Nieuw

Links en rechts verenigen Frankrijk en leiden de weg

Foto: Marine Le Pen Convention présidentielle du Front. Bron: Wikimedia Commons - Auteur: Antoine Bayet.

In een verfrissende oproep tot eenheid in het politieke landschap gebruikt Marine Le Pen, leidster van de Franse partij Rassemblement National (RN), de algemene afkeer van Macron’s elitaire en globalistische regime om samen te werken.

Met name Adolf Hitler slaagde erin om zijn gelederen met linkse krachten te versterken. De toenmalige grap in Duitsland tijdens het toenemende succes van de nationaal-socialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) was “de bruinhemden zijn van binnen rood en van buiten bruin”. De meesten waren al eerder lid geweest van de Duitse Communistische Partij en het was hen duidelijk dat hun lot beter zou worden onder het nationale in plaats van het internationale socialisme; dit laatste was hoe dan ook een kapitalistische strategie van geordende oppositie.

– Marine Le Pen zei zondag “gereed te zijn om te discussiëren” met de kiezers en activisten van La Rochelle in crisis sinds de aftocht in de Europese verkiezingen, in de Europese Unie, en met hen die Emmanuel Macron uitdagen, om gezamenlijke actieplatforms te vinden.

– Ik stuur een krachtige oproep vanuit La Rochelle naar al diegenen die niet in het leger van Emmanuel Macron willen worden opgenomen, die niet willen deelnemen aan de versterking van een fiscaal beleid en oneerlijk, antisociaal wanbestuur.

– We zijn bereid om met hen te discussiëren, om gemeenschappelijke actieplatforms te implementeren en we zijn klaar om het te doen in de gemeenteraadsverkiezingen, zei de leidster van de RN een persconferentie na een bijeenkomst in La Rochelle van de nationale raad van haar partij.

Ze wenste deze gesprekken in een geest van openheid, zoals de Europese verkiezingen, waarvan de RN als winnaar uit de bus kwam.

– Van rechts van links en van elders, vragen wij aan allen die het beleid van Emmanuel Macron bestrijden, die wensen dat de natie wordt versterkt en daarmee de bescherming, om zich bij ons aan te sluiten, om te spreken, en om samen met ons de grote ommekeer teweeg te brengen, die binnen drie jaar de nederlaag van Emmanuel Macron in de presidentiële verkiezing zal zien, voegde ze eraan toe.

Bron:
LEFT AND RIGHT UNITE FRANCE LEADS THE WAY
Europeans Worldwide

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s