Nieuw

Overheid start uithongeringsoorlog tegen het volk

Twee vrouwen op hongertocht in de winter van 2019-2020

Huizen opzettelijk onbetaalbaar door de bewuste import van miljoenen. Elektriciteit onbetaalbaar na een miljarden kostend klimaatakkoord.

Veel mensen, vooral vrouwen, fietsen of lopen naar het oosten of noorden van het land om daar aan eten te komen, met het beetje geld dat ze hebben of om bezittingen: textiel, zilveren bestek en gouden sieraden te ruilen voor voedsel. Dergelijke tochten worden hongertochten genoemd. Veel boeren geven onderdak aan mensen die over straat trekken. Die mensen worden hongertrekkers genoemd. Sommige boeren vragen uit winstbejag veel te hoge prijzen voor het voedsel.

Het regime verhoogt de BTW:

Wat? U leeft nog steeds?

Dat is niet de bedoeling:

De een zijn dood is de ander zijn broo.. belasting.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

31 Comments on Overheid start uithongeringsoorlog tegen het volk

 1. Ach buiten lelijk zijn ze ook nog eens verschrikkelijk irritant die CDA kamerleden en ministers. Het is altijd al een feit geweest dat het CDA niets van doen heeft met mensen en dieren. Kwamen altijd al op voor de boeren. Waarschijnlijk omdat ze zelf boer zijn of gewoon op een boerderijdier lijken. De boeren en tuinders zijn zo arm. Voorlopig is het grootste deel nog steeds miljonair. Alleen al door de grond die ze bezitten. Het wordt tijd dat de bezem door de stal wordt gehaald zo te zeggen en dan wel een ruwe bezem.

  Liked by 1 persoon

 2. Nee maar, het eten is te goedkoop hoor!
  Mini-ster Schouten, op welke planeet leeft u?
  Je weet blijkbaar niet hoeveel mensen er iedere week naar de voedselbank moeten omdat ze het geld niet hebben om de primaire boodschappen (eerste levensbehoeften) in huis te halen.
  Als het eten duurder wordt zal alles duurder worden, wat tot nog meer armoede onder de laagste inkomens zal leiden.

  Liked by 1 persoon

 3. HalloStef, zelfs boeren kunnen niet leven door grond te eten, ga je eigen piepers maar verbouwen, ondankbaar stuk………. vul zelf maar in

  Liked by 1 persoon

 4. Euh.Dink // juni 18, 2019 om 01:06 //

  De groeiende parasiet (die we braafjes overheid noemen) trekt zich van zijn gastheer geen moer aan tenzij het in zijn eigen voordeel is. Ik had een slakkenplaag in de tuin en heb ze verder voorkomen door véél korrels te strooien. Zouden er geen korrels of een spuitbus bestaan tegen te veel overheid?

  Liked by 2 people

 5. Hallo Euh.dink lekker gif strooien in je tuin? Wat groeit er zoal wat we nodig hebben?
  De mensen vergiftigen hun eigen voedsel, dat lijkt me een groot probleem
  Ik zie jonge mensen om me heen sterven aan kanker, Here God help ons

  Liked by 1 persoon

 6. Je kan beter een egel nemen, dan peuzelt die lekker je slakken op.

  Liked by 1 persoon

 7. Ja, en de mannetjes-egel heeft altijd één stekeltje meer.

  Liked by 1 persoon

 8. christ Kanters // juni 18, 2019 om 12:28 //

  Ja ik ga mij schamen , ben al duidelijk 10 jaar over de datum , want bij 70 is het voor groen links lang genoeg ,maar ben dus al 80 dan ga je maar een pil vragen en weg wezen , hoe is het mogelijk dat daar nog op gestemd word , weet de jongere mens niet dat ze zelf ook per ongelijk oud kunnen worden ,mensen met geluk zo als ik tot mijn 69 gewerkt , nooit in het ziekenhuis geweest , wel op bezoek , geen bril ,geen gehoor apparaat , blaas al 45 jaar trombone , en ga elke week nog op stap , maar als je dan zo iets leest van groen links , kunnen julie dan begrijpen dat ik die partij liefst van daag nog zie verdwijnen .

  Liked by 1 persoon

 9. christ Kanters // juni 18, 2019 om 15:20 //

  En dan heb ik nog een aanvullende reactie , is dat tegenwoordig het C.D.A. zijn DAT de christelijke waarden ,ook zei moeten weten dat er in de kerken allerhande hulp programma,s zijn , dat er kinderen naar school gaan zonder genoeg eten , (om dat het zo goedkoop is dan ??? ) ze moesten zich diep schamen , en moest onmiddellijk aan de kant gezet worden .

  Like

 10. ronjaspers // juni 18, 2019 om 15:27 //

  Dit gebeurt in opdracht van de (nazi) bilderberg groep,deze groep wil een “new world order” 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,en de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Politici zijn marionetpoppen van deze satanische elite en voeren hun bevelen uit.

  Like

 11. Greengo // juni 18, 2019 om 15:30 //

  De meeste politici zijn slechts poppetjes en/of handlangers van multinationals en inherente sekten. We leven in een corpocratie.

  Like

 12. tim pietersen // juni 18, 2019 om 16:38 //

  dat kankerwijf van de christenujie wil de prijzen nog meer verhogen nadat ze al de puolsvissers om zeep heeft geholpen is het (((schouten)))?

  Like

 13. Greengo // juni 18, 2019 om 17:01 //

  Thierry Baudet(FvD) wil een GROOT debat over koopkracht problemen in Nederland

  Like

 14. Een arrogante varkenskut die Schouten, grote muil, als het JOU maar goed gaat he. Steeds meer mensen doen hier beroep naar voedselbank in een rijk land?? En wat word er niet voor tienduizenden euro’s doorgedraaid aan bruikbaar voedsel, want marktprijzen jaja. Domme onnozele kut werkelijk waar, hier erger ik mij echt aan.
  dat verspillen is een lachertje, de meesten moeten hun eurootje nog maar eens omdraaien, vooraleer ze een dure rookworst nemen. Of 100 gram uitgeloogde schouderham voor meer dan 2 Euro!! Achterham al 2,60

  Politiek is niet voor gestudeerden en ervaren mensen, het is voor graaiers en zoals wij in Limburg zeggen, Moelejanen, oftwel praatjesmakers. Als je mensen aan het eten komt is het zwaar ziek, luister wat ik je zeg godverdomme.

  Houd nog maar het vaandeltje hoog voor jullie king Willem en Maximaal en genootschap. goed bezig jonguh

  Like

 15. Greengo // juni 18, 2019 om 17:28 //

  Overheid geeft geen openheid over verkoopcijfers van landbouwgif zoals glyfosaat

  Like

 16. Greengo, heel simpel, dat komt door twee dingen, druk van overheid en winstbejag. Oplossing is er, maar half uur tikken en lap tekst, nobody cares , dus laat maar, je weet het wel denk ik?

  Like

 17. Greengo // juni 18, 2019 om 18:30 //

  @jtprf, imo aansluitend: 3) sektarische belangen. Voor wat betreft je vraag: ja en tegelijkertijd nee. Ik zie veel bloed; linksom of rechtsom. We leven in een corpocratie; de strategie vanuit de bevolking om dit kartel te elimineren, zie ik (helaas) niet. Ik wil je niet aan het werk zetten, maar houd me tussentijds toch aanbevolen. Delen is helen; Sharing is caring. I share & I do care.

  Like

 18. Het is bedtijd, ik zal kort zijn nu, we hebben de agrariërs ( boeren dus ) nodig, maar zij staan ook onder druk. Praat eens met boeren. Niemand die zich kan inbeelden wat ze moeten doen in een seizoen, de vele uren tot laat in de avond, ook op Zondagen. En dan de overheid die meent hun te moeten bekrimpen. Vaak hebben ze geen andere keus. “main issue”; is overbevolking en te veel mondjes moeten volstoppen met voer. Het land word uitgeloogd, zonder kunstmessen en gewas bescherming kom je er niet meer. En dan de boer die wil er ook een centje aan overhouden. Plus de consument is kieskeurig.
  Boeren moeten wel investeren in dure landbouw machines ook met leningen, anders redden ze het niet met de produktie en oogsten. Maar zoals ieder ondernemen, ook de agrarische sector is een bedrijf, en met winst oogmerk. Kortom heb je 2 dingen; Geld verdienen en overbevolking.
  Wie moet dan nog de vele vreemdelingen die men hier ook nog eens huisvest aan het vreten houden, op onze belasting centen. Ik kan straks weer om half 6 me nest uit om te werken.
  De boer om half 4 in de ochtend, dan ligt de meute nog te pitten. Mijn vader zei vroeger al, we moeten van hét land leven er mee leven,
  Mijn inbreng; Geld biljetten kun je niet eten, en van liefde evenmin leven. Wij leven idd in een corpocratie zoals jij het noemde. Industrieel technocratisch maatschappij.

  Wij plafonneren en dat barst hoe dan ook op termijn. Kosten rijzen de pan uit, en wat dan?

  Komt een tijd dat alles uitgeblust word, en wat nog overleeft, opnieuw kan beginnen. maar dat is wel weer wat bijzaak nu.

  Like

 19. Dat holland casino moet verboden worden denk ik. Ik heb het gezien dat mensen hun hele inkomen daar verbrassen, dan gingen de kinderen inderdaad zonder eten naar school, kijken of er bij familie nog wat was.

  Like

 20. Greengo // juni 19, 2019 om 15:16 //

  @ jtprf // juni 18, 2019 om 22:55 //

  Voor wat betreft de agrarische sector is het mij wel bekend dat de boer met handen en voeten is gebonden aan a) de hoeveelheid werk 24/7 het jaar rond en b) het moeten voldoen aan allerlei door instituten opgelegde voorwaarden. Voor wat betreft het eerste zijn deze gezinnen vaker niet dan wel in de gelegenheid om het bedrijf voor een aantal dagen achter te laten, waardoor een vakantie er vaker niet dan wel in zit. In vele gevallen werken alle gezinsleden mee in het boerenbedrijf (meerdere kinderen maken lichter werk) en zal men ook vaker personeelsleden hebben rondlopen. Voor wat betreft het tweede betekent en betekende dit de uitval van vele boerenbedrijven omdat men niet grootschalig kon en/of wilde werken (voorwaarde om te kunnen blijven bestaan). Deze kleinere landerijen gingen vervolgens op in de corporatieve industriële landbouw en waar (wel of niet a.d.v. voorwaarden) gewerkt ging worden met ecosysteem ondermijnende gifstoffen van o.a. Monsanto en Bayer (tegenwoordig gefuseerd onder de laatste naam). In eerste instantie kon hiermee grotere productiviteit verkregen worden, waar in latere instantie bleek dat de boer een veelvoud van giftige stoffen moest sproeien, zoals kunstmest en verdelgers. Wanneer je de representatieven van de agrarische sector moet geloven, zouden de huidige boeren niet weten hoe ze zonder deze, ondertussen bewezen, kankerverwekkende stoffen, hun bedrijf in stand kunnen houden. Malafide bedrijven zoals Monsanto/Bayer varen er wel bij. Ik ga ervan uit dat de door Monsanto (eindelijk!) verloren rechtszaken in de USA er rechtstreeks toe hebben bijgedragen dat het verminderen dan wel bannen van glyfosaat in de (industriële) landbouw nu een item binnen de regerende elementen. Dit te willen geloven, heeft veel te maken met het gegeven dat de desbetreffende minister op de gerelateerde EU conferentie NIET liet weten dat NL tegen een verlenging van alweer vijf jaren is…… Poppetjes, die pas in actie komen wanneer het groene licht wordt gegeven door iets wat meer autoriteit heeft.

  Ook ik bevind mij in de groeiende groep van mensen die wil werken en/of werkt mét de natuur in plaats van tegen de natuur. Een realiseerbaar streven & gestalte geven, wanneer het hart en het verstand worden benut in plaats van het motto: Controlling the Food (Eisenhower) & Follow the Money.
  Boekentip: Bodem in balans – Gezonde planten in een gezonde tuin – Phil Nauta (vertaling Marc Siepman)

  Aangaande het door ‘de elite’ ons voorgeschotelde ‘overbevolkingsprobleem’, kan ik kort zijn en waar de hieronder geplaatste lezing er uitgebreider op ingaat (tempo is evt. te versnellen): ik geloof niet in dat fabeltje van o.a. de VN & Friends. De media wil ons ervan doordringen dat er teveel mensen leven op Moeder Aarde en dat de laatste hieraan onderdoor zal gaan. Het zijn leugens. Smerige satanische leugens en waarmee ‘de elite’ een scala aan strategie uitrolt .. wereldwijd. En de meeste westerlingen trappen er blindelings in.

  Empty Planet: Preparing for the Global Population Decline

  Like

 21. boorzalf // juni 19, 2019 om 16:15 //

  @ Greengo // juni 18, 2019 om 17:01 //
  Ach die Thierry, en Jesse, en Corry………..en de rest Hypocrieten!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 22. boorzalf // juni 19, 2019 om 16:24 //

  @Stef // juni 17, 2019 om 21:46 //
  Meeste landbouw grond is onder andere van de Amev de boeren betalen erfpacht.

  Like

 23. boorzalf // juni 19, 2019 om 16:44 //

  @Greengo // juni 19, 2019 om 15:16 //
  Wat gifstoffen betreft, de mens scheid meer gifstoffen uit door het medicijn gebruik, dan de boeren met hun bestrijdingsmiddelen. En nu is glyfosaat verboden ( wat ongevaarlijk is) bij particulieren en die gaan straks zelf middelen maken om het onkruid te bestrijden pleuren alles door elkaar en er is geen controle op. Met dank aan al die linkse milieu/klimaat fascisten.

  Like

 24. Greengo // juni 19, 2019 om 17:04 //

  Nah, dat valt dan weer tegen van Forum. Ik probeer er iets over te vinden, maar kom op het moment niet verder dan het volgende debat:

  AllePolitiek – 19 jun. 2019 – De lonen moeten omhoog! Debat met Rutte | Tweede Kamer

  Amev? – https://www.independer.nl/fi/amev.aspx

  Like

 25. Greengo // juni 19, 2019 om 17:24 //

  @boorzalf, omtrent de gevaren van glyfosaat verschillen (niet alleen) wij van mening. Medicatie in het ecologisch systeem is een feit. Voor beide input wijst de pijl naar Monsanto/Bayer; Dupont, etc.

  Ken je dit goedje al? Is ‘ecologisch verantwoord’ …… kuch.
  What’s in Biosludge?

  http://biosludged.com/

  01 ULS Mike Adams LQ BIOSLUDGED The shocking true investigation of the EPA’s mass chemical poiso

  Onvoorstelbaar imo dat je nog durft / wilt vertrouwen op dit soort bedrijven!
  Er gaat een dusdanig kapitaal in om i.c.m. met zulke autoriteit en waarbij de ‘verplichte’ controles intern worden uitgevoerd en als representatief voor ‘feiten’ wordt gepresenteerd en welke klakkeloos wordt geaccepteerd door de ‘controlerende-‘ en uitvoerende machten. Gaat er dan bij jou geen enkel lichtje branden? Heb je dan niet de neiging om deze gang van zaken nader te gaan onderzoeken? In deze tijden van internet? Nu het nog kan ….?!

  Like

 26. @boorzalf, erfpacht of niet, de boeren moeten investeren en die subsidies is ook aan het eind een lachertje. Je betaald er uiteindelijk met terugwerkende kracht zelf voor. Geloof me je krijf=gt niks geschonken. En er zijn nog steeds veel kleinschalige landbouwers, die wij hard nodig hebben, want die Co-ops maken de boel kapot

  Like

 27. boorzalf // juni 23, 2019 om 02:02 //

  Greengo // juni 19, 2019 om 17:24 //
  Wat de mens uit stoot aan medicijnen is een factor van 400 meer dan de boeren uit stoten aan bestrijdingsmiddelen.

  Like

 28. boorzalf // juni 23, 2019 om 02:08 //

  jtprf // juni 20, 2019 om 21:11 //
  En jij bent geen boer want je lult uit je nek.

  Like

 29. we zullen het zien boorzalf wie uit zijn nek lult

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s