Nieuw

Massale immigratie en het falen van de EU: Amerikaanse inlichtingenstudie voorspelt een sombere toekomst voor de Europeanen

De Amerikaanse denktank National Intelligence Council, een instelling die is aangesloten bij de Amerikaanse inlichtingendiensten, schetst een somber beeld van de wereld in 2034. Zij heeft nu een uitgebreide studie gepresenteerd met de titel “De wereld in 2035, waargenomen door de CIA”, waarin zij een overzicht geeft van mondiale trends en regionale ontwikkelingen in de komende decennia. Het voorspelt niet veel goeds voor Europa.

Reeds voor de komende vijf jaar wordt in de studie een somber scenario voor Europa geschetst: de CIA-onderzoekers zijn van mening dat een opsplitsing van de EU en verdere migratiestromen naar Europa aannemelijk zijn. Letterlijk: “In de komende vijf jaar zal Europa te maken krijgen met de mogelijkheid dat het Europese project zal verdwijnen, terwijl de naoorlogse orde onder toenemende druk zal komen te staan van de immigratiestromen uit de instabiele, vaak bedreigende periferie en van de beperkingen van een geglobaliseerde economie die de economische ongelijkheid vergroten”. En vervolgt: “De existentiële crisis in de EU, zoals blijkt uit het voorbeeld van het ‘Brexit’-referendum, zal zeker de komende jaren aanhouden”.

De auteurs noemen de toenemende interne verdeeldheid in de EU als redenen voor hun pessimistische prognose, evenals de nauwe grenzen die aan het groeibeleid van de Zuid-Europese eurolanden zijn gesteld  en de ontoereikende antwoorden op de uitdagingen die het terrorisme en de migratie met zich meebrengen. En natuurlijk mag ook de “dreiging” van Rusland niet ontbreken: “Rusland bedreigt Europa rechtstreeks door propaganda, desinformatie en financiële steun voor partijen die zich tegen de EU keren (….)”.

Het globale belang van de EU zal afnemen als gevolg van de hierboven geschetste ontwikkeling. Bovendien blijft het aandeel van Europa in de wereldbevolking en de economische productie dalen.

Ook de demografische ontwikkeling speelt een rol tegen de Europeanen – de Europese landen zullen tegen 2035 verder verouderen. De mediane leeftijd – een leeftijd die wordt bepaald wanneer de maatschappij gehalveerd wordt, d.w.z. het leeftijdsjaar, dat de bevolking in 2 gelijke delen splitst, bijv evenveel boven 25 jaar als eronder – zal dan 49,6 jaar zijn in Duitsland en 43,3 jaar in Frankrijk. Ter vergelijking: in Niger zal de mediane leeftijd in 2035 slechts 15,7 jaar zijn, in Congo 19,4 jaar en in Nigeria slechts 20 jaar.

In combinatie met corruptie, klimaatveranderingen en economische druk suggereert deze demografische ontwikkeling dat deze Afrikaanse staten vatbaar zijn voor binnenlandse conflicten, die op hun beurt kunnen leiden tot migratiebewegingen en zo de druk op Europa verder kunnen verhogen. Al voor de komende vijf jaar voorspellen de auteurs: “Ongeveer 75 tot 250 miljoen Afrikanen zullen extreme waterstress ervaren – het waarschijnlijke gevolg zijn massale migraties”.

Bron:
Massenzuwanderung und Scheitern der EU: US-Geheimdienststudie prognostiziert den Europäern eine düstere Zukunft
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Massale immigratie en het falen van de EU: Amerikaanse inlichtingenstudie voorspelt een sombere toekomst voor de Europeanen

 1. Eigen volk eerst // juni 21, 2019 om 18:06 //

  Daar heb ik geen Amerikaans onderzoek voor nodig…
  Dat weten de Nederlanders en Europeanen ook zo wel. We gaan 100 jaar terug in de tijd.

  Like

 2. Veni Vidi Foetsie // juni 21, 2019 om 20:35 //

  Tsja, beginnen met bunkers te bouwen is nu te laat. We worden geleid door imbecielen, totaal scrupuloze dieven en smeergeld kruipers, en die gaan niets doen behalve zakken vullen en zelf uitwegen zoeken en regelen.
  Zo kun je over tien jaar in Nieuw Zeeland naast super schoft en totaal narcist Rutte komen te wonen, is Femke Halsmisdaad je overbuurbuuf en herken je in de supermarkt vele van die gutmenschen die ons hier hebben verraden. Hun nieuwe motto; “no worries mate”…nee, hun niet, de shit is voor hen die niet genoeg bezitten om een uitweg met nieuw paspoort te kopen…

  Maar goed , al met al is het een interessante eeuw aan het worden, waarbij evolutie van de mens weer in neerwaartse lijn loopt richting de handen over de grond slepen tijdens het lopen, of langs de bidmat, wat u wil…….

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juni 22, 2019 om 02:22 //

  Wat de denktank er niet bij vertelt is dat we al deze ellende 100% te danken hebben aan al de vuile oorlogen die Amerika begonnen is in noord-Afrika .
  En wat Afrika betreft de neger tsunami die komen gaat hebben we zelf veroorzaakt door medicijnen en massale inenting campagnes tegen allerlei ziekten te financieren via Rode kruis en nog wel honderd hulp organisaties.
  Alleen Nederland heeft al voor miljarden aan hulp voor Afrika geschonken denk aan joop den uil en zijn vriendje Pronk de aanstichters van al onze ellende.
  De bevolking zag dit allang maar het is ons op slinkse wijze door de strot geduwd.

  Like

 4. Protocollen van Zion // juni 22, 2019 om 10:07 //

  Ben het allemaal steeds beter gaan begrijpen. De USA gaat binnenkort Iran aanvallen na de false flags van de laatste week. In 1980 was er al een Amerikaanse generaal die zei dat (((ze))) (70% Joden in de Amerikaanse regering) Iran, Irak, Syrië, Noord-Korea en Libië gaan aanvallen.
  Dat zijn precies de landen die geen Centrale Banken hebben en de Centrale Banken worden door o.a. de (Joodse) Rothschilds bestuurd.
  Oftewel, ze vallen de resterende landen aan waar de Joden nog geen invloed hebben en installeren daarna (in Irak) een Joodse regering.

  De wereld politiek in een nutshell.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s