Nieuw

De dagelijkse verkrachtingsoorlog tegen blanke vrouwen – Drie diversiteitskrijgers van Frans Timmermans misbruiken vrouw (29) op afgelegen weg

foto slechts ter illustratie

Na een bezoek aan een disco in Wiesbaden werd een 29-jarige vrouw het slachtoffer van een seksaanval: drie ‘mannen’ zouden zich aan haar hebben vergrepen.

De 29-jarige ontmoet drie mannen op vrijdagnacht in een discotheek in de Wilhelmstraße in Wiesbaden, zoals de politie in West-Hessen maandag meldde.

Gelukkig kon de 29-jarige zich losrukken en vluchten.

Vrijdagochtend vroeg stapte ze samen met de drie vreemden in een donkere BMW. De vier passagiers reden met de auto naar een onverharde weg op de B417 tussen Kirberg en Ketternschwalbach ten zuiden van Limburg.

Volgens het hoofdkwartier van de politie van Westhessen vond de seksaanval hier plaats: de drie mannen zouden “seksuele handelingen hebben verricht met de vrouw tegen haar zin” in de BMW die op de onverharde weg geparkeerd stond, zoals een woordvoerder heeft uitgelegd.

Gelukkig is de 29-jarige er in geslaagd om uit de auto te komen. Ze vluchtte te voet naar de nabijgelegen snelweg en riep om hulp. Verschillende chauffeurs stopten, de politie meldde zich.

Overtreders vluchtten in donkere BMW naar Kirberg…
“De drie mannen, die naar verluidt ‘zuiderlingen‘ waren, vluchtten met de BMW naar Kirberg’, vervolgde de woordvoerder.

‘Zuiderlingen’, is het eufemisme dat in Duitsland gebruikt wordt om immigranten mee aan te duiden. Het is de media verboden om te melden dat het Afrikanen zijn.

De zoektocht naar de onbekenden is aan de gang: Getuigen moeten zich melden bij de politie in Limburg door te bellen naar 0643191400.

De agenten zijn met name op zoek naar andere chauffeurs die gestopt zijn op de federale snelweg en zich nog niet hebben gemeld bij de politie.

Bron:

SEX-ATTACKE: FRAU (29) AUF FELDWEG VON DREI MÄNNERN MISSBRAUCHT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

12 Comments on De dagelijkse verkrachtingsoorlog tegen blanke vrouwen – Drie diversiteitskrijgers van Frans Timmermans misbruiken vrouw (29) op afgelegen weg

 1. Beetje eigen schuld, moet je ook niet met ze in de auto stappen.

  Like

 2. Republikein // juni 18, 2019 om 14:10 //

  Geen meelij.

  Like

 3. En waar blijven de blanke mannen als beschermers?

  Like

 4. vonpuffelen // juni 18, 2019 om 19:14 //

  29 jaar en met het verstand van een fruitvlieg, ik hoop voor mevrouw dat verstand met de jaren komt.

  Like

 5. domme wichten die argeloos meegaan met die “mooie bruine prinsen” Zeg je wat over mannen die hun lul nalopen, nou vrouwen kunnen dat op hun beurt met d’r k#t

  Like

 6. Feniks // juni 18, 2019 om 19:50 //

  Jullie hierboven, allemaal ongezien de tyfus.

  Je zou moeten weten hoeveel argelozen en naievelingen (ouders) er nog ongeïnformeerd rondlopen.
  JA natuurlijk oerstom om met zoiets in de auto te stappen, maar om dan een jonge en blijkbaar niet goed geïnformeerde jongedame zo af te vallen!

  Kom voor je eigen volk op!

  Liked by 1 persoon

 7. ongeïnformeerd ? Kom op voor je eigen volk? Als men nu eens had geluisterd naar wat al generaties terug gezegd werd, en dan nóg: het besef in de wereld niet hebben met 29 lentes jong? kom op man, moet ik je de boterham nog voor kouwen met 29 of wat?

  Like

 8. Republikein // juni 18, 2019 om 20:26 //

  Krijg de tering.

  Like

 9. Republikein // juni 18, 2019 om 20:42 //

  Van een fruitvlieg leren we waar verslavingen vandaan komenl, proost.

  Like

 10. Feniks // juni 18, 2019 om 22:38 //

  Sorry heren,
  Ik krijg geen tering en ben ook geen man maar een vrouw.
  Jullie botte commentaren bevestigen slechts.
  Met jullie gaan we deze oorlog igg niet winnen.

  Liked by 1 persoon

 11. Ik zou nooit met 3 onbekende mannen in een auto stappen, ook niet als ze blank zijn. Heeft deze dame dan nooit naar XY ungelöst gekeken? De Duitse variant van Opsporing Verzocht, het waren steeds weer meisjes die uit de disco kwamen en liftend naar huis wilden, waar ze helaas nooit zouden aankomen…naderhand werden ze dan in een bos gevonden, verkracht en vermoord… 😦

  Like

 12. Republikein // juni 20, 2019 om 10:17 //

  Laat ie fijn zijn.
  ‘K zou wel met 3 onbekende vrouwen in een auto stappen, geen probleem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s