Nieuw

Het begint – eerste GroenLinks wethouder hardhandig in de boeien geslagen en afgevoerd naar de goelag

Op de video’s, die door een Telegraafverslaggever online zijn gezet, is te zien hoe de wethouder na een discussie met agenten wordt opgepakt.

De wethouder verzet zich heftig tijdens zijn arrestatie, er zijn uiteindelijk vijf agenten nodig om hem in bedwang te houden.

Parool >>

Jorrit Nuijens, wethouder in Diemen en eerder gemeenteraadslid in Amsterdam, vond het niet leuk dat zijn lelijke krakerskop op film (zie onder) vastgelegd werd en eiste dat de filmer zijn materiaal verwijderde. Na een langdurige discussie met de agenten waren die het zat en namen ze hem mee.

180 ! :

Hopelijk heeft een van die agenten een tand door zijn lip, dan kan Jorrit 5 jaar overdenken wat er allemaal mis is met GroenLinks.

Op het plisiebureau heeft hij ook nog een agent bespuugd, meldt de plisie. Doe er nog maar een half jaartje bij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Het begint – eerste GroenLinks wethouder hardhandig in de boeien geslagen en afgevoerd naar de goelag

 1. Wat een walgelijk irritant, arrogant, groene kmer betweter is dat wethoudertje. Die 5 agenten waren niet nodig om het kereltje in bedwang te houden, maar om hem te beschermen tegen enig door hem op te lopen letsel, waarna hij dan een klacht tegen de door die partij zo gehate politie zou kunnen indienen. Hij is helaas met fluwelen handschoentjes aangepakt.

  Liked by 6 people

 2. heksenhiel // juni 20, 2019 om 23:19 //

  Hij denkt ben wethouder, dus wie doet me wat !! Hij luisterde niet naar het gezag want dacht dat ben il zelf. Had geluisterd en meegewerkt dan hadden ze je niet gearresteerd dooie. Gelijk op straat zetten en drugscontroles houden. Wordt eens tijd.

  Liked by 2 people

 3. Zo, dat was de eerste.
  Nu de rest van het linkse gajes nog…….

  Liked by 3 people

 4. vangie1206j // juni 21, 2019 om 03:50 //

  Dat spugen zeker van zijn moslim vriendjes geleerd links stuk schorem.

  Liked by 2 people

 5. tim pietersen // juni 21, 2019 om 12:25 //

  antifa tuig opgepakt en #metood daarbij vrouwelike agenten (die nogal moeite hebben hem op te pakken)

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s