Nieuw

Verdoezeld: 46.336 Duitsers werden in 2018 het slachtoffer van criminele migranten – dagelijks 137 slachtoffers!

Foto ter illustratie.

Toen in april 2019 de nieuwe misdaadstatistieken van Duitsland voor het jaar 2018 werden gepubliceerd, liet het politiek establishment zich voor de veronderstelde daling van de criminaliteit door de mainstream media bejubelen.

Het huidige situatiebeeld van BKA [Duitse Federale Recherchedienst] laat nu echter heel duidelijk zien hoe de zaken er werkelijk voor staan, en de cijfers zijn werkelijk beangstigend: van de in totaal 101.956 slachtoffers van misdrijven door immigranten waren er 46.336 Duitsers.

Situatiebeeld onthult de waarheid
In april beweerden de mainstream media dat het geweld tegen buitenlanders en de vervolging van joodse burgers dramatisch was toegenomen, terwijl de criminaliteit in het algemeen was afgenomen. Maar waarnemers zien al deze verklaringen nu als “enorme statistische leugens” die aan het licht zijn gekomen. Dit wordt bewezen door het inmiddels gepubliceerde situatiebeeld op het gebied van de immigratiecriminaliteit van de Federale Recherchedienst.

Volgens de daar gepubliceerde cijfers steeg het aantal moorden door migranten op Duitsers met een angstaanjagende 105 procent ten opzichte van 2017. Het aantal verkrachtingen door buitenlanders klom naar een recordhoogte van 13.377 en het aantal ernstige en zware lichamelijke verwondingen tegen Duitsers klom naar het verschrikkelijke cijfer van 55.359. Het nieuwe BKA-situatiebeeld toont ook aan dat de bewering dat het vermeende toenemende geweld van Duitsers tegen buitenlanders een schaamteloze leugen is.

Geweld door Duitsers tegen buitenlanders zeldzaam
In feite waren bij de 47.042 aanvallen op buitenlanders slechts 8.455 Duitse paspoorthouders betrokken. Het merendeel van alle aanvallen op buitenlanders werd dus door andere migranten uitgevoerd, niet door Duitsers. Evenzo manipulatief zijn de beschuldigingen dat de toegenomen vervolging van joodse medeburgers door Duitsers plaatsvond. De politie heeft de misdaden tegen Israëlische burgers die in Duitsland wonen en joodse gelovigen die niet konden worden opgelost, simpelweg toegewezen aan de Duitse dadergroep. Ook al waren er niet eens aanwijzingen dat dit het geval was.

Blik in de gevangenissen
De bezettingscijfers van de gevangenissen zijn ook indicatief voor de leugens over de ware criminaliteit van buitenlanders in Duitsland. Sinds 2015 is het aandeel buitenlanders in het Duitse gevangeniswezen in Hamburg alleen al gestegen tot 61 procent van alle gedetineerden. In Berlijn is het gestegen tot 51 procent, in Baden-Württemberg tot 48 procent, in Beieren tot 45 procent en in Hessen tot 44 procent. En deze cijfers omvatten niet eens het grote deel van de vreemdelingen die in de gevangenis zitten en die de Duitse nationaliteit hebben verworven.

Bron:
Vertuscht: 46.336 Deutsche wurden 2018 Opfer krimineller Migranten!
Wochenblick

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.172 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Verdoezeld: 46.336 Duitsers werden in 2018 het slachtoffer van criminele migranten – dagelijks 137 slachtoffers!

 1. Daniel // juni 17, 2019 om 11:12 //

  Het blijft onvoorstelbaar hoe ernstig je door leden van je eigen bevolking wordt genaaid. Je zou bijna een shotgun met afgezaagde loop kopen en die leegschieten op dit vuil.

  Liked by 2 people

 2. Hoe lang willen ze dit nog onder de pet houden?

  Liked by 1 persoon

 3. christ Kanters // juni 17, 2019 om 17:14 //

  Onder de pet houden of niet , zo lang er niet of een beetje op gereageerd word zal er niks veranderen , alleen groeit natuurlijk de tegenstand maar niet hard genoeg ,we kunnen er van uit gaan dus dat er elke dag wel 137 bij komen , plus hun familie en vrienden , dus het groeit gestaag , daarom laten ze het nog steeds toe om er elke dan meer binnen te halen .

  Liked by 1 persoon

 4. jegeloofthetniet // juli 10, 2019 om 17:11 //

  Dit is Duitsland. En in Nederland. Hier worden mensen uitgelachen als ze aangifte willen doen.

  Like

 5. Greengo // juli 10, 2019 om 18:04 //

  Hordes mensen die wel een politieke mening hebben, maar zich niet in politiek verdiepen. Zo weet ik mensen die Angela Merkel okay vinden, maar geen idee hebben wat ze ons in 2015 flikte, laat staan dat ze weet (willen) hebben van het Marrakesh Pact. Zo weet ik mensen die standvastig vasthouden aan de (leugen) ‘opwarming van de aarde’, maar zich niet willen verdiepen in hetgeen ik ze onder de snufferd houd. Het zijn ‘te’ long reads en het argument dat dan gehanteerd wordt is: “jij in jouw bubbel en ik in de mijne.” Laat staan dat ik bij hen met Fenixx durf aan te komen zetten, dus probeer ik hen vanuit andere bronnen te informeren. Om moedeloos van te worden. Ge-luk-kig kom ik ook nog wel eens mensen tegen die wel kritisch zijn en niet achterlijk. They make my day. Niet in de laatste plaats is Fenixx het oerzoet in mijn koffie.

  Ondertussen zetten de strategen iedere keer weer een stapje om het wurgtouw aan te trekken omdat het volk niet massaal in opstand komt, omdat een aanzienlijke hoeveelheid nog in coma ligt.

  Met excuus: ‘vroeg weekend’ 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s