Nieuw

Asielzoekers overweldigen Bosnische grenssteden – terroriseren de lokale bevolking

Duizenden migranten hebben zich in Bosnië en Herzegovina langs de Kroatische grens opgehoopt, overstelpen de lokale asielfaciliteiten en hulporganisaties die proberen de crisis te verlichten.

Terwijl Kroatië hekken optrekt en de grensbeveiliging verhoogt in een poging om de grens van de EU op de Balkan te beschermen, verzamelen illegale migranten zich nog steeds in Bosnische steden, zo blijkt uit rapporten.

– In de opvangcentra voor migranten kunnen we ongeveer 3.500 mensen opvangen. Op dit moment hebben we meer dan 10.000 migranten [in de regio Krajina], zegt Hasan Klicic, woordvoerder van het Bosnische Rode Kruis, aan Radio Free Europe.

– Het draagt bij aan onze problemen, leidt tot frequente botsingen tussen migranten en verstoort de openbare orde en vrede.

De Kroatische vertegenwoordiger van het Kroatische Rode Kruis Katarina Zoric waarschuwt dat er “talrijke problemen” worden gecreëerd voor de lokale bevolking.

Bewoners zeggen dat migranten in hun steden woekeren, ravages aanrichten en zich schuldig maken aan een verscheidenheid aan ontwrichtende en criminele handelingen met weinig strafrechtelijke gevolgen.

– De migranten zwalken vrij rond. We kunnen niet meer rustig slapen. We zijn voortdurend op onze hoede, zegt een man.

– Je ziet ze met stokken de heuvel op rennen. Ze vechten hier. Ze breken in mijn garage in, zegt een andere man tegen Radio Free Europe.

– Wat kan ik je vertellen? We bellen de autoriteiten, maar ze doen niets.

Naar verluidt zijn in de eerste vijf maanden van 2019 zo’n 9.000 migranten in Bosnië aangekomen, 12 keer meer dan in heel 2017 samen.

– Het wordt [door de EU] aanbevolen om de grensovergangen af te schermen. Ik herhaal het nog eens: De Kroatische politie zal haar menselijke en technische capaciteiten voor een efficiënte bestrijding van illegale migratie blijven versterken, vertelde de Kroatische minister van Binnenlandse Zaken Davor Bozinovic aan de pers.

Op het Balkanschiereiland is een nieuwe migratiegolf op gang gekomen nadat de regio reeds tijdens de crisis van 2015 honderdduizenden migranten heeft zien passeren.

Bron:
Migrants Overwhelming Bosnia Border Towns, Terrorizing Locals
Infowars Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Asielzoekers overweldigen Bosnische grenssteden – terroriseren de lokale bevolking

 1. antiislamnu // juni 22, 2019 om 21:51 //

  Hier

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 22, 2019 om 21:57 //

  https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/

  Ann Corcoran on Refugee Resettlement

  Refugee Resettlement in the Age of Trump AND Beyond

  Like

 3. Hans Kreuger // juni 22, 2019 om 22:15 //

  Gewoon verwarde mannen..

  Like

 4. De gele hesjes lijken hier
  wel dood gebloed, ik weet niet waar dit te posten
  Dan maar hier, fijne avond peace

  Liked by 1 persoon

 5. Horatius // juni 23, 2019 om 12:04 //

  De Turkije-deal die ons een paar lieve duiten heeft gekost schijnt haar beste tijd te hebben gehad want de invasietroepen staan op het punt het Balkanfront te overrompelen via de moslimstaat Bosnië en in Brussel zien ze het met lede ogen aan.

  Niks geen steun vanuit Brussel om deze nieuwe invasie het hoofd te bieden via het sturen van reservetroepen met verregaande volmachten om deze barbaren op te sluiten in interneringskampen in afwachting van een massale repatriëring naar de oorden van herkomst.

  Intussen is het motto van deze ‘migranten’; roven en plunderen en dus het ontwrichten van de lokale samenleving als chantagemiddel om zodoende een doorbraak te forceren naar de vleespotten van Duitsland en andere West-Europese landen die nog steeds menen dat het hier gaat om zielige vluchtelingen uit oorlogsgebieden.

  Deze invasietroepen bestaan bijna uitsluitend uit jonge militante moslims aangevuld met bronstige Afrikanen die nog een rekening te hebben vereffenen met Europa gezien hun verleden toen wij daar wat beschaving hebben gebracht via o.a. vele miljarden aan ontwikkelingshulp en enige arbeidsdiscipline.

  Schurkenstaten als Turkije en Griekenland hebben er blijkbaar belang bij deze nepvluchtelingen doorgang te verschaffen vanwege hun duistere agenda’s waarbij ze niet alleen geld ontvangen vanuit Brussel maar ook van een zekere George Soros, de financier van ngo’s die al geruime tijd functioneren als mensensmokkelaars, dus zich met illegale praktijken bezighouden die al vele mensenlevens hebben gekost.

  Wat is de oorzaak dat de bevolking van Europa lijdzaam en volkomen apathisch toeziet dat wij alle problematiek van het Midden-Oosten en Afrika waaronder religieuze twisten, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, epidemieën en talloze andere middeleeuwse praktijken en ziektes hier toegang verschaffen?

  Zolang de Merkels en de Junckers hier de dienst uitmaken zal er niets veranderen. Integendeel, de huidige problematiek zal alleen maar toenemen tot gigantische proporties en uiteindelijk uitmonden in het ineenstorten van de verzorgingsstaat en dus een totale ontwrichting van onze samenleving.

  Like

 6. Ron Long // juni 23, 2019 om 13:26 //

  Je zult zien, straks is bij de bosniers de maat vol en gaan ze ze gewoon afschieten.

  Like

 7. vangie1206j // juni 23, 2019 om 13:43 //

  Stel een paar mitrailleurs bij de grensovergang en vertel luid en duidelijk wie deze grens overschreid we laten deze mitrailleurs spreken en alle verantwoordelijkheid ligt bij jullie want wij hebben jullie duidelijk te verstaan gegeven stop of wij schieten.
  Wij zijn jullie terreur spuugzat.

  Like

 8. Dagroosje // juni 23, 2019 om 14:52 //

  “wij hebben er alles aan gedaan om de grenzen te beschermen”
  was één van de commentaar van Juncker in een intrview.

  Nou, ze hebben er helemaal niets aan gedaan. Nul comma nul, zero.
  Een paar jaar geleden toen ze wat militairen van Frontex op sommige plekken hebben neerrgezet, ze hielpen alleen maar met de registratie van de instromende migranten. Die echt iets aan de grensbewaking deed en nog steeds doet notabene op eigen kracht,is Orban en sinds ongeveer een jaar Salvini, maar Brussel doet alles aan om deze twee landen hun bewakinkswerkzaamheden onmogelijk te maken door allerlei controles en dagelijkse treiterij zogenaamd in verband met de mensenrechten van de migranten een zooo…………….
  Of Salvini in te zetten om de Hongaarse mensen te treiteren en dreigen met Artikel 7, of Salvini proberen te straffen omdat hij niet zou voldoen aan hun financiële bezuinigingen, terwijl ze hun franse troetelkindje alles zonder een berisping toelaten enz….

  Brussel wilt niets anders, dan dat Europa wordt overspoeld door migranten, hoe sneller hoe beter, want ze hebben het plan om de grenzen van de lidstaten te elimineren om ten slotte hun droom, de federale Europa op te richten.

  De eindeloze belastingverkwistende vergaderingen waren allemaal nep,
  ze deden maar voorkomen dat ze met het “probleem” bezig waren, maar het was voor hun elke keer weer een gelegenheid om zich in superdure restaurants weer vol te vreten en nachtclubs en hoeren te bezoeken, wat ik laatst vanuit een andere artikel ook kon vernemen.

  Deze brusselse bende neemt al jarenlang een loopje met het volk, ze liegen en beliegen iedereen met open ogen, terwijl ze onze belastingcenten dag in dag uit opstrijken waar ze geen tegenprestatie voor leveren en gelijktijdig lekker doorgaan met hun geheime agenda om de oorspronkelijke Europese inwoners van de aardbodem te laten verdwijnen.

  En inderdaad, ondanks alles wat om ons heen gebeurt en ondanks alles dat het e.e.a. de grens van ons incasseringsvermogen al heeft bereikt of zelfs heeft overschreden, het volk is nog steeds aan het slaapwandelen.
  Wat moet je in godsnaam met doooie soldaten beginnen?

  Like

 9. Dagroosje // juni 23, 2019 om 15:03 //

  Correctie. In deze zin had ik Sargentini bedoeld in plaats van Salvini.
  “Of Salvini in te zetten om de Hongaarse mensen te treiteren en dreigen met Artikel 7, ”

  De juiste zin wordt dus: Of Sargentini in te zetten om de Hongaarse mensen te treiteren en dreigen met Artikel 7.

  Like

 10. HermanusR // juni 24, 2019 om 09:19 //

  Wat zeuren die moslims nou, komen eindelijk meer broeders van hun binnen is het weer niet goed, tja zo kun je wel bezig blijven, nou ja, terugsturen dan maar? Met zachte of harde hand, welke zal het zijn, erm wacht, ik weet het antwoord al, ze laten ze gewoon door en doen net alsof er niets aan de hand is. Gaat heen en vermenigvuldigd u, is het motto dan en bedankt maar weer.

  Like

 11. Bennie // juli 1, 2019 om 18:32 //

  Mocht Frans Narcistmans worden gekozen dan komt de ondergang van de EU in een stroomversnelling.
  Nog zo´n golf kolonisten en parasieten gaat de lont in het kruitvat doen ontbranden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s