Nieuw

Nou moe – Jihadlanden weigeren hun immigratiejihadisten terug te nemen

Ongewenste vreemdelingen kunnen steeds vaker niet worden teruggestuurd naar hun land van herkomst. De afgelopen vijf jaar mislukten pogingen daartoe meer dan 10.000 keer, omdat het herkomstland om uiteenlopende redenen weigerde of niet reageerde.

Uit de cijfers blijkt dat vooral de overheden van Afghanistan, Marokko, Irak en Iran vaak niet reageren. Algerije is het land dat het meeste verzoeken weigert.

Deze Belgische ondertekenaar van het ‘MigratiePact’ verdedigt het nog steeds, al snapt hij zelf niet dat wat hij hier zegt júist reden is voor de jihadlanden hun asieljihadisten niet terug te nemen. Financiële jihad is namelijk ook jihad:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1107 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Nou moe – Jihadlanden weigeren hun immigratiejihadisten terug te nemen

 1. themis // juni 17, 2019 om 16:54 //

  Zo ontzettend jammer dat Baudet als enige wél de waarheid spreekt over onze nationale ramp: de zogenaamde vluchtelingen/ asielzoekers/ ongewenste vreemdelingen/islamieten, maar zich tegelijkertijd al heeft gecompromitteerd aan Israel. Damned if you do, damned if you don’t: hier kan je toch helemaal niks mee? Niet één van onze politic, werkelijk niet één, is te vertrouwen. Ik begin nu zelfs zenuwachtig te worden over Salvini: als die straks nou ook nog uit de kast valt als zionisten-puppet, dan is t gewoon game over. Dan zijn we schaakmat gezet.

  Like

 2. Veel regeringsleiders hebben niets geleerd van de geschiedenis. Ze snappen nog steeds niet dat er landen zijn die zich echt niet houden aan afspraken. Een handtekening zegt hun niets. Dat deden duitsers toch ook niet toen ze landen wilden binnenvallen en overheersen. HOE SIMPEL KUN JE ZIJN..

  Like

 3. Piranjaha // juni 17, 2019 om 17:08 //

  Duitsers wilden geen landen binnenvallen en overheersen.

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juni 17, 2019 om 19:13 //

  Er gaat een gerucht dat M.P. Mark Rutte een bepaald familieverleden met zich meedraagt ……

  Adolf Hitler een bastaard Rothschild:
  https://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/d-day-en-hoe-de-vs-hitler-aan-de-macht-bracht/

  Like

 5. skeeter // juni 17, 2019 om 19:51 //

  Ben je eindelijk van de rotzooi af en dan vragen ze of je het terrug wilt. Eikels….
  Gewoon terug vliegen en boven land argentijnse losklep openen.

  Like

 6. Greengo // juni 18, 2019 om 17:44 //

  Language is a Weapon – corbettreport

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s