Nieuw

Rory Stewart, Britse minister van Internationale Samenwerking, wil de jonge, dynamische bevolking van Afrika loslaten op de kwetsbare oudere blanke bevolking van Groot-Brittannië

Stewart is een van de kandidaten om Brexit-frustreerster Theresa May op te volgen. Hij wordt gezien als de grootste kanshebber na Boris Johnson.

Stewart is de typische elitaire kosmopoliet; geboren in Hong-Kong, opleiding genoten op Eton en Oxford en daarna in dienst bij Buitenlandse Zaken.

In 2003 en 2004 was hij namens de Coalition Provisional Authority plaatsvervangend coördinator bestuur in Maysan en in Dhi Qar in Irak. In 2005 richtte hij een non-profit organisatie op, The Turqoise Mountain Foundation, die zich inzet voor herstel en ontwikkeling in Afghanistan. Als hoofd van deze organisatie woonde hij drie jaar lang in Kabul.

Begin 2009 werd hij hoogleraar in de mensenrechten aan Harvard, waar hij les gaf over interventies in politieke crisissituaties. Hij adviseerde Canadese, Amerikaanse en Britse politici over de situatie in Irak en Afghanistan. (wiki)

Als opportunist zonder visie, roots in enige natie, of ideologie, koos hij voor de conservatieven omdat de kans klein leek dat Labour snel weer in de regering zou komen …

Bla, bla, bla

When Africa prospers, the world prospers

And when the world prospers, Britain prospers

Sweet nonsense ..

That we should partner together, develop together, learn together

Waarom? Afrika heeft het IQ niet om iets te leren. Het is bullshit.

Bring our very, very different strengths and weaknessess together

En recept voor ellende, en niets anders.

Bring the ageing population of Britain together with the incredible young dynamic population of Africa

Waarom? Hebben die ouder wordende Britten er misschien ook nog iets over te zeggen?

Bring your natural resources together with the finance of the City of London

Ah ja, The City ..

But above al, harness the power of people, trust people, local people, people on the ground, their innovation, their ingenuity, their energy is the central theme which is in the end through this partnership, through our investment which I and the British people are deeply proud to make with you

Dat was een pak gelul om af te leiden.

We will discover that we have probably less to teach to Africa than we have to learn from Africa.

Hoe samenlevingen te ontwrichten, analfabetisme, kannibalisme, voodoo, hoe bovenaan te komen in de moord- en verkrachtingsstatistieken etc..

Thank you all very much indeed.

Ja, jij ook de tyfus, spion.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Rory Stewart, Britse minister van Internationale Samenwerking, wil de jonge, dynamische bevolking van Afrika loslaten op de kwetsbare oudere blanke bevolking van Groot-Brittannië

  1. deze dorpsgek is duurzaam schadelijk voor natuur en mens

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s