Nieuw

Onthulling: aanvallen tegen AfD worden geregistreerd als “rechtse criminaliteit”

foto - AfD

Ophef over meer dan twijfelachtige statistieken van politieke misdrijven in Duitsland! Volgens een antwoord op een verzoek van de AfD-partij werd graffiti op het kantoor van AfD-vertegenwoordiger Daniel Rausch (foto) in Sachsen-Anhalt geregistreerd als een “rechts gemotiveerd misdrijf”. Omdat er ook een hakenkruis-graffiti was!

Landelijk gebruikelijk
Het controversiële kleine onderzoek werd ingeleid door het Saksische AfD-lid Daniel Roi, lid van het parlement van de deelstaat Sachsen-Anhalt. In het antwoord op de vraag werd nu verklaard dat de procedure voor de registratie van het verzoek was uitgevoerd overeenkomstig de gebruikelijke nationale richtsnoeren. Het AfD eist nu een nieuwe verordening voor de statistische registratie van politieke misdrijven.

“Zwart maken van de AfD”
“Het is onaanvaardbaar dat onopgeloste misdaden automatisch als rechts gemotiveerd worden geclassificeerd en het is zeker onaanvaardbaar dat hakenkruizen die duidelijk links gemotiveerd als een rechts misdrijf in de statistieken worden opgenomen”, verklaart Daniel Roi, lid van het AfD-parlement uit Saksen-Anhalt, in een persbericht.

Roi, voorzitter van de Enquetecommissie “Links Extremisme in Sachsen-Anhalt”, legt ook uit: “Het aantal gevallen van rechtse misdrijven, dat ten onrechte op deze manier omhoog is geduwd, wordt vervolgens gebruikt om de zogenaamde “strijd tegen de rechtse misdaad” te rechtvaardigen, die wordt gesubsidieerd met steeds meer geld van de belastingbetalers, en dit alles op basis van een valse database! De AfD-Fractie zal dit explosieve probleem niet laten varen totdat er eindelijk een objectieve statistische registratie is gegarandeerd, die niet in een tendentieuze eenrichtingsrichting gekleurd is”.

Bron:

Enthüllung: Anschläge gegen AfD werden als „rechte Straftat“ erfasst

Deze tactiek wordt op meer vlakken gebruikt. Zo wordt islamitisch anti-semitisme ook als ‘rechts’ geregistreerd. En direct na de massale seksaanvallen in Keulen besloot Brandenburg:

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Onthulling: aanvallen tegen AfD worden geregistreerd als “rechtse criminaliteit”

 1. joepiedepoepie // juni 18, 2019 om 13:28 //

  Het maakt niet uit was je “als grafiti” spuit, of het nu een davidsster, een hamer en een sikkel, of een hakenkruis is…. ALLES wordt tegenwoordig als “rechtsextremistisch” betiteld

  En dit is ook zeker “grafiti”…. of “rechtsextremistisch”

  Like

 2. Walter H. // juni 18, 2019 om 17:49 //

  Marxistisch links wordt steeds extremer en steeds kwaadaardiger.
  Hoe kun je een land besturen met mensen als de genoemde SPD-politicus?
  Als Duitsland eindelijk een leider gaat krijgen die de puinhopen wil opruimen, zullen dergelijke extremisten toch echt naar een heropvoedingskamp gestuurd worden.

  Like

 3. Veni Vidi Foetsie // juni 18, 2019 om 23:04 //

  De waanzin van alles verbieden heeft een nieuwe mijlpaal…kijk en lach, en huil, en verwonder…https://www.telegraaf.nl/nieuws/650975939/politie-redt-verlamde-oververhitte-hond

  Privacy wetgeving tot in het waanzinnige doorgevoerd…

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // juni 19, 2019 om 10:54 //

  Ha ha wat een verhaal over die hond veni vidi foetsie en dan zijn kop onherkenbaar gemaakt met een zwarte stip whooeeeaaa knetergek zijn ze .

  Like

 5. Ik weet niet welke simpele zielen hoger vertoonde karikatuur ineen flansten maar
  de drommels tonen een verkeerd hakenkruis. Voor de grap ? Of strontzat ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s