Nieuw

Teen Vogue moedigt jonge meisjes aan om prostituee te worden

Teen Vogue, die dit jaar hun jonge publiek vertelde dat abortus veiliger is dan bevallen en advies gaf over het verkrijgen van abortussen zonder toestemming van de ouders, stimuleert nu tienermeisjes om zich te prostitueren.

Het online tienertijdschrift publiceerde een verdediging van prostitutie, waarin wordt gesuggereerd dat sekswerk net zo’n legitieme carrièrekeuze is als het worden van een arts dat is.

In het stuk getiteld, Why Sex Work Is Real Work, beweerde dr. Tlaleng Mofokeng op bizarre wijze dat een sekswerker in wezen niet anders is dan een arts met een medische graad.

“Ik ben een dokter,’ zei ze, ‘een expert in seksuele gezondheid, maar als je erover nadenkt, ben ik dan geen sekswerker? En in sommige opzichten, zijn we dat niet allemaal?”

“Ik vind het interessant dat ik als arts een betaling in de vorm van geld uitwissel met mensen om hen te voorzien van advies en behandeling voor seksgerelateerde problemen,” voegde Dr. Mofokeng eraan toe. “Is dit niet in principe geen sekswerk?”

Dr. Mofokeng suggereerde zelfs dat artsen, zoals sekswerkers, beide seksuele diensten ruilen voor geld en een ‘medische graad’ niet zou moeten bepalen of een persoon de vrijheid heeft om die diensten aan te bieden.

Ik geloof niet dat het juist is dat alleen mensen die seksuele diensten voor geld uitwisselen worden gecriminaliseerd en ik ben niet voor wat ik doe. Is een medische graad echt de juiste maatstaf van wie waardigheid, autonomie, veiligheid op de werkplek, eerlijke handel en vrijheid van werk verdient? Nee. Dit zou niet zo moeten zijn. Degenen die zich bezighouden met sekswerk verdienen die dingen ook.

Het jonge publiek van Teen Vogue werd ook aangespoord om moraliteit te negeren en de strijd aan te gaan om prostitutie te destigmatiseren en te decriminaliseren, omdat ‘sekswerk en rechten voor sekswerkers de rechten van vrouwen zijn’.

Deze mensen werken in overdrive om onze kinderen te seksualiseren door ze ongevoelig te maken voor elke vorm van seksuele verdorvenheid die je je kunt voorstellen. Let op de taal die ze gebruiken om de pleitbezorging van hun losbandigheid, ‘vrouwenrechten’, ‘rechtvaardigheid’, ‘eerlijkheid’ en ‘mensenrechten’ te rechtvaardigen. Wees voorbereid op de dag dat alleen de “onverdraagzame dwepers” tegen pedofilie zijn.

Twitter reageerde vernietigend:

Bron:

Teen Vogue encourages young girls to become prostitutes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Teen Vogue moedigt jonge meisjes aan om prostituee te worden

  1. Strike // juni 20, 2019 om 10:12 //

    Dat is de logica van als je je toch als hoer gedraagt, dan kan je er net zo goed geld voor vragen.

    Like

  2. klaas vaak // juni 20, 2019 om 13:10 //

    Ziehier het resultaat van 70 jaar generaties van rare ouders en rare kinderen. Een kat besteedt nog meer aandacht aan opvoeding.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s