Nieuw

Publiek scandeert “CNN sucks!” – dan verbreekt de CNN de uitzending

Tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst met Donald Trump werd de president onderbroken door het publiek, dat “CNN sucks” (CNN zuigt) scandeerde. Op dat moment koos het linksliberale televisiekanaal ervoor om de uitzending van de bijeenkomst te staken.

Het evenement vond plaats tijdens een bijeenkomst in Orlando, die het begin van de campagne van Donald Trump vormt om te worden herkozen als president in 2020.

Trump moest een lange pauze in zijn toespraak nemen toen het publiek begon te schreeuwen “CNN sucks”.

– De pers die we vandaag hebben, doet me denken aan het Oscargala voordat het politiek werd en de kijkersaantallen daalden, zei Trump.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s