Nieuw

Carola Schouten (CU): Het volk kan ook best beschimmelde tulpenbollen en gebraden rat eten

Gisteren veroorzaakte Carola al ophef toen ze zei dat eten nog veel te goedkoop was voor het volk nadat het regime de BTW met 50% verhoogd had in de voedseloorlog die het voert, omdat uitgehongerde en verzwakte mensen niet meer in opstand kunnen komen.

’s Avonds mocht Carola uitleg komen geven bij Pauw, en zei daar dat vers voedsel voor de rijken is en dat het plebs ook best zooi kan eten die (bijna) over de houdbaarheidsdatum is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

17 Comments on Carola Schouten (CU): Het volk kan ook best beschimmelde tulpenbollen en gebraden rat eten

 1. Greengo // juni 18, 2019 om 22:03 //

  Volgens Carola Schouten: “We verspillen met elkaar zo’n 700 miljoen kilogram aan voedsel.”
  A) Wie is ‘we’?
  B) Welk tijdvak speelt hierbij een rol?
  C) Waar is de gedetailleerde (wie; wat; waar; waarom) specificatie aangaande deze verspilling?

  Meid, kom met degelijke en onderbouwde feiten in plaats van met een verhaaltje gebakken lucht. Hoe zou het zijn vergaan met die agrariër die bleef zitten, vanwege afwijzing, met z’n net ff te kleine pruimen voor de reguliere markt? Vanavond opnieuw gingen er een aantal, voornamelijk vanuit de krakerswereld, maar ondertussen wellicht ook uit andere subculturen, skippen, op die plekken waar het nog kan… want ook dat is in de afgelopen tijd dichtgetimmerd en waarmee nog meer kilogrammen verspilling… Dus Carola Schouten, graag hieromtrent een uitgebreid en voor een ieder inzichtelijk rapport. Want wij burgers nemen dit zeer serieus. Daarna een goed en vooral eerlijk debat? Of zit dit alles er bij voorbaat al niet in? Omdat de bal moet blijven rollen ……

  Liked by 1 persoon

 2. In feite krijgen we al de overblijvers van landbouw en veeteelt. Het beste product is voor de export. De boeren en tuinders verdienen daar zelfs zeer goed aan. Wat in onze winkels ligt is dus al tweede rang voedsel. Waar we ook nog eens veel voor betalen vanwege de BTW verhoging. Pleur dat mens voor de varkens.

  Liked by 1 persoon

 3. “we” de consument dus, is kieskeurig, is er een vlekje op een appel willen “we” het niet, Ik zie en zag het zelf, peuteren een tros bananen uit elkaar omdat de gele met iets groen niet goed genoeg was volgens die domme gans, en zo nog wat voorbeelden. Ja we zijn verwent, maar wil niet zeggen dat we zomaar alles weggooien, want zoals ik eerder elders zei, er word serieus wel een euro bekeken voor uitgifte. Nogmaals de mens is verwent, maar wat die kakelkip van een wijf Schouten ons verteld, ga zelf eens van 1200-1300 euro per maand met kind rondkomen, en kijken wat je zogenaamd te “verspillen” hebt. Dom arrogant wijf is het, maar ze zit lekker op dr stoeltje in de haagse kringen he

  Liked by 1 persoon

 4. themis // juni 18, 2019 om 23:44 //

  Als de burgers van dit land zich niet gewoon kunnen voeden met de normale, gezonde produkten die ze willen kopen, maar op jacht moeten naar koopjes, dan zijn we toch allang afgegleden van een welvarend land naar een derde wereld land, zeg Venezuela. Dit is toch niet te geloven? In wat voor oorlogs-scenario en armoede-waan leeft deze domme, gestoorde vrouw? Nederland was gvd één van de rijkste, hoogst ontwikkelde landen ter wereld, net als Duitsland, net als Zweden, en dít is dus wat dit stelletje immorele huurlingen voor ons in petto heeft: armoedzaaiers, verplicht volgespoten met vaccins, krabbelaars die moeten schooien om eten, neus op de grond, overlevingsmodus, aan alle kanten leeggeplukt door belastingen en verzekeraars, niet meer in staat om omhoog te kijken naar wat deze huurlingen zoals deze wipkip Schouten, allemaal uit vreten voor hun bazen: het kleine kliekje grote multinationals en de bankiers. Deze mensen zijn collaborateurs en onze vijanden.

  Liked by 2 people

 5. ronjaspers // juni 19, 2019 om 19:07 //

  Hier zit de (nazi) bilderberg groep achter die willen een “new world order” 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

  Like

 6. Ik ben het, de enige echte // juni 20, 2019 om 13:53 //

  @jtprf
  Ben jij nou zo dom, of ben ik nou zo slim? voedselverspilling wordt niet zo zeer door de klanten gedaan (ook wel, maar minder), maar door de supermarkten natuurlijk! Het zijn de supermarkten die omkomen van het voedsel en het zijn de supermarkten die de boeren veel te weinig betalen! Een van de redenen dat de winkel zo vol ligt is simpele psychologie. als je een vol schap ziet ben je geneigd om meer te kopen, dát is de reden! je word bespeeld door de supermarkten.

  Wat Mevrouw Schouten hier zegt is helemaal niet zo vreemd trouwens, behalve dat het voedsel duurder moet worden. Waarom wordt er zo’n giftig stukje geschreven en er zulke ontzettend achterlijke reakties gegeven? de titel is volgens mij ook uit de lucht gegrepen, zwaar overdreven weer. Het is al een hele tijd bekend dat de datums op produkten niet de echte datums zijn. het is bijna altijd het geval dat de produkten gewoon (véél) langer houdbaar zijn. Met sommige produkten wil je dit niet hebben natuurlijk zoals brood en vis bijvoorbeeld. maar dingen zoals graanprodukten en diepvriesprodukten zijn soms wel járen houdbaar.

  En wat wordt er toch dom gewauwelt over duurzame produkten. wat is er in godsnaam mis met duurzame produkten? we willen toch allemaal de beste kwaliteit? de beste kwaliteit is natúúrlijk kringlooplandbouw. wat anders? de voedselindustrie heeft zich ruim 100 jaar geleden gesplitst in de normale landbouw (normale kwaliteit) en de landbouw van kwantiteit (de aantallen). Waar laatstgenoemde zich heeft ontwikkeld tot winstbejag, kunstmest en pesticiden. En waar de normale landbouw zich heeft ontwikkeld tot wat we nu biologisch noemen. Het is een valse scheiding, biologisch is gewoon het normale voedsel, terwijl het minder kwalitatieve voedsel vandaag de dag als normaal wordt beschouwd. Ga allemaal naar de biologische specialist en het zal geheid goedkoper worden!

  Like

 7. Raveltje // juni 20, 2019 om 14:56 //

  @ ik ben het de enige echte
  Vindt u poep dan niet stinken?
  Want wat u beweert is poep voor nodig, maar dat mag immers niet meer

  Like

 8. repelsteeltje // juni 20, 2019 om 23:19 //

  beetje gelijk heeft ze wel we zijn best verwend hoe vaak ik niet meemaaak dat mensen iets niet eten omdat ze het NIET LUSTEN???Als je honger hebt dan vreet je het wel die vieze erwten en snijbonen en worteltjes en wat al niet meer!Soorie daar ben ik meedogenloos in je VREET WAT DE POT SCHAFT!

  Like

 9. repelsteeltje // juni 20, 2019 om 23:20 //

  meemaak en sorrie

  Like

 10. repelsteeltje // juni 20, 2019 om 23:21 //

  en ook nog eens klagen dat ze niet drie keer per jaar op vakantie kunnen geloof me ik ken zulke mensen niet werken maar toch alles willen hebben daar ben ik het ook niet mee eens das heel erg verwend gedrag basta!!!

  Like

 11. Ik ben mijn hele leven al arm, vroeger kreeg pa het stukje vlees en de kinderen de aardappelen met jus. Daar kan je nog redelijk oud mee worden geloof ik nu, en ook gelukkig

  Like

 12. @Ik ben het, de enige echte, jaja ik de enige echte noemt ie zich ook nog . Ik denk dat jij eerder de domste bent Je mist het punt namelijk totaal ezel!

  Like

 13. @repelsteeltje wat zei ik in mijn kommentaar? Verwent had ik het over, maar dat staat wel los van waar het om ging in het artikel , ik voel mij niet aangevallen door jouw, maar moet het wel erbij vermelden dat we in een verwende maatschappij leven. Dan nog .. enfin ik zei het al. ondanks ene hier mij als dom verdenkt en hij/zij slim zou zijn.
  Maar het gaat verder dan dat, er is daar ene Schouten die wat roeptoetert en meent voor allen te spreken.
  Ik heb een hekel aan mensen die menen de wijsheid in pacht te hebben, wat denk je aan hoeveel voedsel er word doorgedraaid, waar menig mens van kan eten?
  Wat gaat bij die Schouten om in het gezin? was je bij haar al eens in de kost? Dus wie zegt hier wat.
  Zij wil ons voedsel duurder maken, een hele goedkope veel gebruikte truuk om de mensen op
  steeds hogere kosten te jagen. Ja zo kan ik het ook. Geef mij die ministerpost maar. Je verandert er het gedrag van mensen niet mee
  geloof ik niks van, is genoeg bewezen, bv auto gebruik. Ontmoedigen van jaja me hoela. De staat incassert accijnzen en daar zijn ze gretig op, het vullen van de staatskas.
  Die Schouten met waarschijnlijk een ton aan bruto jaar inkomen, heeft goed lullen, maar ik ZIE toch mensen
  in de supermarkt vergelijken en vaak de acties nemen. Als kakelkip Schouten meent beschimmelde tulpenbollen en rat te eten, dan doet ze dat ook maar zelf, Zo wat van arrogantie is ten top echt waar. Dit staat totaal los van verwende westerlingen, DIT heeft met de eerste levensbehoeftes te doen, Die de “ik ben het enige fucking echte” hier meent mij als dom te verdenken. Rot toch op man.

  Like

 14. De hongerwinter in Amsterdam in 1945 was toch echt van een ander kaliber.
  Ik heb een foto van mijn moeder, mager als een topmodel, maar niet uit vrije wil

  Like

 15. Vanwege deze minisrer Schouten moesten toen de boeren hun zwangere koeien naar de slacht brengen, vanwege teveel co2. Ik zie haar graag vertrekken

  Like

 16. tim pietersen // juni 21, 2019 om 22:15 //

  tyfushoer

  Like

 17. @Merel, hongerwinter dat was zeker van een heel ander kaliber, maar leg mij eens uit wat je nu precies bedoelt met jou 2 comments. Schouten en toen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s