Nieuw

Regering Trump heeft luxe opvangcentra voor illegale transgendermigranten in New Mexico

Wilt u onbeperkte gratis gezondheidszorg, inclusief tandarts? Wat dacht je van gratis juridische hulp, beauty-counseling, door belastingbetalers gefinancierde recreatie met Zumba-lessen en meer?

Sorry, je hebt pech tenzij je toevallig een illegale buitenaardse man bent die beweert een vrouw te zijn. In dat geval heeft het agentschap voor immigratie en douanehandhaving (ICE) een faciliteit die alleen voor u bestemd is – en schept er zelfs over op.

De plaats is het Cibola County Correctional Center in Milaan, New Mexico, ten westen van Albuquerque; het heeft meer dan 400 gedetineerden, van wie er 27 individuen met een verzonnen seksuele status (MUSS – “transgender” bestaat niet meer dan “trans-species”). Ze zijn gehuisvest in een speciale eenheid die in 2017 is geopend.

Het bestaan van de eenheid maakt duidelijk dat de FBI toegewijd is, alleen niet aan de burgers van dit land. Het centrum biedt bijvoorbeeld lessen aan om mannelijke MUSS illegalen te helpen zich vrouwelijker te gedragen. Een door ICE verspreide video toont een begeleider die zo’n klas leidt en zegt: “Dit is de zelf verzorgingsklas en de zelf-presentatieklas. We gaan leren over haar en make-up en hoe je jezelf aan het publiek te presenteren, zodat je vrouwelijkheid meer zichtbaar is dan iemand die alleen maar naar je kijkt en je afvraagt wat je geslacht is, oké?”.

Fox News commentator Tucker Carlson berichtte hier vrijdagavond over. Het “geven van fashion-tips aan mannen die zich als vrouwen kleden die illegaal in ons land zijn gesmokkeld is een prioriteit voor onze federale bureaucratie,” zei hij. “Ze zijn blij dat ze je geld – veel geld – kunnen uitgeven aan dit soort dingen”.

“Ondertussen wordt het voor Amerikaanse burgers steeds erger: De levensverwachting daalt, een half miljoen mensen slapen elke nacht op straat, heroïneverslaafden staan langs de trottoirs van onze eens zo mooie steden, maar de federale overheid kan in ieder geval betalen voor een gespecialiseerd aandachtscentrum voor transgendermigranten in New Mexico”, vervolgt Carlson.

Het wordt nog erger. “Dertig miljoen Amerikanen hebben geen ziektekostenverzekering en miljoenen Amerikanen betalen veel meer dan ze zich kunnen veroorloven voor een ziektekostenverzekering. Maar transgender migranten hoeven zich daar helemaal geen zorgen over te maken”, klaagde Carlson ook. “Volgens het laatste persbericht van ICE krijgen ze alle gratis gezondheidszorg die ze willen, inclusief geestelijke gezondheidszorg en tandheelkundige zorg”

Sprekend van geestelijke gezondheid, of het gebrek daaraan, een “in 2015 tekende toen-ICE Executive Associate Director of Enforcement and Removal Operations Thomas Homan …. een memorandum dat de detentiefaciliteiten verplicht om hen [MUSS illegalen] toegang te geven tot hormoontherapie en andere transspecifieke gezondheidszorg,” meldt Georgia Voice.

Als de MUSS-migranten na dit alles echter nog steeds energie hebben om te verbruiken, biedt het centrum ook volleybal en basketbal aan; als ze zich lui of geestelijk lui voelen, zijn er televisies en een bibliotheek; als ze honger hebben, staat er een magnetron en koosjer eten op het menu.

MUSS-migranten hebben ook een tuin waarin ze bloemen kunnen planten en “toegang tot Zumba-klassen, [en] een kunst- en ambachtsprogramma”, informeert Georgia Voice verder. Ze kunnen zelfs in hun vrije tijd – wat waarschijnlijk altijd het geval is – opera zingen zoals de video hierboven illustreert.

Toch is er nog meer. “Als de migranten niet naar opera luisteren of opera’s zingen of leren hoe ze vrouwelijker kunnen zijn,” merkt Carlson sarcastisch op, “krijgen ze gratis rechtsbijstand van de linkse activisten die de regering uitnodigt om het detentiecentrum te bezoeken”. Nou, hé, je leert niet hoe je ons systeem moet bespelen in Zumba-klassen, weet je.

Carlson vatte het samen en klaagde: “Het leven voor transgender illegale vreemdelingen is eigenlijk veel beter dan het is voor veel Amerikaanse burgers. Het is niet echt verrassend. Je kunt zien om wie de overheid echt geeft – en dat ben jij niet”.

Toch weerspiegelt dit verhaal ook andere linkse prioriteiten. Eerst, vergemakkelijken de liberalen immigratie en onwettige migratie die door machtswellust wordt gedreven: Zij weten dat, na naturalisatie (en soms eerder), 70 tot 90 procent van deze nieuwkomers op hen zal stemmen. MUSS-migranten zullen nog meer naar links leunen, let wel.

Bron:

Whose Country? Feds Have Facility Where “Trans” Illegals are Treated Better Than Citizens

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Regering Trump heeft luxe opvangcentra voor illegale transgendermigranten in New Mexico

  1. Is dus een wereldwijd probleem, maar door wie en waar ontstaan? USA heeft in ieder geval zijn eigen zaken niet op orde, maar wel een grote muil naar iedereen. hmm, kunt niemand “pin pointen”, maar er gaan te veel domme onverschillige breinen door de bevolkingen op aarde.
    denk eens, hoe kan het zijn dat een zogenaamde minderheids groep zo veel aandacht ofwel platform krijgt?
    Waarom? Zijn er dan werkelijk zoveel mannen die zich niet goed voelen in hun lichaam? Stiekem eigen geslacht prefereren? Ik denk niet, maar er word massaal op ingespeeld. In korte kringen ( omgeving merken wij er nauwelijks iets van ) Dus denk nu nog dat het een naja, hoe zal ik het noemen, een hype of hystrerie op internet is.?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s