Nieuw

Trump valt opnieuw moslimburgemeester aan: “Nationale schande!”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Londense burgemeester Sadiq Khan op Twitter scherp bekritiseerd nadat er binnen 24 uur drie mensen in de Britse hoofdstad waren vermoord.

“Londen heeft zo snel mogelijk een nieuwe burgemeester nodig”, schreef hij in Twitterbericht op zaterdag, waarin hij benadrukte dat de Labour-politicus een “ramp” en een “nationale schande” is die Londen verwoest.

Een woordvoerder van de moslimburgemeester verklaarde vervolgens in het dagblad “Telegraph” dat Khan geen tijd wilde verspillen aan het beantwoorden van de opmerkingen van Trump. Khan zelf twitterde dat er voor hem geen hogere prioriteit was dan de veiligheid van de Londense bevolking.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump valt opnieuw moslimburgemeester aan: “Nationale schande!”

  1. Hefzibah Yahudah // juni 17, 2019 om 17:45 //

    Number 45 is een echte loser. In plaats van in zijn eigen land te kijken hoeveel mensen er worden vermoord niet te vergeten de KKK race soldiers die onschuldige mensen neer knallen gaat hij zich bemoeien met ander mans land. Die man spoort niet. Hij mag blij zijn dat de moslims zich nog koest houden daar in Amerikkka. Wat een lef. 👺👺👺

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s