Nieuw

Fenixx voorkomt coalitie Zuid-Holland

Toen partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie op 17 mei een filmpje deelde op Twitter deed dit veel stof opwaaien, vooral onder leden van de ChristenUnie.

In de video spreekt een aantal vrouwen in het Duits namens vrouwen die door migranten werden vermoord. De immigratiepolitiek wordt door de vrouwen aangewezen als oorzaak van hun dood. Aan het einde van de video verschijnen de foto’s van de Nederlandse politici Jesse Klaver (GroenLinks), Rob Jetten (D66) en Mark Rutte (VVD) in beeld, met de tekst ‘Ich habe es gewusst.’ Volgens Rob Roos, fractieleider van FvD in Zuid-Holland, viel de ChristenUnie over het twitterbericht.

Omroep West >>

Mensen hebben inmiddels de meest belachelijke theorieën losgelaten op het filmpje dat hier op 16 mei verscheen. De holocaust werd er zelfs bijgesleept. De hele holocaust werd nergens genoemd.

De tekst ‘Ich habe es gewusst’ is kennelijk al genoeg voor sommigen. Omdat ze al schrikken als ze Duits zien. Ik heb alleen willen zeggen dat Rutte, en Klaver en Jetten, prima weten wat voor soort volk ze (in opdracht) binnenhalen.

‘Dat wisten ze’.

En daar is geen onvertogen woord bij. Dat ze niet willen dat u dat weet, valt niet mij aan te rekenen. Hen wel. Zie de recente discussie met Harbers die de criminaliteitscijfers van asielzoekers onder de pet hield. Het bewijst mijn gelijk.

Het is trouwens staand beleid, al zeker sinds de massale seksaanvallen in Keulen.

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

Dat dat beleid is in Duitsland, Nederland, en ook over Zweden hebben we tig voorbeelden in die richting staan hier op Fenixx, bewijst dat dat wat Merkel, Rutte en de rest van het gajes uitvoert door meer machtigen dan hen wordt aangestuurd. Zij zijn slechts poppetjes, die om een of andere reden bereid zijn dingen te doen die tegen het belang van hun eigen volk ingaan […].

Het is Europabreed beleid. Het plan is uiteengezet en opgeschreven lang voor WW-II. En nadat de Duitsers verslagen waren, werd en wordt het geïmplementeerd. Het is geen geheim wie de oorspronkelijke plannenmakers waren. Scroll naar het eind van het stukje onder de link en bekijk de eerste vier namen/plannen onder ‘in chronologische volgorde’. Ze hebben het zelf opgeschreven.

Ook in de resolutie van Straatsburg, de Barcelona-verklaring en meer recentelijk het Marrakesh-Pact, wordt er altijd de nadruk op gelegd dat er een positief beeld geschetst moet worden van de moslimitische Afrikaanse immigrant-veroveraar-vervanger. (de links naar die respectieve plannen staan ook onder de link hierboven)

Het trieste is dat het dit keer niet eens een islamitische initiatief is. Er zijn trouwens sterke aanwijzingen dat de eerdere islamitische invasies van Europa ook niet mogelijk geweest zouden zijn zonder de medewerking van een ‘derde’ partij. Nog nooit hadden we islam zo definitief Europa uitgemept als na WW-I. Die achterlijke cultuur (Pim Fortuyn) was helemaal niet meer in staat om op eigen kracht een ‘derde jihad’ te starten. Het probleem ligt bij diegenen, met een dubbele loyaliteit, die onze immigratiewetten aangepast hebben, waardoor islam weer binnen kon wandelen. Islam is slechts de ‘stok’, het middel, om ons mee te slaan, homeopathisch mee te verdunnen, en uiteindelijk uit te roeien. Bepaalde zelfbenoemde uitverkorenen (Übermenschen) beschouwen blanken, christenen, als een gevaar, omdat we ‘ze’ een paar keer vredevol uitgewezen hebben nadat ze onze gastvrijheid misbruikt hadden.

FvD nergens in een coalitie

En dat is maar goed ook. Het is dé manier om ingekapseld te worden door de macht. Je ziet nu al dat zogenaamde partijprominenten, Otten, Nanninga, aan alle kanten willen buigen. ‘FvD moet zich niet bezig houden met filosofieën, geen debatclub zijn die allerlei onderwerpen bespreekt, maar zich bezighouden met praktische politiek’. Het zijn de gedachten van laffe mensen die bang zijn zich te ver te verwijderen van de vastgestelde consensus, het grijze midden. Het zijn VVD-ers in camouflagepak. En dat is de meest kwaadaardige partij van dit land.

Allerlei opiniestukken verschijnen op cultuur-marxistische blogs als TPO en GeenStijl waarin Baudet opgeroepen wordt zich te matigen. Voor hen is het nog niet genoeg dat hij onvoorwaardelijke trouw aan Israël gezworen heeft. Hij moet en zal een wiel aan de wagen van het Vernietig-Nederland-Kartel worden.

De arrogantie van de macht

Zo ziet de arrogantie van de macht er uit. Dat klopt, maar je breekt die macht niet door er deel van uit te gaan maken.

De ‘macht’ vreet je of op, of sloopt je.

Het ‘succes’ van het door de PVV gedoogde kabinet staat nog helder voor de geest. De PVV had op alle punten ingeleverd en hield aan één punt vast; immigratie. Vervolgens accepteerde de PVV Gerd Leers op immigratie, de meest hardcore voorstander van juist dat waar hij geacht werd iets aan te gaan doen. En wat hij vervolgens succesvol gesaboteerd heeft. (ik zou hem niet op die positie geaccepteerd hebben als ik de PVV onderhandelaar geweest zou zijn…)

Het resultaat was dat de PVV jarenlang nagedragen werd dat ze had toegegeven op de AOW-leeftijd en nul succes op immigratie kon laten zien. En belangrijker; dat tot op de dag van vandaag als argument gebruikt wordt om niet met de PVV samen te werken zou zijn dat de PVV wegliep bij het Catshuis-overleg. Het is misschien wel de meest brutale politieke leugen van de afgelopen jaren (naast de onbetwiste nummer één, de immigratieleugen).

Wilders heeft die leugen vijf jaar lang laten betijen en het nooit ontkracht terwijl dat makkelijk kon. Het kwam kennelijk wel goed uit. Pas in 2017 ging hij er eenmalig op in. Terwijl de kartelpartijen het bij elke verkiezing en bij elke coalitievorming uit de kast trekken. Als Wilders serieus was zou hij de leugen breed uitgemeten hebben en net zo vaak herhaald als de kartelpartijen deden. Dat hij dat niet deed geeft te denken.

De PVV is er nooit meer echt bovenop gekomen. Het resultaat van 2010, 24 TK zetels is nooit meer geëvenaard, zelfs niet toen de immigratietsunami in 2015 in volle omvang losbarstte. Wat onder normale omstandigheden tot een enorme toevloed van PVV-stemmers had moeten leiden. De PVV had zichzelf uitgeschakeld.

Baudet weigert zich te matigen, zegt ie

Het klinkt alsof we nog een hoop coalities moeten voorkomen in de toekomst. Al ligt dat normaal gesproken buiten onze macht (het beruchte filmpje was een toevalstreffer). Er gaat niks veranderen in dit land door coalities aan te gaan met het destructieve satansgebroed dat de macht heeft gegrepen.

De politiek, en onze hele democratie is verworden tot een theater. Als de ene nep-oppositie partij afgedaan heeft, wordt de volgende opgericht (of geïnfiltreerd, ik geloof dat Baudet het in den beginne wel goed bedoelde), die zich vervolgens ook committeert aan een entiteit die verantwoordelijk is voor een bloedbad onder christenen in het Midden-Oosten en aanstichter is van de oorlogen daar en die moslimitische vluchtelingen onze kant uitdrijft.

‘Coalities aangaan met de vijand leidt tot de ondergang – je moet ze verpulveren’ – Sun Tzu.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Fenixx voorkomt coalitie Zuid-Holland

 1. Bevrijding komt door volks ingrijpen, en absoluut niet door politici, ook de Italiaanse niet. Die is nl. ook te laf om z’n verkiezings belofte waar te maken door de moslims te remigreren.

  Like

 2. Willem // juni 17, 2019 om 13:08 //

  Het sterk overtuigende ” Dochters van Europa ” filmpje kan niet vaak genoeg herhaald worden.

  Liked by 2 people

 3. koddebeier // juni 17, 2019 om 14:15 //

  Stemmers op de “oude” kartelpartijen zijn landverraders in spee , een ddel doet dit expres, het andere deel is te dom om te begrijpen waar ze op stemmen !

  Like

 4. ronjaspers // juni 17, 2019 om 16:44 //

  koddebeier.Stemmen heeft geen zin,stemfraude,cordon sanitair.De werkelijke macht in europa ligt bij de (nazi) bilderberg groep.

  Liked by 1 persoon

 5. stukatotherescue // juni 18, 2019 om 08:19 //

  Goed stuk, nooit water bij de wijn doen, dan ben je verloren. Houd vol Thierry.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s