Nieuw

AIVD retweet Peter Breedveld (FrontaalNaakt)

Welke extremistische linkse moslim beheert dat twitter-account van de AIVD ?

Breedveld en de AIVD zien graag rechts-extremisten achter elke steen. En dat zal de reden zijn dat de AIVD-stagiair Breedveld retweette.

Tristan van der Vlis en Karst Tates waren doorgedraaide gekken volgens mij. Over Breivik doen teveel theorieën de ronde om er één met zekerheid als de ware aan te kunnen wijzen.

Het weegt iig. niet op tegen de 30.000+ islamitische terreuraanslagen sinds 9-11.

Tegenwoordig is Dick Schoof de baas van de AIVD. Dat is de man die, toen hij nog de baas van de NCTV was, alle aanwijzingen van NAVO-generaals en ISIS-Commandanten in de wind sloeg en 3 dagen voor Bataclan tweette dat we allemaal rustig konden gaan slapen:

Zo’n miskleun wordt in dit land niet oneervol ontslagen, maar krijgt een promotie. Het zegt helemaal alles over de staat van dit land. De grootste idioten komen steevast op de hoogste posities.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on AIVD retweet Peter Breedveld (FrontaalNaakt)

  1. Er bestaat in Nederland geen grotere blankenhater dan Breedveld. Werkelijk voor elke entiteit die blanken of Nederland vijandig gezind is, steekt deze volksverrader de loftrompet.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s