Nieuw

Professor biologie voor het gerecht: Kritiek op gendertheorieën moet als haatzaaien bestraft worden

Professor Dr. Ulrich Kutschera in de beklaagdenbank.

Wat gebeurt er als een professor in de biologie vandaag de dag de fantasiedoctrine van de gender-mainstream bekritiseert en wijst op de eenvoudige biologische feiten? Hij wordt aangeklaagd. Het voorwendsel: vermeend aanzetten tot haat met belediging en laster.

Plaats: Lokale rechtbank Kassel. Aangeklaagde: Professor Dr. Ulrich Kutschera, een van de belangrijkste biologen in Duitsland, die veel basisprincipes heeft uitgewerkt, bijvoorbeeld op het gebied van fotosynthese, en die ook regelmatig onderzoek doet op Stanford. Hij heeft zojuist een nieuwe editie gepubliceerd van het standaardwerk over biologie, de fysiologie van planten.

Kutschera heeft enige tijd geleden het boek “Das Gender-Paradoxon” (“Het Gender-Paradox”) geschreven. Dit gaat niet goed samen met al diegenen die niet precies weten in welk geslacht ze verkeren, die het “normaal” vinden wanneer twee homoseksuele mannen kinderen adopteren of door surrogaatmoeders willen laten dragen en ze vervolgens willen bemoederen.

Kutschera is ook evolutionair bioloog en ziet daarom met afschuw hoe biologische feiten onder het mom van diversificatie en andere modeconcepten op hun kop worden gezet. In zijn boek haalt hij een frisse wind door de ideologische hypothesen van “genderonderzoekers”. Hij zegt dat “horror” over hem heen komt wanneer lesbische koppels kinderen krijgen die zijn verwekt met behulp van kunstmatige inseminatie of draagmoederschap. Kutschera bestempelt de “onnatuurlijke vroege sexualisatie” als de “geestelijke verkrachting van beschermelingen”. Het is niet langer de vraag hoe het met de kinderen gaat of wat er later met hen zal gebeuren. Hij benadrukt herhaaldelijk dat in de natuur de “moeder-kind relatie” bij zoogdieren de sterkste band is die in de loop van de evolutie is ontstaan. Dit zou nu worden opgeofferd ten gunste van een twijfelachtige ideologie.

In zijn standaardwerk “Das Gender-Paradoxon” heeft hij de laatste wetenschappelijke resultaten en studies in detail opgesomd. Als bioloog ziet hij de verbanden: “Als een moeder bij een kind wordt weggehaald, is dat een schending van het meest elementaire mensenrecht dat er bestaat.

Nu heeft, onder andere, een homoseksuele man professor Kutschera aangeklaagd. Hij vindt dat zijn menselijke waardigheid is geschonden. De eiser beweert zelf arts, psychotherapeut en cultuurwetenschapper te zijn, en ontkent Kutschera’s competentie op dit gebied. De beschuldigingen: haatzaaien, belediging en laster. In een interview zei Kutschera onder andere dat het huwelijk onder homoseksuelen een mogelijk kindermisbruik-scenario opent. De verdedigingsadvocaat van Kutschera heeft 13 bewijsstukken ingediend en men is van plan zijn bevindingen in de evolutionaire wetenschap te bewijzen met wetenschappelijke getuigen. Zijn boek “Genderparadox” zal ook worden gelezen.

Gender-Paradox en Galileo Galilei

Ook uit de hoek van de vrouwelijke literatuurwetenschappers komt zware kritiek en zelfs waarschuwingen tegen het lezen van zijn boeken. Nog een aanklacht die nu in Kassel te horen is: Als plantenfysioloog en evolutiebioloog mag Kutschera zich geen oordeel over gender veroorloven. Blijkbaar mogen alleen literaire en gender-“wetenschappers” dit doen. De bioloog moet met zijn op feiten gebaseerde wetenschap door de fantasie-wetenschap tot zondebok worden gemaakt. In een vergelijkbare aanklacht werd een zekere Galileo Galilei op 22 juni 1633 tijdens een inquisitieproces berecht dat de katholieke kerk had geïnitieerd om zijn leer van de planetaire bewegingen te stoppen. In 2019 is er dus opnieuw een proces tegen de natuurwetenschap, geïnitieerd door ideologen die deze wetenschap niet als een deel van hun wereldbeeld zien.

Kutschera probeert in zijn “Grundlagen der Evolutionsbiologie und Fortpflanzung” (“Grondbeginselen van de Evolutionaire Biologie en Voortplanting”) te beschrijven wat voor de hand ligt: Er zijn geen drie, vier, of zelfs 60 geslachten. Sinds het ontstaan van het leven zijn er maar twee geslachten bekend. Elk levend wezen heeft nog steeds één chromosoompaar in de cellen, een derde is nooit gevonden. Ook al zoek je zo veel mogelijk.

Gender is geen sociale constructie, zoals sinds kort wordt beweerd. Het is een oeroud evolutionair erfgoed. Sinds het ontstaan van het leven is er sprake van een seksuele voortplanting waarbij twee haploïde gameten samensmelten tot een diploïde zygote: Twee kiemcellen worden een nieuwe cel met een dubbele set chromosomen. De grap is de enorme recombinatie van verschillende sets chromosomen, een ingenieuze truc van de natuur, een voorwaarde voor genetische variatie. Dat, en alleen dat, betekent diversiteit. Ulrich Kutschera is een van de weinige biologieprofessoren die verwijst naar biologische wetten en duidelijk aangeeft wat zij denken over genderonzin en de gevolgen daarvan.

Bron:
Biologe vor Gericht: Kritik an Gender-Theorien soll als Volksverhetzung bestraft werden
Anonymous News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Professor biologie voor het gerecht: Kritiek op gendertheorieën moet als haatzaaien bestraft worden

 1. linkse mensen haten feiten

  Liked by 1 persoon

 2. klaas vaak // juni 20, 2019 om 13:36 //

  Zet 2 homoseksuelen bij elkaar en je krijgt volgens de recombinantentheorie een eindeloze variatie aan homoseksuelen. Ja toch? Waarom zegt er niemand wat?

  Like

 3. Greengo // juni 20, 2019 om 13:38 //

  Ja, zo werkt dit monsterlijk, ons opgelegd, systeem. Degenen die waarheid & feiten spreken zijn degenen waartegen hetze wordt gevoerd. Om waarheid & feiten te spreken, dien je je kop boven het maaiveld uit te steken met het risico de kop van jut te worden. Respect voor deze biologie professor.

  Stop5G ️ Part 2 4G5G CellTower Installer Speaks His Mind!

  Liked by 2 people

 4. Toch schijnt het zo te zijn dat de meeste mannen graag in een vrouwenlichaam zitten, tenminste met een klein stukje dan. 😉

  Maar ff serieus, we zijn helemaal doorgeslagen. Als er iemand komt die wetenschappelijk aantoont dat er slechts twee geslachten zijn, dan moet die zich voor de rechter verantwoorden?
  Kan het nog gekker?
  Tja, een koe die in een paardenstal wordt geboren is toch echt een koe en géén paard hoor.

  Liked by 1 persoon

 5. Savage[NL] // juni 20, 2019 om 17:06 //

  @Tony Het wordt inderdaad steeds gekker ! Wij moeten ons gaan aanpassen aan een totale minderheid en het wordt ons daarnaast ook nog opgedwongen !!! Het moet NU ophouden die waanzin !!!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Ramuntxo // juni 20, 2019 om 19:10 //

  Professor Dr. Ulrich Kutschera : mijn welgemeend respekt !

  Ooit zei een Armeniër : hij, die de waarheid spreekt moet er voor zorgen steeds
  een voet in de stijgbeugel te hebben. En de Armeniër kunnen het weten. Zij die
  de Turkse kultuur overleefd hebben dan toch.

  Liked by 1 persoon

 7. @Savage,
  Zo is dat!
  Mvg

  Like

 8. Homosexualiteit bestaat ook in dierenwereld zoals bijvoorbeeld bij pinguïns. Maar biologisch en in voortplanting gezien, heeft die man gelijk. En alles wat afwijkend en vreemd in de groep voorkomt, natuurlijk gezien, word verstoten of uitgesloten zoals je wil, ( meestal ). Hoef je geen Bioloog voor te zijn, maar ogen open en gezond verstand gebruiken.
  De mens is in zijn evolutie doorgeslagen lijkt het, maar hetgeen nu is , IS natuur en evolutie mensen. Het gebeurt. Ik denk dat het leven en evolutie er van, sowieso een groot experiment is.
  Het leven en al het bestaan is één groot organisme, (bij menselijk verstand) maar dat voert en dwaalt te ver af nu. Ik kan mij dan nog goed voorstellen wat die Professor Kutschera wil duidelijk maken.
  Voor hetzelfde geld kan het allemaal een soort illusie zijn, buiten het bewustzijn bestaat er niets, moeilijk ongrijpbare materie, maar je weet het niet zeker. Ik dwaal af excuseer

  Like

 9. Hefzibah Yahudah // juni 21, 2019 om 09:13 //

  Sodom en Gomora. Eindtijd verschijnselen. Houd vol het is bijna zover. En niet omkijken anders zou je zomaar in een zoutpilaar veranderen.

  Like

 10. Geronimo // juni 21, 2019 om 12:42 //

  Binnenkort ook in Nederland met onze Gender Neutrale Teflon Robot als MP !

  Liked by 1 persoon

 11. Eigen volk eerst // juni 21, 2019 om 18:13 //

  Zouden ze voor hun rare mening betaald worden?

  Like

 12. Fransdo // juni 21, 2019 om 22:37 //

  Dit is gewoon typisch Links zoal wij het kennen. Bij links is men verzot op de vrijheid van meningsuiting zo lang het maar de vrijheid van meningsuiting van Links is. Zo niet dan word je gekielhaald. Jongens, de man heeft alleen maar een boek geschreven. Als ik Mein Kamp morgen bestel dan wordt die bij mijn thuisbezorgd in negen talen. Waar hebben we of ze het over.?

  Like

 13. @klaas vaak, twee homo s bij elkaar geeft helemaal geen resultaat, 0 kinderen, wel leuk neergezette spulletjes ,of leuke liedjes, dat dan weer wel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s