Nieuw

Dries Van Langenhove urenlang ondervraagd over Schild & Vrienden en in verdenking gesteld

Dries van Langenhove

De onderzoeksrechter heeft Dries Van Langenhove, tot parlementslid verkozen voor Vlaams Belang, vandaag opgepakt, verhoord en formeel in verdenking gesteld. Hij werd nadien onder voorwaarden terug vrijgelaten. Een van die voorwaarden is dat Van Langenhove een geleid bezoek brengt aan de Dossinkazerne in Mechelen.

Van Langenhove werd vanochtend vroeg thuis opgepakt. De onderzoeksrechter in Gent liet hem in de loop van de namiddag vrij onder voorwaarden. Een van die voorwaarden is dat hij een geleid bezoek brengt aan de Kazerne Dossin, het Mechelse museum dat de geschiedenis van de Jodenvervolging in België in kaart brengt.

Nieuwsblad >>

Wat tot de ernstige verdenking leidt dat geïmporteerde negers en transgenders de oorlog aan hem verklaard hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s