jongere die op zoek is naar problemen”.

Bron:
Boy, 17, kicked out after saying there are just two genders
Metro

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Beweerde dat er slechts twee geslachten zijn – werd de klas uitgegooid

 1. Jack vanderVeen // juni 22, 2019 om 20:11 //

  zo ik toch ook nog even doorgevraagd hebben over wat de eigen mening van die klootzak is, die tezamen met de nationale schoolautoriteiten de jeugd allemaal aan het homo-infuus wil hebben blijkbaar. of gewoon, niet een besnijdenis van de voorhuid ondergaan, maar de hele lul eraf snijden. Zal dat straks dan toch de blanke mode worden? Ageren tegen besnijdenis bij moslims en joden van de afpikken van een stukje voorhuid. Maar wel propageren dat blanken zonder lul beter af zijn. Want laten we eerlijk zijn: noch joden, noch moslims, noch negers doen mee aan die gestoorde blanke ziekte, die men genderneutraliteit wil noemen.

  Like

 2. Greengo // juni 22, 2019 om 21:30 //

  NWO Stasi – Schotse Afdeling / Heropvoeding – anno 2019.

  Like

 3. Fransdo // juni 22, 2019 om 21:37 //

  Ik heb nog 1 vraag en een opmerking:
  ‘Autoriteiten van de gemeente Aberdeenshire, waar het evenement plaatsvond, steunen de leerkracht en vinden dat de video uit zijn context is getrokken.’

  Hoe kun je een originele opname uit zijn context trekken?

  Ik begin langzamerhand toch een klein beetje sympathie te krijgen voor de gedachte dat sommige blanken op termijn vervangen dienen te worden in Europa. Ik zou in ieder geval niet met deze man samen gezien willen worden, veel te bang dat zijn idioterie dan ook op mij afstraalt.

  Godverdomme hee, je zult toch maar gedwongen worden om bij zo’n lul lessen te volgen. Ik snap nu een stuk beter dat Europa naar de kloten gaat want soortgenoten van deze lul besturen ook Europa.

  Like

 4. antiislamnu // juni 22, 2019 om 22:09 //

  Piemeltje gaat in kutje niet in riool buis leerling heeft gelijk
  https://drive.google.com/file/d/1csaIiCJ3U-7AUqMghM2Dneu9-UY81Q_D/view?usp=drivesdk

  Like

 5. Hans Kreuger // juni 22, 2019 om 22:22 //

  Ik laat mij ombouwen tot cavia als het ziekenfonds dit vergoedt.. daarvan zie je ook niet wat de voor en achterkant is.

  Like

 6. Man en vrouw schiep Hij hen, staat er in eerste bijbelboek Genesis 26,27
  Er staat niets over nog zo n zestig genders waar we zelf een naam voor moeten verzinnen.
  Het blanke ras is hierin inderdaad compleet de weg kwijt, maar volgens gilette staan we niet alleen

  Like

 7. “De vakbond voor leraren becommentarieert het geheel met de woorden
  “het klinkt als een jongere die op zoek is naar problemen”.

  Inderdaad, iemand die niet politiek-korrekt is is tegenwoordig
  van rechtswege op zoek naar problemen.

  Waarom doet vermelde vakbond mij denken aan “Befehl ist Befehl.?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s