Nieuw

Illegale Mexicaan jaar opgesloten nadat hij vrouw in rolstoel verkracht – komt vrij en verkracht haar binnen twee dagen weer

Een verkrachter die veroordeeld is voor de verkrachting van een vrouw in een rolstoel viel haar twee dagen nadat hij uit de gevangenis kwam weer aan, zegt de politie.

Francisco Carranza-Ramirez, 35, begon naar verluidt de vrouw op zondag te bedreigen, minder dan drie dagen nadat hij een voorwaardelijke vrijlating had gekregen van een gevangenisstraf van 12 maanden voor de verkrachting in de derde graad.

Hij overtrad de voorwaarden van zijn vrijlating door zich op minder dan 1000 voet van haar te bevinden, wordt beweerd, voordat hij haar de volgende dag fysiek aanviel.

Bij dat incident zou Carranza-Ramirez de vrouw uit haar rolstoel hebben geslagen, voordat hij haar wurgde en dreigde haar te vermoorden.

Hij vluchtte van de scene voordat agenten arriveerden om hem te arresteren, meldde SeattlePi, met agenten die nu op zoek zijn naar de zedendelinquent.

De originele aanval van Carranza-Ramirez op de vrouw vond plaats in september 2018, toen hij haar lastigviel terwijl ze op stap was.

De vrouw vertelde hem dat ze haar twee jaar oude zoon uit eten moest nemen, waarna Carranza-Ramirez haar weer benaderde in dat restaurant.

Hij bood de vrouw en haar zoon een lift naar huis aan en liep vervolgens zonder uitnodiging haar appartement binnen.

Eenmaal binnen begon Carranza-Ramirez de vrouw aan te raken en vertelde haar ‘Ik wil je voelen’, ondanks haar ongemak.

Vervolgens tilde hij zijn slachtoffer uit haar rolstoel en droeg haar naar haar slaapkamer, waar hij haar verkrachtte.

De vrouw zei dat ze te bang was om 911 na te bellen, maar raapte de moed op om dat te doen nadat Carranza-Ramirez haar twee dagen later opnieuw aanviel.

Tijdens die aanval zei het slachtoffer herhaaldelijk tegen Carranza-Ramirez dat hij moest stoppen, maar haar pleidooien waren aan dovemansoren gericht.

Ze belde halverwege halverwege 911, waarna de afgevaardigden van sheriff arriveerden en hem arresteerden in de slaapkamer.

Na de vrijlating van Carranza-Ramirez vorige week kreeg hij het bevel om te bewijzen dat hij 25 juni naar zijn huis in Mexico was teruggekeerd, of er zou een bevel voor zijn arrestatie worden uitgevaardigd.

Bron:

Rapist ‘attacks wheelchair-user victim two days after being freed from jail’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Illegale Mexicaan jaar opgesloten nadat hij vrouw in rolstoel verkracht – komt vrij en verkracht haar binnen twee dagen weer

  1. Greengo // juni 20, 2019 om 09:41 //

    Hopies zieke geesten ……

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s