Nieuw

Voormalige chef Zweedse Binnenlandse Veiligheidsdienst verhoerde zijn echtgenote

De voormalige Säpo-baas (Säkerhetspolisen, de Zweedse nationale veiligheidsdienst) Mats Sandberg wordt nu vervolgd voor grof pooierschap en verkrachting van zijn eigen partner. Hij zou haar hebben verhuurd aan prominenten in de Zweedse elite en er tienduizenden euro mee hebben verdiend.

De voormalige Säpo-chef Mats Sandberg (52), die bij hij het Zweedse establishment hoog staat aangeschreven, was eerder gearresteerd op verdenking van verkrachting en grof pooierschap. Sandberg wordt nu vervolgd, wat betekent dat er meer details over de zaak zijn uitgelekt. Het Zweedse dagblad Aftonbladet schrijft bijvoorbeeld dat het zijn eigen partner is die hij heeft verhuurd aan “rijke mensen in het Stockholmse bedrijfsleven en aan senior managers in het Zweedse defensiemanagement”.

Volgens het vooronderzoek van de politie heeft Sandberg tussen 2013 en 2017 minstens 25.000 euro verdiend met de seksverhuur van zijn partner. Aanklager Daniel Suneson stelt dat Sandberg de vrouw door “psychische beïnvloeding” ertoe heeft gebracht zich te prostitueren. Hij zou haar ook met zijn hoge positie in de samenleving moeten hebben bedreigd om haar ertoe aan te zetten niet te stoppen.

De sekshandel zelf moet tot in het kleinste detail zijn gecontroleerd. Voorafgaand aan een van de klantontmoetingen schreef hij bijvoorbeeld aan de vrouw dat “ik zowel evaluatie als weergave wil”.

De digitale communicatie van het echtpaar suggereert dat Sandberg overdag de sekshandel via zijn mobiele telefoon afhandelde – op hetzelfde moment dat hij in vergaderingen zat over de verdediging en veiligheid van Zweden.

Terwijl hij tijdens een missie in het Midden-Oosten Zweden vertegenwoordigde, schreef hij een sms aan levenspartner:

Ga straks rechtstreeks naar de ambassade, handel het met XX af [N.v.d.r. een seksklant].

Vanaf een bijeenkomst op een ambassade schreef hij:

Hou me op de hoogte. Wil weten wanneer hij ging en wat hij met je deed.

De advocaat van Sandberg, Johan Eriksson, laat aan Aftonbladet weten dat zijn cliënt ” om het even welke beschuldigingen ontkent. Hij geeft toe dat de prostitutie is voorgekomen, maar dat het volledig op initiatief van de vrouw was. Hij regelde een hotel, betaling en andere zaken, hij legt uit dat hij “om veiligheidsredenen een bepaald inzicht wilde hebben”.

Bron:
Försvarstoppens dubbelliv – misstänks ha sålt sambon under flera års tid
Aftonbladet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Voormalige chef Zweedse Binnenlandse Veiligheidsdienst verhoerde zijn echtgenote

 1. Sandberg ?

  Like

 2. Yep, Sandberg, voormalig Säpo-hoofd van het Nationaal Centrum voor Terrorisme Bestrijding.
  Voel je je nu iets beter? We zijn in veilige handen.

  Like

 3. Aangezien de topbaantjes hier in Zweden op politieke voorkeur worden uitgedeeld, zou het me niets verbazen als de bijgoochem ook nog eens een socialistische sjacheraar is.

  Liked by 1 persoon

 4. Gelukkig behoedt ons voormalig veiligheidshoofd van de NCTV, Dick Schoof, ons wel tegen de omvolking. Dat hijzelf twee negerkindjes heeft doet daar niets aan af. En dat die ooit PvdA lid was zegt ook niks.

  Like

 5. Verdomd weinig te vinden over die Sandberg trouwens als je in een andere taal dan die smurfentaal zoekt. Als iemands achternaam op Berg eindigt krijg ik altijd een beetje kriebels, vandaar..

  Like

 6. Linksliberaal Aftonbladet verbergt hem onder de benaming “een 52-jarige die dichtbij de regering stond en een sleutelrol voor de Zweedse veiligheid speelde”. Gelukkig hebben wij van Fenixx onze eigen inlichtingendienst om de werkelijke informatie te achterhalen.

  Like

 7. HA!, ja zeker psychisch beinvloed, maak dat de kat wijs.

  Like

 8. @Fubar die twittert en feesboekt , internetbankiert ook niet zoals de meesten doen, geheimhoudingsplicht tralalala shit, dus

  Like

 9. veni vidi foetsie // juni 17, 2019 om 22:29 //

  Ik wil die vrouw zien ! Die vent boeit niet….

  Hoe zit het trouwens met echte Zweden die wel hun land willen verdedigen, is daar een artikel over met eventueel wegen om ermee in contact te komen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s