Nieuw

Hongarije zal initiatief nemen tot afschaffen migranten-betaalkaarten

UNHCR-EU MasterCard. (met alleen een kaartnummer) © UNHCR

De Hongaarse regeringspartij Fidesz zal in het nieuwe Europese Parlement het initiatief nemen tot het afschaffen van het dubieuze systeem van anonieme debetkaarten die aan asielzoekers worden uitgegeven, heeft de communicatiechef van de partij op maandag verklaard.

In de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei stemden de Hongaren “om de migratie te stoppen, de christelijke cultuur van Europa te beschermen en op te komen voor een Europa van naties”, vertelde Balazs Hidveghi op een persconferentie in Balatonfured, en voegde eraan toe dat Fidesz “de wil van de Hongaren in Brussel” zal vertegenwoordigen.

De distributie van dergelijke kaarten is nog steeds aan de gang, zei hij, en voegde eraan toe dat Brussel alleen al dit jaar meer dan 70.000 van deze kaarten heeft uitgegeven.

– In de afgelopen jaren is er zonder enige veiligheidscontrole 500 miljard forint (1,55 miljoen euro) op ongeveer 2 miljoen van dergelijke voorafbetaalde bankkaarten gestort, aldus Hidveghi.

– Het is onaanvaardbaar dat Brussel het geld van de Europese belastingbetalers uitgeeft aan deze anonieme kaarten, die zelfs gevaarlijke personen toegang kunnen geven tot ondersteuning, zei hij.

Bron:
Fidesz to initiate scrapping ‘migrant cards’ in new EP
The Hungary Journal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije zal initiatief nemen tot afschaffen migranten-betaalkaarten

  1. Dagroosje // juni 19, 2019 om 19:20 //

    Timmermans vindt het een prima plan dat utstekend funccioneert.en voldoet aan de verwachtingen. Dus wanneer je op hem gestemd hebt, stemde je meteen ook voor je maandelijkse donatie aan de instromende migranten en uiteeraard voor de onderhoudskosten van de degenen die zich al in de westerse landen mogen vertoeven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s