Nieuw

Miljoenen illegale migranten zullen uit de Verenigde Staten worden gedeporteerd

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump zullen volgende week miljoenen illegale migranten uit het land worden gedeporteerd “net zo snel als ze zijn binnengekomen”.

Onlangs dreigde Trump Mexico met progressief verhoogde strafheffingen in te voeren op de complete Mexicaanse export als men niet de doorgang van illegale migranten tegenhield.

– Als Mexico geen maatregelen heeft genomen om het aantal illegale immigranten dat zijn grondgebied oversteekt naar de Verenigde Staten drastisch te verminderen of te elimineren, zullen de tarieven op 1 augustus tot 15 procent stijgen, tot 20 procent op 1 september en, indien nodig, 25 procent op 1 oktober, aldus Trump in een verklaring.

Een week later zwichtte Mexico en kondigde aan dat het zijn Nationale Garde had gemobiliseerd om de migranten tegen te houden en dat ze in het land blijven terwijl ze asiel aanvragen in de Verenigde Staten.

Vanaf volgende week zal de U.S. Immigration and Customs Enforcement, ICE, beginnen met het deporteren van miljoenen illegale migranten.

Bron:
Trump says U.S. agency will begin removing millions of illegal immigrants
Reuters
Miljoner illegala migranter ska avvisas från USA
Samhällsnytt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Miljoenen illegale migranten zullen uit de Verenigde Staten worden gedeporteerd

 1. christ Kanters // juni 18, 2019 om 12:40 //

  Met 10.000 volt klimmen ze niet zo hoog .

  Like

 2. Eerst zien dan geloven.

  Like

 3. De eventuele Democratische opvolger van Trump die verzint het zó dat de miljoenen gedeporteerde illegalen die een holtrap van Trump hebben gekregen met de smoes terug gehaald worden als manco aan arbeidskrachten.

  Like

 4. De Oranje Clown heeft het uitgesteld (nog los van dat ICE de capaciteit niet heeft)

  This guy is a joke,.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s