Nieuw

Jood aangevallen door “groep mannen”

Volgens de Duitse politie zouden onbekenden een man in Steglitz in de nacht van woensdag vanwege zijn joodse geloof hebben aangevallen en verwond. De aanval werd gemeld door een 23-jarige Amerikaanse burger via de Berlijnse politie-internetwacht.

Volgens het rapport was de man rond 21.00 uur in een park. Drie mensen uit een groep van tien zouden hem lastig gevallen hebben. Een van de mannen vroeg de Amerikaan naar zijn religie. Toen hij zei dat hij van Joods geloof was, werd hij onmiddellijk aangevallen.

Volgens het politierapport leed de 23-jarige aan een hematoom aan het oog als gevolg van de klappen op zijn gezicht. De politie onderzoekt een antisemitische aanval. Er werd echter niet gemeld welke personen betrokken waren bij de genoemde “groep”.

Bron:
Jude von „Männergruppe“ attackiert
Jouwatch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Jood aangevallen door “groep mannen”

 1. Laat mij raden: licht getint?
  Moslims vallen joden meer aan dan extreem rechts.

  En weet de politie al wie het huis met hakenkruizen had beklad?

  Like

 2. Hefzibah Yahudah // juni 20, 2019 om 11:30 //

  Weer zo’n leugenachtig nep jood. Lijkt me sterk dat iemand zomaar naar je religie vraagt. Als je merkt dat het niet koosjer is dan zeg je toch gewoon dat je niet toch gewoon dat je geen geloof heb. Ze blijven maar pushen om hun zielig over te komen🤮🤮

  Like

 3. Waarom nu weer een nepjood? Waar slaat dit op. De man zal er joods uitgezien hebben??? Nu wordt het slachtoffer weer geofferd ipv de daders. Zo gaat dat in de wereld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s