Nieuw

In het kader van de oorlog tegen de man neemt de TU Eindhoven alleen nog vrouwen aan – wij factcheckten die gelijkheidstheorie even stuk

En om echt de totale gendergelijkheid af te dwingen zullen gemeentelijke riolerings- en vuilophaaldiensten ook alleen nog vrouwen aannemen en krijgen betonvlechtersbedrijven een quotum opgelegd.

O nee, dat dan weer niet. Want dan begrijpt men in ene wel dat dat geen vrouwenberoepen zijn.

De TU Eindhoven stelt vacatures voor wetenschappelijk personeel uitsluitend open voor vrouwen. Het college van bestuur heeft dat laten weten aan alle medewerkers en studenten.

Er komen de komende tijd 150 banen vrij. De hoop is dat die voornamelijk naar vrouwen gaan. Pas als er na zes maanden nog geen geschikte kandidaat voor de baan is gevonden, wordt verder ook onder mannelijke kandidaten geworven. ED >>

Ene Kees Storm van de TU Eindhoven twitterde er een hele reeks tweets over.

De basale aanname van Kees lijkt deze te zijn:

‘Want vrouwen zijn natuurlijk precies even goed in dit werk als mannen.’

Kees levert daar geen argumenten bij behalve ‘natuurlijk’. Kees gelooft dat kennelijk. Geloof is geen wetenschap. Kees denkt dat dat ‘natuurlijk’ zo is. Want dat is Kees jarenlang wijsgemaakt door het cultureel-marxisme. Maar dat is helemaal niet ‘natuurlijk’. Omdat in de natuur, mannen en vrouwen ‘natuurlijk’ twee verschillende rollen te spelen hadden, en hebben.

En dat al tienduizenden jaren lang (nog véél langer). En dat heeft gevolgen. Voor onze lichaamsbouw. Die duidelijk verschillend is, en logischerwijs ook voor de ontwikkeling van onze hersenen. Dat lichamelijke verschil maakt dat vrouwen bijvoorbeeld minder geschikt zijn als betonvlechter of stuwadoor. Maar dáár hoor ik nooit iemand over klagen.

Er doen veel minder vrouwen beta-studies dan mannen. En dat is, vrij logisch, een gevolg van die ontwikkeling.

Laten we eens naar een praktijkgeval kijken

Ron Unz:

Sommigen herinneren zich wellicht dat een grote mediacontroverse in 2005 de president van Harvard, Larry Summers, overspoelde na zijn opmerkingen tijdens een academische conferentie. Terloops gesproken off-the-record op een privé-bijeenkomst, had Summers behoedzaam de hypothetische mogelijkheid naar voren gebracht dat mannen gemiddeld een beetje beter in wiskunde kunnen zijn dan vrouwen, wat misschien gedeeltelijk het veel grotere aantal mannen dat een faculteitspositie bekleedt in de wiskunde-, wetenschaps- en ingenieurswetenschappen zou kunnen verklaren,

Deze controversiële speculaties werden snel uitgelekt naar de pers, en een enorme storm van protest barstte los, met MIT professor Nancy Hopkins die beweerde dat alleen het horen van de woorden van Summers op het evenement haar lichamelijk ziek had achtergelaten, waardoor ze gedwongen was om snel de kamer te verlaten, anders zou ze een blackout krijgen en instorten.

In de nasleep van de Summers-controverse was een van zijn felste academische tegenstanders een zekere Janet Mertz, die gespecialiseerd is in kankeronderzoek aan de universiteit van Wisconsin.

Om de afschuwelijke speculaties van Summers effectief te weerleggen, besloten zij en haar mede-auteurs om de totale lijst van deelnemers aan de International Math Olympiades voor de jaren 1988-2007 zorgvuldig te onderzoeken. Deze 3200 personen vertegenwoordigen ’s werelds best presterende wiskundestudenten uit de middelbare scholen van tientallen landen, en de genderverdeling over zoveel verschillende culturen en jaren zou zeker een krachtig kwantitatief bewijs vormen voor de vraag of mannen en vrouwen significant verschillen in hun gemiddelde aanleg. Aangezien de meeste van deze duizenden Math Olympiërs uit niet-westerse landen komen, is het bepalen van de geslachten van elk van hen geen onbeduidende onderneming, en we moeten het ijverige onderzoek dat Mertz en haar collega’s hebben gedaan om deze taak te volbrengen, ten zeerste toejuichen.

Ze publiceerden hun belangrijke resultaten in een academisch tijdschriftartikel van 10.000 woorden, waarvan de “eerste en belangrijkste” conclusie, in vet cursieve tekst, was dat “de mythe dat vrouwen niet in de wiskunde kunnen uitblinken, moet worden gestaakt.” En in haar latere pers interviews, verklaarde ze dat haar onderzoek had aangetoond dat mannen en vrouwen een gelijk aangeboren bekwaamheid in de wiskunde hadden en dat de huidige verschillen in prestaties te wijten waren aan cultuur of vooringenomenheid, een resultaat dat onze media over de hele wereld vrolijk promootte.

Maar vreemd genoeg, toen ik de moeite nam om de tekst en tabellen van haar lange, saaie academische studie te lezen, merkte ik iets heel intrigerends op, vooral in de kwantitatieve resultaten, handig samengevat in de Tabellen 6 en 7 (pp. 1252-53):

De eerste hiervan toont de geslachtsverdeling van de 3200 Math Olympians van de leidende 34 landen voor de jaren 1988-2007, en een paar minuten met een spreadsheet onthult dat de verdeling 95% mannelijk en 5% vrouwelijk is. Bovendien lijkt bijna elk land, of het nu in Europa, Azië of elders is, hetzelfde patroon te volgen, waarbij het vrouwelijke aandeel tussen 0% en 12% ligt, maar meestal dicht bij 5% ligt; Servië / Montenegro is de enige grote uitzondering met 20% vrouw. Op dezelfde manier biedt tabel 7 een geslachtsverdeling van resultaten voor alleen de Verenigde Staten, en we zien dat slechts 5 van onze 126 Math Olympians – of 4% – vrouwelijk zijn geweest. Verschillende andere prestigieuze wiskundecompetities lijken een ongeveer gelijke scheefheid van het geslacht te volgen.

Deze opmerkelijke bevindingen zijn nog beter te begrijpen als we de percentages mannelijke mannelijke studenten van de top van de wiskunde in de periode 1988-2008 voor elk afzonderlijk land bij elkaar opgeteld voor elk afzonderlijk land samenvatten:

ASIA:
China, 96% male
India, 97% male
Iran, 98% male
Israel, 98% male
Japan, 98% male
Kazakhstan, 99% male
South Korea, 93% male
Taiwan, 95% male
Turkey, 96% male
Vietnam, 97% male

EUROPE:
Belarus, 94% male
Bulgaria, 91% male
Czech Republic, 96% male
Slovakia, 88% male
France 97% male
Germany, 94% male
Hungary, 94% male
Poland, 99% male
Romania, 94% male
Russia/USSR, 88% male
Serbia and Montenegro, 80% male
Ukraine, 93% male
United Kingdom, 93% male

OTHER:
Australia, 94% male
Brazil, 96% male
Canada, 90% male
USA, 96% male

INTERNATIONAL AVERAGE, 94.4% male


Ron Unz gebruikt dit voorbeeld als inleiding voor een ander artikel, maar in ons geval komt zijn inleiding mooi van pas voor de huidige zaak.

De cultuurmarxisten proberen ons, en hun medestanders, wijs te maken dat we vrouwen minder vinden omdat ze anders zijn en dat dat ons kwalijk te nemen valt. De cultuurmarxisten willen de natuur/biologie ontkennen, de wereld op zijn kop zetten, en er dan zo hard aan schudden dat die stuk gaat. Het is een ultieme destructieve ideologie.

Vrouwen zijn niet minder omdat ze anders zijn. Ze zijn anders. Gelukkig maar zou ik zeggen. Precies dat maakt dat ik ze zo mooi en interessant vind. En andersom geldt hetzelfde. Vrouwen vallen niet op een soyboy Kees Storm, die hebben liever een echte ‘Storm’.

Er is geen enkele reden om aan de natuurlijke orde der dingen te gaan lopen frunniken, tenzij je intentie is die te vernietigen.

En dan nog dit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on In het kader van de oorlog tegen de man neemt de TU Eindhoven alleen nog vrouwen aan – wij factcheckten die gelijkheidstheorie even stuk

 1. Ja en de vrouwen die ze aan nemen is ook nog eens import. Dat bleek gisteren wel tijdens het journaal. 2 vrouwelijke hoogleraren en allebei van buitenlandse komaf. De TU Eindhoven denkt waarschijnlijk twee vliegen in één klap. Vrouw en allochtoon.

  Like

 2. vangie1206j // juni 19, 2019 om 13:48 //

  Je kan tegenwoordig niets meer zeggen of mening over hebben of er is wel een gek die hysterisch begint te krijsen.

  Like

 3. stukatotherescue // juni 20, 2019 om 17:03 //

  Als vrouwen zo nodig mannen willen worden wens ik ze veel succes, maar ze moeten niet huilen als ze aan het eind van de rit gedesillusioneerd en alleen achterblijven. Feminisme is verraad van het menselijk ras, waar zijn de echte vrouwen nog.. http://www.henrymakow.com

  Like

 4. Johan P // juni 20, 2019 om 21:53 //

  Ook deze zogenaamde feministen weten heel goed dat ze uit de nek kletsen.
  Als ze echt gelijk zijn/willen zijn, dan moeten we ook de sportwereld hierbij betrekken. Dus geen 2 categorieen meer, maar mannen en vrouwen gewoon samen laten wedijveren. En dan eens kijken in welke sporten er vrouwen aan de top komen.

  het gaat hen helemaal niet om gelijk/gelijkwaardig zijn, maar juist om een bevoorrechtte positie te krijgen. Wel de lusten van de regels die vrouwen voordelen geven, maar niet de lasten van gelijk zijn.
  Hetzelfde geldt overigens ook voor de zogenaamde loon-kloof. Alle wiskundigen en economen die er onderzoek naar hebben gedaan hebben opgemerkt dat die niet bestaat. Sterker nog, vrouwen verdienen tegenwoordig vaak meer voor hetzelfde werk omdat werkgevers geen risico willen lopen om te worden beschuldigd van discriminatie.
  Dat mannen per uur gemiddeld meer LIJKEN te verdienen is onder meer te wijten aan
  – het feit dat mannen gemiddeld meer uren werken
  – het feit dat mannen gemiddeld meer overuren maken
  – het feit dat mannen de meeste banen hebben die toeslagen hebben voor vuil en gevaarlijk werk
  – het feit dat mannen gemiddeld meer jaren werkzaam zijn dan vrouwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s