Nieuw

Er klopt overduidelijk iets niet

Publius Horatius Cocles en twee metgezellen verdedigen de brug van Tiber. Door Augustyn Mirys (Poolse schilder midden 1700).

Het front op de Balkanroute staat dus weer op instorten ondanks het breed gedragen verzet van de autochtone bevolking tegen de invasie van deze z.g. kennismigranten.

Auteur: Horatius

Blijkbaar is opvangcapaciteit van Duitsland en aanpalende gebieden oneindig groot want corrigerende maatregelen blijven vooralsnog uit onder druk van de linkse partijen. Veruit het grootste gedeelte van deze vluchtelingen nemen geen deel aan het arbeidsproces, ook niet na een verblijf van een aantal jaren.

In Nederland is er een schreeuwend tekort aan docenten, verpleegkundigen, artsen, kinderopvang, havenarbeiders etc. terwijl er enkele honderdduizenden werkelozen, waaronder vele asielzoekers thuis of in de moskee zitten.

Volgens de linkse kerk hebben we deze mensen hard nodig om de vergrijzing te bestrijden en zodoende onze pensioenen veilig te stellen. Er klopt echter overduidelijk iets niet in dit scenario, dat bewijzen de statistieken op een aantal essentiële punten, waaronder ook de hoge criminaliteit onder al die asielzoekers.

Er moeten op korte termijn enkele honderdduizenden sociale huurwoningen worden bijgebouwd met name in de Randstad om al die asielzoekers te kunnen huisvesten ten koste van ons groene leefklimaat. Maar daar horen we met name GroenLinks niet over want de diversiteit van onze samenleving staat hoog in hun vaandel en partijprogramma.

Uiteindelijk stevenen we af op een verdere verloedering en verpaupering in de grote steden, een sterke toename van de moslimenclaves, een machteloze Overheid, een falend justitieapparaat en een sterk overbelaste IND en AIVD.

De enkeling die het waagt te protesteren wordt snel afgevoerd want zijn leven staat op het spel en de populisten dienen zich te verantwoorden voor het gerechtshof vanwege racisme en het zaaien van haat en verdeeldheid onder onze bevolking. Terwijl de haatimams en de haatkazernes ongemoeid worden gelaten, want krachtdadig optreden zou wel eens tot grootschalige rellen kunnen leiden onder onze moslimpopulatie.

De Balkanroute is weer op koers evenals de islamisering van West-Europa en de PvdA staat weer hoog in de peilingen. Wat heeft ons volk nodig om voorgoed wakker te schrikken en op niet mis te verstane wijze de verantwoordelijke politici en bestuurders tot de orde te roepen of gewoon weg te jagen zoals tijdens de Franse Revolutie?

Het uitroepen van een Europees Islamitisch Kalifaat of een ‘frisse vrolijke Derde Wereldoorlog’ te beginnen in het Midden-Oosten (de Iran-kwestie) met vele miljoenen moslims op de vlucht naar de vleespotten van onze verzorgingsstaat?

De toekomst zal het uitwijzen, voorlopig draaien de geldpersen nog steeds op volle capaciteit en Brood & Spelen houden ons volk voorlopig nog even rustig.

En onze Oranje-Leeuwinnen doen het toch ook niet slecht op het WK?

Waar klagen we eigenlijk over zolang ook ons Koningshuis traditiegetrouw onze belangen behartigt in het binnen- en buitenland?

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Er klopt overduidelijk iets niet

 1. jennefer // juni 17, 2019 om 14:41 //

  Egter hoef geen blanke suid afrikaner aansoek te doen om in NL te gaan werk. Hier mag ons nie werk want ons is blank.

  Liked by 2 people

 2. veni vidi foetsie // juni 17, 2019 om 15:11 //

  nog een “leuk” voorbeeld van wat niet klopt….Nederlandse jongen doodgestoken in Italie…..maar lees het artikel, wat word er NIET gezegd terwijl je door de regel heen kunt zien wat er is gebeurd….met condeolances aan de ouders, het is een multiculti dierentuin in Europa geworden…
  (ANSA) – Como, June 17 – A 47-year-old man was arrested in connection with a murder near Como on Monday.
      Hans Junior Krupe, 25, a local resident with Dutch parents, was stabbed to death at a street party at Veniano Sunday night.
      Krupe was stabbed after a quarrel with a group of local youths, police said.
      He was rushed to hospital but died there.
      Krupe died of cardiac arrest, hospital sources said.
      The suspected aggressor is from Fenegrò near Como.
      He was identified thanks to CCTV.
      When he was picked up at home his clothes were still covered with blood, police said,

  Like

 3. ronjaspers // juni 17, 2019 om 16:36 //

  Moslims worden europa binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking,wie dat nog niet door heeft zit nog steeds in zijn of haar winterslaap.

  Liked by 2 people

 4. dat is toch wel al lang duidelijk dat er iets niet klopt. Vergrijzing tegengaan, pensioenen. ik moet bijna kotsen van die onzinpraat. Nog te veel goed gelovige egoistische Nederlanders. Als hun mobieltje maar werkt.
  Vandaag verhaal van collega, zoontje van 13 gaat om met syrier en afrikanen, afrikanen schimmig, syrier al van school af, het was toch zo’n lief kereltje, ja en nu ? Wil niet luisteren naar opdracht en regels op school.
  Ik snap die collega niet, ze worden ingezalfd met de oh zo lief en aardig shit verhaal. Ik zei ZE passen zich nooit aan!! Ik zou als ik kiinderen had ze waarschuwen en de omgang mijden met dat volk, basta, maarja zo zie je maar weer. Wat een argeloos gedrag van moderne jonge ouders. KIjk en en gebruik je hersens!, mensenkennis behoedzaam omgaan , forget it. Als dat gastje straks 18 is, dan brand het los, kans is er groot. Ik zei dat tegen hem, hij vond het alleen maar jammer, dat ie daar zo “teleur” stelde.
  Enfin, zoek het maar uit met zn allen, ik kom uit andere tijd, waar we die shit nog niet hadden, en lekker Hollands waren. Ook ik heb kleur, ( cechz/ amerikaan ) maar we zijn geen moslims, maar een christelijk ingeburgerde werkers familie.

  waarom schrijf ik dat allemaal? op een site waar we lezen wat we willen lezen? En verder “Ieder voor zich en God voor ons allen? ” moet af en toe schelden denk ik.

  Liked by 1 persoon

 5. Het laten verloederen van steden, alsmede de eigen cultuur die die steden zelf gebouwd heeft, is ronduit beschamend.
  Diversiteit wordt ook in het MO niet gevraagd, en ‘diversiteit,’ wil eigenlijk zeggen: anti-blank.

  Liked by 1 persoon

 6. @JPTRF, het is allen een langzame set up van de Joden.
  Ze indoctrineren een volk om de andere wang aan te bieden bij manier van spreken, en tegelijkertijd indoctrineren ze een volk om alles af te slachten.
  En die worden langzaam samen gebracht.
  Dat is wat er mis was met de ‘katholieken’ op school e.d, ze haatten kinderen.
  Waren heel afstandelijk, lachten nooit naar de kinderen, alleen wanneer een hoger geplaatste binnen kwam, dan verscheen dir glimglach gelijk bij binnenkomst, en wanneer de deur achter zich dichtgetrokken, veranderde haar mond,
  in een verfrommelde hondenkont.
  Echte haat-mensen.
  Pure haat, haat haat en haat.
  Waarom wist ik niet, maar ik zag het.

  Like

 7. Wat er ook niet klopt, zijn die ongeschoolde islamieten die in onze straat telkens een put komen maken om deze na het afkuisen van de stenen met hun truweel twee dagen af te spannen om hem daarna op een dag terug te dichten.
  Tok tok tok! Heel de dag door, het afstoffen van de bakstenen welke mijn straat vormen.
  Wanneer ik zo naar de werken om me heen kijk, zie ik enorme industrialisering en ik begin me af te vragen of zij denken dat mijn huis in de weg staat.
  Wat die ongeschoolde apen in opdracht van de ‘regering’ doen, is met deze jarenlange kut- en prutswerken de oorspronkelijke bewoners trachten weg te pesten.

  Like

 8. Republikein // juni 18, 2019 om 11:26 //

  Honi soit qui mal y pense bedoel je zeker.

  Like

 9. ronjaspers // juni 18, 2019 om 15:14 //

  Chip.Jij bedoeld denk ik de nepjoden die de macht hebben op deze wereld,zoals de rotschilds en de rockerfellers.Deze monsters zijn verantwoordelijk voor de oorlogen en andere ellende op deze wereld.

  Like

 10. Die bedoel ik ja.

  Like

 11. Staar je niet blind op de rockefeller en rothchilds. Er zijn kapitalisten aan het werk uit alle richtingen, die bijten zich nogthans niet. Ik heb lang geleden al geschreven dat het een mens eigen is, hebzucht, egoisme, macht. Een ieder die boven aan de ladder komt is medespeler.
  Kapitaal ( en dus ook geloof, denk aan Vaticaan zeer rijk ) regeert, maakt oorlogen, ontzet de wereld. Al zo lang moderne mens bestaat. 500 jaren geleden was het niet anders, en koning keizer rijken, hebben nooit volgens hard werken hun zelfbenoemde status bereikt, maar door roof , en moord. Er bestaat geen adel, dat meet men zich zelf aan door gejatte rijkdommen. Huidige moderne industrie is wat vroeger Konink of keizer rijk was, ze bestaan nog wel maar hebben niet veel te vertellen, worden wel als boegbeeld naar buiten gebracht.
  En o wee, als staats bezoek komt, kan in eens alles geregeld worden, wat voorheen door jaren protest en ongenoegen van burgers genegeert werden. De Joden zaten en zitten overal waar geld te verdienen valt, dat zeiden de ouden van vroeger al. Hoeft de dorps jood met zijn winkeltje niet slecht te zijn, maar algemeen ze zitten mee aan de top, en regeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s