Nieuw

Sadiq Khan’s Negerlanders vallen Britse politie aan 

Het weekend in Londen was buitengewoon gewelddadig met binnen 24 uur drie moorden en massale rellen waarbij meer dan 100 cultuurverrijkers de politie met onder andere flessen bekogelden.

Het was tijdens een alarmoproep vanwege een overval op een busstation in Stratford in Londen dat het gespuis aanviel. Men kan voorbijgangers doodsbang zien vluchten. Drie mensen werden op verdenking van roofoverval en wapenbezit gearresteerd.

Binnen 24 uur vonden er zes mesaanvallen en een schietpartij plaats in de Britse hoofdstad, waar het probleem van geweld de laatste jaren gigantisch is toegenomen. Tot nu toe zijn er dit jaar 59 moorden gepleegd in Londen.

Een van de grootste critici van de moslimburgemeester van Londen, Sadiq Khan, is de Amerikaanse president Donald Trump, die van mening is dat de stad onder zijn leiding in verval is geraakt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Sadiq Khan’s Negerlanders vallen Britse politie aan 

 1. Frauke // juni 17, 2019 om 22:05 //

  Overal ongekende verloedering door die Frusstanten !

  Like

 2. Yvonne // juni 18, 2019 om 12:52 //

  dagje Londen zit er niet meer in, alles wordt verpest
  naar de supermarkt gaan is al een uitdaging voor mij, in 2 km die ik moet rijden zitten ze tegen mijn bumper aan te treiteren, stop ik netjes voor voetgangers bij het zebrapad gaan ze schelden dat gebeurd echt, de hele wereld is koekoek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s