Nieuw

Braziliaanse moeder en haar lesbische minnaar scheurden de penis van haar 9-jarige zoon alvorens hem te onthoofden omdat hij haar aan haar vader deed denken

Een Braziliaanse moeder en haar lesbische minnares worden ervan beschuldigd de penis van haar negenjarige zoon te hebben afgescheurd voordat ze hem onthoofdde omdat hij haar aan haar vader deed denken.

Rosana Candido, 27, en Kacyla Pessoa, 28, zouden ook een nep vrouwelijk geslachtsorgaan op het lichaam hebben genaaid, omdat hij ‘een meisje wilde zijn’ voordat zij de huid van de jongen van zijn gezicht schraapte.

Ze probeerden ook zijn ogen uit te steken met een mes nadat moeder Candido haar zoon Rhuan een tiental keer had neergestoken.

Het kind werd gedood en verminkt in hun huis in Samambaia, ongeveer 20 mijl van de hoofdstad Brasilia.

De moeder is met de jongen weggelopen nadat haar vader, die in Acre in de buurt van Peru woont, vijf jaar geleden het voogdijschap verloor.

Rhuan Maycon

Na het plegen van de gruwelijke moord, en het neersteken van hem een dozijn keer, verknoeide het paar naar verluidt de poging om het lichaam te verbergen.

Ze verprutsten het verbranden van een deel van hem op een barbecue, dus stopten ze een deel van zijn resten in een koffer en dumpten ze in een riool, volgens de politie.

Andere lichaamsdelen werden verstopt in twee rugzakken bij het echtpaar thuis.

Ze hebben beiden de moord bekend en worden geconfronteerd met een aanklacht van moord, marteling en het verbergen van een lijk.

De twee vrouwen zouden de onderzoekers hebben verteld dat ze ‘rudimentaire instrumenten’ hebben gebruikt omdat Rhuan ‘een meisje wilde worden’.

Lokale berichten zeggen: ‘Na het verwijderen van zijn penis, zeiden de vrouwen dat ze een geïmproviseerde versie van het vrouwelijk orgaan op de verminkte plek hadden genaaid.

Cândido beweerde naar verluidt dat de jongen een ‘last’ en een belemmering was voor haar relatie met Pessoa.

Ze ‘voelde ook ‘haat en geen liefde’ voor hem omdat hij haar deed denken aan haar vader, die haar zou hebben misbruikt.

Rhuan’s vader, die in Acre woont, zou agenten hebben verteld dat Cândido vijf jaar geleden met de jongen is weggelopen toen hij de voogdij verloor.

Daarna is ze bij Pessoa en haar dochter gaan wonen, die nu negen jaar oud is en onder toezicht is geplaatst.

Politiechef Guilherme Melo zei dat de wreedheid van de misdaad geharde onderzoekers had geschokt.

Ze vermoordde haar zoon, vierendeelden en onthoofdden hem, schraapten zijn huid er af en probeerde zich van het lichaam te ontdoen. Het was een zeer vreselijke zaak,’ vertelde hij O Tempo.

Bron:

Brazilian mother, 27, and her lesbian lover, 28, ‘tore off her nine-year-old son’s penis before beheading him because he reminded her of her father’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Braziliaanse moeder en haar lesbische minnaar scheurden de penis van haar 9-jarige zoon alvorens hem te onthoofden omdat hij haar aan haar vader deed denken

 1. skeeter // juni 16, 2019 om 21:55 //

  Goede reden om lesfietsen adoptie en andere voogdij te ontzeggen.

  Like

 2. Doodstraf ben ik niet voor, uitzonderingen daargelaten. Dit is dus zo’n uitzondering.

  Like

 3. Strike // juni 17, 2019 om 08:38 //

  Als ze tegenwoordig niet al gek zijn, worden ze het wel gemaakt.

  Like

 4. Mourits // juni 17, 2019 om 10:34 //

  Zeker de doodstraf voor deze vrouwelijke moordenaars maar ze moeten eerst gemarteld worden

  Like

 5. @skeeter dat is nu echt onzin wat je daar neerschrijft. Dat komt in alle lagen en soorten relaties voor, en dat is een wat men noemt een “incidenteel geval”, hoe gruwelijk het ook is. Geen dagelijkse kost dus. Gelukkig maar

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s