Nieuw

Wurgende verkrachter krijgt slechts twee jaar straf omdat hij een neger is

De gewelddadige verkrachter was 18 jaar oud toen hij vorig jaar 21 juli de Indonesische studente in Rotterdam met zijn opgerolde T-shirt wurgde en vervolgens verkrachtte.

Toch zocht de rechter naar een mogelijkheid om hem niet als volwassene te hoeven berechten. Omdat Gerson F. de ontwikkeling van een neger heeft, “in zijn ontwikkeling zwaar is achtergebleven“, in de woorden van de rechtbank, vond de magistraat de gelegenheid om de wurgverkrachter volgens het adolescentenstrafrecht (ASR) te berechten.

Negers groeien disproportioneel vaak op in disfunctionele gezinnen en de maatschappelijke kosten daarvan worden afgewenteld op de samenleving. F. was volgens de rechtbank ‘door geweld, verwaarlozing en misbruik getraumatiseerd‘.

F. is dus extra gevaarlijk en “deskundigen hebben psychische stoornissen bij F. vastgesteld en achten de kans op herhaling groot” en krijgt daarom een kortere straf in plaats van hem de rest van zijn miserabele leven op te sluiten, omdat “het ASR, anders dan het strafrecht voor volwassenen, betere en effectievere maatregelen om de samenleving te beschermen tegen het gevaar dat de verdachte vormt”, aldus de rechtbank.

Na die 2 jaar fopstraf krijgt F. 6 jaar TBS in een “Maximaal beveiligde inrichting” waar elke zieke gek in Nederland voortdurend uit wegwandelt.

In de verdere toekomst wordt de samenleving beschermd door de orthopedagogische en therapeutische setting van de plaatsing in de inrichting. De rechtbank heeft zich bij het bepalen van de straf en de maatregel laten adviseren door de reclassering en deskundigen van het Forensisch Centrum Teylingereind waar de verdachte zeven weken is geobserveerd.
De verdachte functioneert nog zeer kinderlijk en loopt sterk achter in zijn sociaal-emotionele ontwikkeling omdat hij in zijn jeugd ernstig is mishandeld, verwaarloosd en misbruikt. Hij is daardoor getraumatiseerd en verweeft seksualiteit met agressie. Zijn complexe problematiek maakt hem als het ware een tikkende tijdbom.

We zien hem wel weer terug in de krant binnenkort dus …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1154 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Wurgende verkrachter krijgt slechts twee jaar straf omdat hij een neger is

 1. binnekort bij opsporing verzocht

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // juni 20, 2019 om 19:48 //

  negers zijn als tuırken. worden op hun sterfbed, indien de 60 gepasseer, een beetje volwassen. daarvoor blijven het allemaal kinderen met een beperkt verstandelijk vermogen. zij zouden in ons land op een sociale werkplaats gestald worden, maar hier beginnen ze een onderneming en heten het vakmensen.

  Like

 3. jameslo // juni 20, 2019 om 21:40 //

  vieze zwarte stink aap moet de doodstraf krijgen. of flink in elkaar getrapt worden zo hard dat ie verlamd raakt en dan lekker laten weg rotten.

  Like

 4. Ben ook een beetje achterlijk. Een beetje veel zelfs, want ik woon nog steeds in België.
  Zou ik nu ook zulke afschuwelijke misdaden ongestraft mogen plegen ? Ben bereid om in
  ruil een paar uren taakstraf te doen. In theorie althans. Ik zorg wel voor een doktersbriefje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s