Nieuw

Amerikaanse dominee bestrijdt de bevolkingsexplosie –  zou Oegandezen naar verluidt ‘wonderwater’ hebben gegeven.

Een Amerikaanse dominee is beschuldigd van het uitdelen van een giftig “wonderdrankje” aan duizenden Oegandezen, waaronder kinderen, volgens een rapport van de Guardian.

Robert Baldwin – oprichter van een christelijke non-profit organisatie in New Jersey – gaf volgens de oorspronkelijke berichtgeving van het verkooppunt een nep “wondermiddel” aan bijna 50.000 Oegandezen. In samenwerking met Sam Little, een vermeende Britse helderziende, promootte Baldwin het middel als een geneesmiddel voor veel ziekten, waaronder kanker, malaria en HIV/AIDS.

Het medicijn? Bekend als “wonderbaarlijke minerale oplossing” of MMS, bestaat de stof uit natriumchloriet en citroenzuur, die samen chloordioxide vormen, een industrieel bleekmiddel. De Amerikaanse ambassade in Kampala op maandag veroordeelde de verspreiding van de stof.

In een interview met NJ Advance Media, ontkende Baldwin het verspreiden van het “medicijn” en zei dat hij zijn activiteiten moest stopzetten vanwege de haat die hem overkwam.

De voorganger, die niet lijkt te zijn aangesloten bij een kerk, heeft zijn social media accounts en zijn website, Global Healing Christian Missions, uitgeschakeld. Hij kon niet worden bereikt door The Washington Post.

Baldwin, die geen arts is, heeft ongeveer 1.200 Oegandese geestelijken opgeleid om de ‘wondermiddelbehandeling’ toe te dienen en zij gaven dan het brouwsel aan leden van hun gemeenten, schreef de Guardian. De nieuwsorganisatie beweert ook dat de drank werd gegeven aan baby’s vanaf 14 maanden oud.

“Amerika en Europa hebben veel strengere wetten, dus je bent niet zo vrij om mensen te behandelen omdat het zo gecontroleerd wordt door de FDA. Daarom werk ik in ontwikkelingslanden”, aldus Baldwin, volgens de Guardian.

De Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwde in 2010 publiekelijk tegen MMS, toen de promotie van de vermeende gezondheidsvoordelen van de drank zich in de Verenigde Staten verspreidde. De FDA drong er bij mensen die MMS hadden op aan om “onmiddellijk te stoppen met het gebruik ervan en het weg te gooien”.

Rapporten over gezondheidsletsels na het gebruik van het product omvatten ernstige misselijkheid, braken en levensbedreigende lage bloeddruk door uitdroging, volgens de waarschuwing van de FDA. MMS is verboden in Canada en Ierland.

Baldwin erkende dat hij geen aandacht wilde vestigen op zijn gebruik van MMS, aldus de Guardian. “Je moet het low-key doen. Dat is waarom ik het via de kerk heb opgezet,” zei hij.

The Mercury News >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1389 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

13 Comments on Amerikaanse dominee bestrijdt de bevolkingsexplosie –  zou Oegandezen naar verluidt ‘wonderwater’ hebben gegeven.

 1. Greengo // juni 20, 2019 om 18:36 //

  https://www.youtube.com/results?search_query=miracle+mineral+solution+water+purification+drops

  https://www.youtube.com/results?search_query=miracle+mineral+solution+cancer

  https://www.youtube.com/results?search_query=miracle+mineral+solution+ingredients

  MMS – Miracle Mineral Solution.
  Deze dominee werkt vanuit z’n eigen ‘kerk’ en is niet aangesloten bij andere kerken.
  Ik vond het een interessant verhaal … De farmaceutische reus waaraan ontsnapt diende te worden, de lage kosten en de effecten. Ik heb die twee flesjes in tha house. Wilde ermee gaan experimenteren (gebruik gaat met een weinig druppels), maar ben er vergeten mee door te gaan.

  Like

 2. Chloor is geen wondermiddel.

  Het is om je plee, niet je ingewanden, mee schoon te maken.

  Like

 3. Greengo // juni 20, 2019 om 20:26 //

  CLO2 – Chlorine Dioxide

  Chlorine Dioxide – Oxidizer

  ISIA Chlorine Dioxide – The safest and most efficient water treatment

  Purify water cheap multi purpose cure salt, Dr. Andreas Kackler MMS

  Miracle Mineral Solution

  Like

 4. Noch god noch gebod // juni 20, 2019 om 21:26 //

  Er is niks mis met MMS. Ik gebruik het sinds jaren en ben nog steeds kicking and alive. Bij ons in Afrika zijn we er blij mee want we kunnen ons de westerse troep nauwelijks veroorloven.

  Like

 5. trebor2110 // juni 20, 2019 om 21:30 //

  Een Amerikaanse dominee is beschuldigd van het uitdelen van een giftig “wonderdrankje” aan duizenden Oegandezen,

  Als deze dominee een Afrikaanse medicijnman zou zijn dan stond er in de krant , niks aan de hand het is traditie en cultuur

  Like

 6. Het is alleen bedoeld om water me te zuiveren, moet ik het zo zien?

  Niet om te drinken dus?

  Like

 7. Greengo // juni 20, 2019 om 22:19 //

  Bij gedoseerd gebruik, doodt CLO2 bacteriën; schimmels en parasieten die niet in het lichaam thuis horen, terwijl het geen schade toebrengt aan lichaamseigen functies en microben, etc. Wanneer het dienst doet om water te zuiveren, is dat niet alleen om je toilet mee door te spoelen, maar ook om te drinken.

  Op precies die manier is de werkzaamheid ervan ontdekt (laatste filmpje van een kleine tien minuten en iets korter wanneer sneller afgespeeld).

  Gedurende die tijd is er verder onderzoek gedaan naar de goede doses en de werkzaamheid en hiermee werden mensen geholpen die het anders wellicht niet hadden gered.

  Een doorn in het oog van de farmaceutische industrie. Dezelfde industrie die in het verleden in de USA mensen werkzaam in de natuurgeneeskunde voor de rechter sleepten. Dat zouden ze graag opnieuw doen. Tenslotte zijn zij degenen die de controle én de winst wensen op te eisen.

  Nog niet zo lang geleden was Coca cola bezig om patent aan te vragen op het plantje Stevia vanwege de zoetstoffen om het zodoende de burger te kunnen verbieden deze plant te groeien.

  Kort erna en zoals ikzelf al wist te voorspellen kwam Coca cola op de markt met een cola waarin Stevia was verwerkt en waardoor het niet heilzame product het etiket biologisch of iets van die aard op geplakt kreeg en waarmee het de klant misleidde met fake news.

  Chlorine Dioxide is niet synoniem aan Chloor.

  Liked by 1 persoon

 8. tim pietersen // juni 20, 2019 om 23:48 //

  hij blijft hangen in het filter https://www.bitchute.com/video/sMjxo7wlV7mv/

  Like

 9. tim pietersen // juni 20, 2019 om 23:49 //

  hij blijft hangen in het filter

  Like

 10. Lemme tsjek

  Like

 11. Opgelost

  Like

 12. tim pietersen // juni 21, 2019 om 00:48 //

  bedankt het is een video van mark collett SHOULD ZIONISTS SUPPORT A WHITE ETHNO STATE? (MARK COLLETT DEBATES A GROUP OF JEWS)

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s