Nieuw

Poesenconferentie: Pakistaanse politici geven persconferentie met Facebook’s CAT FILTER ingeschakeld

De provinciale regering van Pakistaan’s Khyber Pakhtunkhwa heeft op Facebook een persconferentie gehouden die live-stream werd uitgezonden , maar was vergeten het ‘kattenfilter’ uit te zetten. Als gevolg daarvan zagen de kijkers hun leiders met puntige oren en snorharen versierd.

De kijkers bestookten de live stream met berichten en het filter werd snel uitgeschakeld. Na een reeks spottende opmerkingen op Twitter en Facebook, gaf de partij op zaterdag een verklaring uit, waarin de blunder werd toegeschreven aan een vrijwilliger van de sociale media. Ze beloofden om “een dergelijk incident in de toekomst te voorkomen”.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s