Nieuw

Trump: Ik denk dat ik weet wie er achter 9/11 zat

Het was volstrekt verkeerd dat de Verenigde Staten na de aanslagen op het World Trade Center in 2001 het Midden-Oosten zijn binnengevallen. Dat zegt Donald Trump in een interview met ABC News George Stephanopoulos. Hij gelooft ook te weten wie er achter 11 september zat.

Voorafgaand aan de presidentsverkiezingen van 2016 verklaarde Donald Trump herhaaldelijk dat de Verenigde Staten nooit een oorlog in het Midden-Oosten zouden moeten zijn begonnen.

Hetzelfde zegt Trump nu in een interview met ABC, ook al heeft hij zelf Syrië gebombardeerd na een zogenaamde gasaanval in april 2018.

Tot nu toe is hij echter relatief rustig geweest in vergelijking met vorige presidenten, wanneer men zijn zaken negeert als zijn controversiële concessies aan Israël, de bedreigingen aan Venezuela, zijn oorlogshitser als veiligheidsadviseur John Bolton en de vraag of hij geen oorlog met Iran begint.

– Weet u, toen ik gekozen werd, dacht iedereen dat we de volgende dag in oorlog zouden zijn. Dat is niet gebleken. En ons land wordt nu meer gerespecteerd dan in vele, vele decennia. We worden nu meer gerespecteerd dan in vele decennia. Ik heb het leger weer opgebouwd. Ons leger was volledig uitgeput onder president Bush. Het was een vreselijke beslissing om het Midden-Oosten binnen te gaan. Verschrikkelijk, verschrikkelijk. Ik denk dat het de slechtste beslissing in de geschiedenis van ons land was. Het Midden-Oosten is als drijfzand, zegt hij in het interview met George Stephanopoulos.

– En trouwens, het was niet Irak dat het World Trade Center heeft vernietigd. Het was niet Irak. Er waren andere mensen. En ik denk dat ik weet wie de anderen waren. Misschien weet je het ook wel. Maar het was een vreselijke beslissing.

Volgens Donald Trump heeft de oorlog de Amerikaanse belastingbetaler acht biljoen dollar gekost. Toen men in de Verenigde Staten scholen, wegen en andere infrastructuur wilde aanleggen, hebben anderen het geld van het land geëist, benadrukt de president.

Bron:
Transcript: ABC News’ George Stephanopoulos’ exclusive interview with President Trump
ABC News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump: Ik denk dat ik weet wie er achter 9/11 zat

 1. Albert Groeneberg // juni 18, 2019 om 10:00 //

  Trump doelt hier op de Deep State, de Schaduwregering binnen zijn eigen regering. De Amerikaanse president Bush was geheel op de hoogte van de geplande aanval op de beide torens. Hij en de navolgende presidenten Clinton en Obama zijn trouwe bezoekers van de Satanskerk.

  Liked by 1 persoon

 2. tim pietersen // juni 18, 2019 om 16:36 //

  trump bedoelt lekem (israeli mil intel)

  Like

 3. themis // juni 18, 2019 om 16:59 //

  Nou, t zal mij benieuwen of Trump z’n joods matties onder de bus durft te gooien. Dit is net zo’n leeg verkiezingslokkertje als “Hillary is going to jail” en “I’m gonna build a wall and make Mexico pay for it”.

  Like

 4. @Trump, doe dan je bek ook open en zeg WIE er achter zitten, dat schimmige geleuter heb ik niks aan. Ik vertel het je Trumpmans; Jullie zaten zélf achter die grote aanslag/moord complot

  effe in engels, @ Trump , doe joe bek open en say wie behind it was, that skimmig bullshit i have nossing on. I tell joe trumpmans; joeself sit behind it all dze endslegue murdcomplotz

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s