Nieuw

Wij worden geen gediplomeerde islamitische geestelijke verzorgers

Kan niet meer. Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven heeft de bevoegdheid om graden te verlenen van de Islamitische Hogeschool Rotterdam ingetrokken.

AD:

De school ging ten onder aan een lange lijst met problemen. Miljoenenfraude, ruzies, een sfeer van achterdocht, bestuurlijke chaos en grote financiële problemen: het ging al een tijd niet zo goed met de islamitische hogeschool aan de Rotterdamse Statenweg, die zo’n honderd studenten telt.

RTV-Rijnmond:

De school verzorgde de hbo-masteropleiding Islamitische Geestelijke Verzorging. Op de instelling werden sinds eind februari van dit jaar al geen lessen meer gegeven, nadat de EIUAS failliet was verklaard.

NOS:

Een islamitische onderwijsinstelling in Rotterdam mag zich geen hogeschool meer noemen. Het gaat om de Europe Islamic University of Applied Sciences (EIUAS), die verder ook de bevoegdheid verliest om graden, zoals de mastergraad, te verlenen.

Als de failliete instelling een doorstart wil maken, moet de school opnieuw een verzoek indienen om het recht op graadverlening te krijgen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Wij worden geen gediplomeerde islamitische geestelijke verzorgers

  1. joepiedepoepie // juni 17, 2019 om 17:37 //

    Hier gaat het niet om linkse multiKUL of KULtureel marxisme; hier gaat het domweg om GELD.

    Like

  2. Republikein // juni 18, 2019 om 11:53 //

    Debiliteit is uit de tijd, weg LOM-scholen, iedereen naar het basis, krankzinnigengestichten werden gesloten, gevangenissen leeg want taakstraf, wel veel aandacht voor hoogbegaafde moordenaars in spe

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s